תרומת ביצית בארץ

מצב
הנושא נעול.
תרומת ביצית בארץ

תרומת ביצית בארץ
משהי יודעת איפה עושים תרומת ביצית בארץ מנשים שעוברות טיפולים? חשוב לי לקבל תשובה כמה שיותר מהר. מרסי בוקו

אני חני

New member
אני מכירה מישהי... ../images/Emo108.gif

תרומת ביצית בארץ
משהי יודעת איפה עושים תרומת ביצית בארץ מנשים שעוברות טיפולים? חשוב לי לקבל תשובה כמה שיותר מהר. מרסי בוקו
אני מכירה מישהי...

שהכניסו אותה לרשימה ברמב"ם...אני אנסה לברר ממנה עוד פרטים.

פרסמולה

New member
תרומת ביציות בארץ -תשובה

תרומת ביצית בארץ
תרומת ביציות בארץ -תשובה
אני מכירה מישהי שקיבלה ביציות ישראליות בבית חולים אלישע בחיפה. על פי הגניקולוג שלי, המינוס הגדול הוא שמדובר בביציות של נשים שהיו להן קשיי פריון משלהן, ולעיתים קרובות אלו נשים מבוגרות מאד. בנוסף, צריך להבין שהביציות הטובות של הנשים האלה נלקחו כבר עבורן אז לעיתים מה שנשאר הוא פחות טוב. שיהיה בהצלחה!

צוקה1

New member
תרומת ביצית בארץ

תרומת ביצית בארץ
תרומת ביצית בארץ
נדמה לי שמלח ציין שמות של רופאים שעושים תרומות ביצית בארץ ביניהם דר" פרחי ואשכנזי נסי לחפש על פי "תרומת ביצית בארץ" בהצלחה צוקה

5nela

New member
לגבי תרומות בארץ

תרומת ביצית בארץ
נדמה לי שמלח ציין שמות של רופאים שעושים תרומות ביצית בארץ ביניהם דר" פרחי ואשכנזי נסי לחפש על פי "תרומת ביצית בארץ" בהצלחה צוקה
לגבי תרומות בארץ
מאחר וגם אני לאחרונה רק התחלתי להתעניין בנושא, משיחה עם הרופא שלי הבנתי שיש לקחת בחשבון שגם רופא פרטי שיוצא לו מידי פעם להתקל במטופלת העוברת טיפולי הפרייה אצלו ומעוניינת לתרום, אינו יכול למעשה להתחייב על התיזמון מול הנתרמת, כי לרוב זה שרירותי ואינו כל כך שכיח כמו שהיינו רוצות לקוות. כלומר יכול לקחת גם שנה עד שתימצא מישהי כזו. רוב הנשים בארץ שעוברות טיפולים ומפיקות מספר לא מבוטל של ביציות בכל מחזור טיפול אינן מעונינות לתרום אותן.

זה לא בשבילי

לגבי תרומות בארץ
מאחר וגם אני לאחרונה רק התחלתי להתעניין בנושא, משיחה עם הרופא שלי הבנתי שיש לקחת בחשבון שגם רופא פרטי שיוצא לו מידי פעם להתקל במטופלת העוברת טיפולי הפרייה אצלו ומעוניינת לתרום, אינו יכול למעשה להתחייב על התיזמון מול הנתרמת, כי לרוב זה שרירותי ואינו כל כך שכיח כמו שהיינו רוצות לקוות. כלומר יכול לקחת גם שנה עד שתימצא מישהי כזו. רוב הנשים בארץ שעוברות טיפולים ומפיקות מספר לא מבוטל של ביציות בכל מחזור טיפול אינן מעונינות לתרום אותן.
זה לא בשבילי
אני מסכימה איתכן. הבעיה היא שזה עבור אשה שמשום מה הרב שלה אמר לה שמותר לה לקבל תרומה רק מיהודיה. היא ביקשה ממני לעזור לה. אז אם יש לאי מי רעיון מה אפשר לעשות ואיפה אפשר לעשות את זה אני ממש אודה לה בשמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה