תרומת ביציות

תרומת ביציות

אני הכרתי את הזוג,וכניראה אני זו שתורמת ביציות לזוג.אני יודעת שזה לא חוקי שאני התורמת,במידה ואני התורמת האם זה תוספת כסף או לא?

angel Mom

New member
Dont !!!

אל תעשי את זה! תחשבי על ההשלכות לעתיד. עזבי את הענין החוקי , רק שלא תתחרטי! אבל אם את מתעקשת....ברור שזו תוספת כסף

עם כל האהדה לנושא

אני בחיים לא הייתי מעיזה לתרום ביצית שלי הרי בעצם את הולכת למסור את הילד שלך שזה שונה לחלוטין מתהליך הפונדקאות בה אין לך קשר גנטי לילד בעד שום הון שבעולם לא הייתי תורמת את הביצית שלי וכמובן זו רק דעתי שכל אחד אחר יכול לחלוק עליה

גם אני באותה דיעה

לפי דעתי אין עדין חוק שמאשר תרומות בארץ. ובאמת זה הילד הגנטי שלך תחשבי טוב טוב לפני שאת מחליטה לעשות דבר כזה.גם אם זה כרוך בתוספת תשלום.

תסבירו לי שנייה

מה המקום להתלבטות הזו, אם מדובר בהליך לא חוקי? את מתכננת לעשות את זה בחו"ל?

עָנת

New member
תרומת ביציות-הבהרה

שלום לרצינית. בתהליך הפונדקאות שמתבצע בארץ,הביצית אמורה להיות של האם המיועדת או מתרומת ביצית. לפונדקאית אסור בשום פנים ואופן לתרום ביצית לאם המיועדת שלה.

שלום לך

לדעתי אסור בהחלט לפונדקאיות לתרום ביציות להורים המייועדים וחוץ מזה תראי את ההשלכות של זה, אם את רוצה להיות פונדקאית מה טוב תבורכי על זה, אבל על תתרמי ביצית את עוד תתחרטי על זה בעתיד, כי מה שיגדל לך בבטן זה הילד שלך, וגם עם מקבלים תוספת כסף הסכום הוא ממש סימלי לתרומת ביציות, אז אני חושבת וזו דעתי בלבד שתלכי על פונדקאות כמו גדולה, ותקחו ביציות מתורמת, תאמיני לי שיהיה הרבה יותר טוב לשניי הצדדים, אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך.

רחל68

New member
בחיים לא

גם אני אומרת לך תחשבי שוב על מה שאת רוצה לעשות, אולי עכשיו את חושבת על כסף ואני יודעת שבטח את צריכה אותו מאד, גם אני בעניין בגללו, אבל בחיים אבל ממש אף פעם לא הייתי מוסרת ילד שלי.

אתחיל בעניין החוקי ,

זה נוגד את החוק ל"השתמש" בביצית של הפונדקאית , והסיבות לכך רבות. אני מתפלאה על הזוג שלך שהסכים בקלות לעניין הזה , למעשה הם די "מסכנים" את עצמם מההיבט המשפטי וגם הרגשי שיכול להתפתח. לתרום ביצית זה למעשה אומר ל"וותר" על ילד שלך ! אם יש מה שמגדיר את הפונדקאות בארץ הוא הנושא הזה , לפונדקאית אין כל קשר גנטי לילד (להבדיל ממדינות אחרות) . אני כבר לא מדברת על הנושא ההילכתי... ואם כבר מדברים על כסף , נכון, פונדקאות הוא משהו שמאוד יכול לעזור כלכלית אבל מעבר למניע הראשוני יש פה עוד ערב רב של מרכיבים שצריך ע"מ לעבור את התהליך (כסף הוא רק משהו אחד מהם) ואם את חושבת שהכסף הוא מיידי ואפשר לעשות "קופה" ע"י הוספת כמה מרכיבים נוספים - זו לא הדרך בשבילך. סליחה אם אני נחרצת מדי . התהליך מורכב כל כך גם בלי "תוספות" כאלה ואחרות , הוא לא תהליך קצר , והוא דורש אורך רוח , סבלנות ונחישות . בהצלחה סיגל

למעלה