תרומת ביציות הדסה

ESTER52

New member
אני ממליצה בחום על פרופסור נרי לאופר מהדסה עין כרם

היות ואף פרופסור לא נתן לי סיכוי להכנס להריון ללא ניתוח ופרופסור נרי לאופר לא ויתר וביצע לי את כל הבדיקות ואני עכשיו ברוך השם בשבוע ה-28 - החזרה ראשונה אצל פרופסור רבל שנכשלה ובהחזרה השניה אצל פרופסור נרי לאופר שהצליחה
אין לי שום דבר נגד פרופסור רבל אבל לצערי היד שלו קלה על ההדק מפני שהוא פסק " את חייבת ניתוח"
מדובר בניתוח לא פשוט שיכול לפגוע ברחם.
אני סובלת משרירן אינטרמוראלי שזה בעייתי - הוא נמצא בדופן הרחם
&nbsp

מכירה את לאופר

הייתי מטופלת שלו (לא לתרומת ביציות. כבר אז הוא דחף אותי לשם, כנראה שצדק...)
יש מצב שאחזור אליו לתרומת ביציות, עדיין לא יודעת ורוצה לברר אפשרויות.

הדסה

את העלויות ופירוט המסלולים של הדסה אפשר לראות בפירוט בקובץ אקסל של קו המשווה בין המסלולים, וגם באתר שלהם.
אם את רוצה להחזיר עוברים טריים אז תהיי חייבת לטוס לצ'כיה ואם את לא מעוניינת לטוס את יכולה להחזיר מוקפאים בארץ.
המסלול של שערי צדק הוא אותו מסלול של הדסה.

תודה. מצאתי את הטבלה.

רציתי לשאול מה הכוונה במסלול "חצי תורמת", או "תורמת מלאה" שכתובים שם. תודה.

עוד שאלה

ה30000 שעולה פחות או יותר טיפול, ראיתי שכתוב בטבלה שמדובר ללפחות 4 ביציות.
זה אומר שאם נניח מחזירים בטיפול הראשון שני עוברים, ונשארים שניים ומוקפאים, ההחזרה שלהם לא תעלה עוד כסף?
מה קורה בד"כ?
תוכלו להאיר את עיני.
זה נראה לי כ"כ יקר הסיפור הזה, אז לפחות שאדע שזה כולל קצת יותר מטיפול אחד של החזרת עוברים...

אשמח לתשובה, שאלתי עוד שאלה. תודה מראש!

שמולי קיפודי שימי לב

אם כתוב 4 ביציות או עוברים.
4 ביציות זה אומר שיתכן ולא יהיו הפריות לכולם . אולי יהיו 3 עוברים או 2 עוברים ?????????
לגבי אם ישארו עוברים ויוקפאו ואם תצטרכי החזרה נוספת את מביאה מקופת חולים טופס 17 שלב ג' (החזרת עוברים).
מאחל לך הצלחה ובשורות טובות בטיפול הראשון.
אם חלילה וחס אין הצלחה חוזרים על הכול מחדש. יש רופאים שגובים על החזרת עוברים תשלום נוסף.
אינני יודעת אם זה כך בהדסה.
אכן הסיפור הזה מאוד מאוד יקר.

בהצלחה ושבת שלום

נועם1003

New member
נכון

ההחזרה של המוקפאים כלולה במחיר ולא תעלה לך עוד כסף. בהדסה. תצטרכי רק לשלם כמה שקלים על התחייבות מקופת חולים. תצטרכי לבקש מקופת חולים התחיבות משהיו כמו שבועיים שלושה מראש.

למעלה