תרומת ביצית מספרד

מצב
הנושא נעול.
תרומת ביצית מספרד

תרומת ביצית מספרד
שלום לכולן,
אחרי בדיקות רבות החלטנו על המסלול של תרומת ביצית מספרד. אני אשמח לקבל מידע ממי שעשתה זאת לגבי כיצד מתנהל המעקב אחריי (הנתרמת) בארץ-
- האם צריכים רופא בישראל שיהיה בקשר עם הרופא מספרד כדי לתאם את ההכנה של הרחם והשאיבה של התורמת?
- אם לא- כיצד הרופא בספרד מקבל את המידע הרפואי לגבי התקדמות הכנת הרחם להחזרה?
אני אשמח להתכתב עם מישהי שעברה/עוברת את המסלול בספרד.
תודה מראש,
זהר

נשמע מעניין

תרומת ביצית מספרד
שלום לכולן,
אחרי בדיקות רבות החלטנו על המסלול של תרומת ביצית מספרד. אני אשמח לקבל מידע ממי שעשתה זאת לגבי כיצד מתנהל המעקב אחריי (הנתרמת) בארץ-
- האם צריכים רופא בישראל שיהיה בקשר עם הרופא מספרד כדי לתאם את ההכנה של הרחם והשאיבה של התורמת?
תודה מראש,
זהר
נשמע מעניין
את יכולה להרחיב למה החלטת לבחור בספרד, ואם מצאת תשובות לשאלותייך אשמח גם לשמוע. תודה!

תרומת ביצית מספרד

נשמע מעניין
את יכולה להרחיב למה החלטת לבחור בספרד, ואם מצאת תשובות לשאלותייך אשמח גם לשמוע. תודה!
תרומת ביצית מספרד
בחרנו בספרד משתי סיבות-
1. המראה- אני יותר דומה במראה לצד הספרדי מאשר לצד האוקראיני.
2. אני לא יודעת איך להסביר את הסיבה הזו מלבד העובדה שהיה לי חשש מהצד הגנטי שתורמת מאוקראינה יכולה להביא איתה. אומנם זה לא חשש מגובה בעובדות, אבל זה חשש שהתפתח אצלי במהלך הבדיקות של האופציות השונות שעומדות בפנינו.
עדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שלי. אני מקווה שאולי מישהי כאן שעברה את התהליך בספרד תוכל לתרום מהניסיון שלה. אני משערת שגם הרופא מספרד יוכל לעשות קצת סדר בנושא.

זהר, את יכולה להסביר יותר על החשש מהצד הגנטי?

תרומת ביצית מספרד
בחרנו בספרד משתי סיבות-
2. אני לא יודעת איך להסביר את הסיבה הזו מלבד העובדה שהיה לי חשש מהצד הגנטי שתורמת מאוקראינה יכולה להביא איתה. אומנם זה לא חשש מגובה בעובדות, אבל זה חשש שהתפתח אצלי במהלך הבדיקות של האופציות השונות שעומדות בפנינו.
עדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שלי. אני מקווה שאולי מישהי כאן שעברה את התהליך בספרד תוכל לתרום מהניסיון שלה. אני משערת שגם הרופא מספרד יוכל לעשות קצת סדר בנושא.
זהר, את יכולה להסביר יותר על החשש מהצד הגנטי?

יש לך כבר רופא בספרד?

תרומת ביצית מספרד
בחרנו בספרד משתי סיבות-
יש לך כבר רופא בספרד?
אני מבינה אותך לגבי החששות מאוקראינה, גם לי היו, החששות שלי קשורים גם למראה וגם לפחד שדברים שם נעשים בצורה פחות "מערבית", חששתי קצת מהרקע של התורמות (גם אני לא יודעת אם החששות שלי מוצדקים). לכן בחרתי בעבר בתרומה מצ'כיה, אבל זה לא הצליח ולכן עכשיו אני פתוחה לשמוע רעיונות חדשים.

עם איזה רופא או קליניקה עושים תרומה ביצית בספרד

תרומת ביצית מספרד
שלום לכולן,
תודה מראש,
זהר
עם איזה רופא או קליניקה עושים תרומה ביצית בספרד

מצב
הנושא נעול.
למעלה