תרומת ביציות -חדשה בעסק

מצב
הנושא נעול.
תרומת ביציות -חדשה בעסק

תרומת ביציות -חדשה בעסק
שלום בנות יקרות
בת 41
לאחר אין ספור הפלות וטיפולים
עכשיו החלטנו ללכת לתרומה
ממה מתחילים? מה עושים? איפה כדאי? עלויות?
כל מידע יתקבל בברכה
תודה רבה

kobi932

New member
היי

תרומת ביציות -חדשה בעסק
שלום בנות יקרות
בת 41
עכשיו החלטנו ללכת לתרומה
כל מידע יתקבל בברכה
תודה רבה
היי
קודם חשוב לדעת מה את רוצה ומה נכון לך לעבור את התהליך בארץ ? או אולי בחו''ל ? במידה ובחרת לעבור את התהליך בארץ את רוצה תורמת ישראלית ? תורמת מחו''ל ? לקחת בחשבון שתורמת ישראלית זמני המתנה ארוכים מאוד בחרת תורמת מחו''ל ? רוב המסלולים מציעים תורמות מאוקראינה עכשיו גם כאן את צריכה לבחור את רוצה שיביאו לארץ עוברים טריים ? אולי מוקפאים ? מוקפאים יש לא מעט חברות שמביאות בחרת טריים ? יש שני חברות מנור וא.ב הפריה חוץ גופית בנוגע לעלויות גם הם משתנות מאוד הכול תלוי במה שאת רוצה ונכון לך את רוצה כמות קטנה של ביציות מהתורמת ? את רוצה את כול הביציות שלה ? להגדיל את הסיכוי לילד שני מאותה תורמת את רוצה פרטים כללים על התורמת ? רוצה לדעת אך היא נראת ? כול המשתנים האלה משנים את העלויות חשוב לדעת בתחילת התהליך רוב הנשים שבחרו לעבור את תרומת ביצית מחבקות ילד דגש גדול על הרוב יש כאלו שנקלטות בסבב הראשון ויש כאלה שנקלטות בסבבים שאחרי צריך המון סבלנות אורח רוח ולא להתייאש

וואו תודה על התגובה המורחבת!

היי
קודם חשוב לדעת מה את רוצה ומה נכון לך לעבור את התהליך בארץ ? או אולי בחו''ל ? במידה ובחרת לעבור את התהליך בארץ את רוצה תורמת ישראלית ? תורמת מחו''ל ? לקחת בחשבון שתורמת ישראלית זמני המתנה ארוכים מאוד בחרת תורמת מחו''ל ? רוב המסלולים מציעים תורמות מאוקראינה עכשיו גם כאן את צריכה לבחור את רוצה שיביאו לארץ עוברים טריים ? אולי מוקפאים ? מוקפאים יש לא מעט חברות שמביאות בחרת טריים ? יש שני חברות מנור וא.ב הפריה חוץ גופית בנוגע לעלויות גם הם משתנות מאוד הכול תלוי במה שאת רוצה ונכון לך את רוצה כמות קטנה של ביציות מהתורמת ? את רוצה את כול הביציות שלה ? להגדיל את הסיכוי לילד שני מאותה תורמת את רוצה פרטים כללים על התורמת ? רוצה לדעת אך היא נראת ? כול המשתנים האלה משנים את העלויות חשוב לדעת בתחילת התהליך רוב הנשים שבחרו לעבור את תרומת ביצית מחבקות ילד דגש גדול על הרוב יש כאלו שנקלטות בסבב הראשון ויש כאלה שנקלטות בסבבים שאחרי צריך המון סבלנות אורח רוח ולא להתייאש
אני רוצה מהיר,זול,ביצית בריאה וצעירה חח
וחשוב עוד יותר..איזה רופא לבחור? שעובד עם מכבי...

