סמדי 2006 שלום וברוכה הבאה
תרומת ביציות
מעוניינת בתרומת ביציות מרווקה או גרושה יהודיה עדיפות למוצא ספרדי טלפון:03-9518507 פלאפון:0523689443 סמדר
סמדי 2006 שלום וברוכה הבאה
אני מניחה שכל נושא תרומת הביצית חדש לך,(תקני אותי אם אני טועה) אז אנסה קצת להבהיר לך דברים: אישה שעוברת תהליך של IVF, ומסיבות שונות, וכמובן בהתייעצות עם הרופא המטפל שלה, נדרשת או מרגישה שהגיעה זמנה "לעלות כיתה" לתרומת ביצית יש בפניה מס' אופציות: מאחר שתרומת ביצית עדיין לא מוסדרת באופן חוקי בארץ, יש לה אופציה לקבל את התרומה בחו"ל, ואם דפדפת קצת בפורום שלנו בטח גילית מס' מסלולים שהם יותר "פופולריים" והם : רומניה- בוקרשט, קפריסין- פדיוס או זיגי וקייב. ישנם מסלולים שבהם האישה לא טסה אלא מעבירים את הזרע של בן הזוג, ההפריה נעשית בחול, ומובאים לארץ עוברים מוקפאים, ומוחזרים לאישה. העדיפות היא כמובן, וכאן נכנס השיקול הכלכלי, לסוע לחו"ל על מנת לקבל עוברים טריים, דבר זה מגדיל משמעותית את הסיכוי להצלחה הדרך היחידה החוקית לקבל תרומה בארץ, מישראלית, והבנתי שזה מה שאת מבקשת, היא לקבל תרומה אנונימית (כפי שאני עשיתי 6 פעמים, ללא הצלחה לצערי). לדרך הזו יש שני חסרונות עיקריים: כמות הביציות שאת מקבלת הן באיכות לא הכי טובה והשני הוא שאת מקבלת אותם מוקפאים (קשה לתזמן את ההכנה של האישה עם זו של התורמת כי אי אפשר לדעת מתי תצוץ פתאום תרומה) זהו, יצא לי קצת ארוך מקווה שעשיתי לך קצת סדר, ונשמח לשמוע ולהכיר אותך קצת יותר. את מבינה כמובן שהדרך שביקשת את תרומת הביצית היא בלתי אפשרית, זו צריכה להיות דרך מסודרת דרך בית חולים ורופא מטפל שיהיה לך המון