תרומת איברים!

תרומת איברים! ../images/Emo163.gif

לזכרו אבא של בני ילד רע בכוונתי לחתום בשבוע בקרוב על תצהיר תרומות איברים לאחר מותי. אם תשמעו בחדשות על איזה חרדי שנהרג והסכים לתרום את איבריו להשתלה, תדעו זה אני.

היי, היי, תרגיע!!!

אני כבר חתום על זה בטח 8 שנים!!!! ואתה בטח מתכוין "שנראה חרדי".... אגב, החתימה שלך, מהווה לא יותר מהצהרת כוונות, שכן בפועל, בני המשפחה הנותרים, רשאים להתנגד למרות הכרטיס שבכיסך. לו הייתה אשתך מתחייבת לכבד את רצונך זה, תבטיח לה שבמקרה הפוך, תכבד את רצונה ותתנגד לניתוח, אחרת, אתה תנצל את זכותך לתרום את איבריה!!!!!!

אבזץ

New member
../images/Emo53.gif אני מעוניין לתרום את איברי

כמובן לאחר מותי. איך אני עושה זאת ? למי עלי לפנות ? להזכירכם אני הקטן חייל וההסתברות שאמות גבוהה יחסית... אולי לא אמות בקרב. אך, ללא ספק הצבא הורג !!!

תרומת איברים

הי אבזץ אמנם אני מאחלת לך אריכות ימים- מינימום עד 120 אבל במקרה של........................לא עלינו, אפשר לערוך הזמנות? אני מזמינה את השכל וחוש ההומור......... אבל בחייך, מאתה עוד פה..........

אבזץ

New member
אם בסחר איברים עסקינן

אני מזמין את הגן שנותן אושר ועושר... אני כותב בבית קפה-אינטרנט בת"א ופתאום נכנסת לפה עלמת חן חרדית, כן לגלוש, ואני חושב שאני אתרום לה לפחות איבר אחד... לו רק תגידי לי כן.

שאלת איפה

אגודת אדי: אגודה לקידום השתלות בישראל. אתה מתקשר ל 036957369 ומבקש שישלחו לך בדואר מכתב בקשה שאתה חותם בו על איזה איבר אתה מוותר. יש לי כרטיס כזה בארנק, ומסומן בו שאני תורמת "כל איבר מגופי שהזולת יוכל להיעזר בו להצלת חייו". יש מערכון של חבורת "מונטי פייטון" הבריטית (למי שמכיר) על שניים שבאים לקחת את הכבד של מישהו, והוא צועק להם "אבל אני עדיין חי" ואישתו הפולניה אומרת לו "אמרתי לך לא לחתום על השטויות האלה"...

R a c h e

New member
המרכז הלאומי להשתלות-

שבמסגרתו פועלת אגודת "אדי"-1-800-609-610. כרטיס אדי, מעיקר החוק מהווה צוואה בחיים ועקרונית הסכמה לתרום את אבריך, אם תגיע לכך....... בכל מקרה, רצוי "לעבוד על זה" בחיים עם המשפחה כדי שיכבדו רצון אחרון זה, במידה וידרש..... יש אצלי גלויות הצטרפות למי שרוצה, ויש, כמובן גם כתובת אינטרנט: www.health.gov.il/transplant שלא נזדקק.... רחל

גיליתם לי משהו.

שנשאר לי משהו מאז. אני את האיברים שלי רוצה בקבר מתחת לאדמה, אני נחרד מלחשוב על זה שהלב שלי יפעם במישהו אחר. ובכלל, אנינחרד מלחשוב על זה שאני ימות, איך העולם יסתדר בלעדי? מה יגידו עלי? יזכרו אותי? מה יכתבו עלי בפורום כאן? יווווו אני לא חושב על זה!

להפך

פתאום ישכחו את כל הדברים הרעים ויזכרו רק את הדברים הטובים, וימחזרו אותם עד שיבוא לנו להקיא ונצטער שהוא מת רק בגלל זה. אחרי מות קדושים אמור שהחיינו >ספל חמאה מחייכת<

למעלה