kobi932

New member
תגובה

אני רוצה מהיר,זול,ביצית בריאה וצעירה חח
וחשוב עוד יותר..איזה רופא לבחור? שעובד עם מכבי...
תגובה
מהיר ? תלוי במסלול מהיר זה מסלולים של הארץ והתורמת מחו''ל שוב רובם הגדול מאוקראינה ברגע שאת משלמת פלוס מינוס אחרי הבדיקות שאת עושה לוקח חודש חודש וחצי מחירים כמו שכתבתי תלוי מה את רוצה ישנם משתנים רבים כמה ביציות את רוצה ? את רוצה תמונה של התורמת ? את קודמת בוחרת מרפאה אחרי זה רופא לא לעשות ההפך זה טעות כול או רוב המרפאות עובדות עם כול הקופות חולים

מאיה 2109

New member
היי

תרומת ביציות -חדשה בעסק
שלום בנות יקרות
בת 41
עכשיו החלטנו ללכת לתרומה
כל מידע יתקבל בברכה
תודה רבה
היי
אם את רוצה מסלול זול, אז כדאי לעשות את זה באופן עצמאי בחו"ל (אוקראינה, קפריסין), רק צריך לקחת בחשבון שהעוברים נמצאים שם וצריך לטוס להחזרה.
היתרון במסלול עצמאי, שאת בוחרת את התורמת לפי התמונות שמראים לך שם (אין תוספת מחיר לזה כמו שעושים בארץ), כל הביציות שלך (לא מתחלק בין כמה נשים), כל העוברים שלך.
במרפאה שאני עשיתי, קיבלתי התחייבות ל-12 ביציות, 5 בלסטו.
בפועל קיבלתי 16 ביציות, 13 בלסטו ועכשיו אני בשבוע 10.
אם את רוצה פרטים, מוזמנת לפנות בפרטי.

מסלול עצמאי

היי
אם את רוצה מסלול זול, אז כדאי לעשות את זה באופן עצמאי בחו"ל (אוקראינה, קפריסין), רק צריך לקחת בחשבון שהעוברים נמצאים שם וצריך לטוס להחזרה.
היתרון במסלול עצמאי, שאת בוחרת את התורמת לפי התמונות שמראים לך שם (אין תוספת מחיר לזה כמו שעושים בארץ), כל הביציות שלך (לא מתחלק בין כמה נשים), כל העוברים שלך.
במרפאה שאני עשיתי, קיבלתי התחייבות ל-12 ביציות, 5 בלסטו.
בפועל קיבלתי 16 ביציות, 13 בלסטו ועכשיו אני בשבוע 10.
אם את רוצה פרטים, מוזמנת לפנות בפרטי.
מסלול עצמאי
שלום לך 2109
אשמח לשמוע פרטים. לא ברור כיצד לשלוח לפרטי. אנא חזרי אלי
[email protected]
תודה ובשורות טובות

לאופטימית- יש המון אפשרויות!

תרומת ביציות -חדשה בעסק
שלום בנות יקרות
בת 41
עכשיו החלטנו ללכת לתרומה
כל מידע יתקבל בברכה
תודה רבה
לאופטימית- יש המון אפשרויות!
היי
ברוכה הבאה..

במיקרה של הפלות רבות, הייתי מתעקשת על ביצוע בדיקות גנטיות נרחבות לתורמת, על ביצוע בדיקת הPGS לעוברים, ואולי גם על בדיקת הER MAP (ממליצה לך לגלגל עליהן). אישית לא הייתי הולכת לאוקראינה דרך החברות הישראליות, שכן הן פחות מתעמקות בכל הנ"ל. הייתי מבצעת או באופן עצמאי כמו שכתבה פה מישהי, או פונה למדינות שנותנות יותר מידע על התורמות ושמבצעות יותר בדיקות (אם כי התרומה שם יותר יקרה -כמו צ'כיה, ספרד או ארה"ב -היקרה והאיכותית מכולן).
ממליצה לך בחום רב לקרוא קצת בפורום על האפשרויות והדעות..
בכל מקרה- שיהיה מלא בהצלחה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה