תרומתי...

chicolico

New member
תרומתי...

טוף... הייתי באתר של בלו כרגע (חיפשתי שיר שלירון לא הצליחה לשלוח לי... לא משנה...) והחלטתי להביא מתנה לכל האוהבות לי שביניכן... אבל אל תתרגלו, זה בהחלט חד פעמי...

chicolico

New member
ועוד אחת

קראתי באיזה אתר שלתמונה הזאת יש סיפור מעניין... אבל אני אתן לכן לנחש לבד רמז: נסו לחשוב למה אחד מהם צוחק ולאיזה כיוון השני מסתכל...

chicolico

New member
ואחת אחרונה...

זהו, מרוב תמונות כבר נמאס לי ממנו...
עכשיו כשאני מסתכל עליו אני שם לב שיש לו פנים של ילד... הוא נראה כמו בן 13 שאתמול היה לו בר-מצווה...

ניקי בי

New member
וואו...מאור אני מורשמת...../images/Emo13.gif

הכי אהבתי את התמונה האחרונה :) איזה יופי שיש בן בפורום!

chicolico

New member
i don´t think so....

אני מקבל חלחלה רק כשאני חושב על מעריצות צווחניות שבוכות כמו מפגרות בהופעה...

ניקי בי

New member
אוי אוי..אנחנו לא כאלה...

לפחות אני לא.... זה סתם מעצבן שבא להעיף עליהם משהו... מה לא ? :)

ניקי בי

New member
בהופעה הבאה (שבכלל תהיה אחת)

אנחנו מנצלות את הזכות להיות מאחורי הקלעים. לא כמו שקרה אצל ווסטלייף.

chicolico

New member
אני יודע

שאתן לא כאלה... אבל אני שונא כאלה!!! שנה שעברה הייתי בהופעה של מלאני סי (זאת מהספייס גירלז - אבל המוכשרת מביניהן..) והייתה שם בקהל לידי ילדה כזאת מעצבנת!!! היא כל הזמן צווחה כמו תרנגולת שחוטה ובכתה בצרחות "מלאני... איי לאב יו..." - אני נשבע לכן שאם הידידה שלי שהייתה איתי לא הייתה עוצרת אותי, הצווחנית הייתה חוטפת נעל במידה 45 בראש... הקיצר, בסוף כל כך נמאס לי ממנה שצעקתי עלייה: ילדה, אולי תסתמי כבר את הפה שלך!!! - אבל אחר כך הרגשתי רע עם עצמי כי אני לא אוהב להיות רע, אבל תודו שהייתה לי סיבה טובה...

ניקי בי

New member
ועל זה אפשר רק להגיד:

אתה מידה 45???? פשוט גמל :) סתם.... אני יודעת אותו מקרה היה לי בהופעה הראשונה של ווסטלייף בארץ .. הילדה צרכה ואני כמעט חטפתי ... ועוד למה? בגלל צרחתי עליה שתפסיק להרוס לי את האוזן... אבל שיהיה.

chicolico

New member
כן, כן, מה לעשות... ככה זה בנים

אח שלי הוא כדורסלן אז בכלל הוא מידה 46-47... ותסבירו לי את הקטע של מאוחרי הקלעים... זה מוצא חן בעיני... בכלל לדעתי יש לנו זכות (טוב שלא הגזמתי) להנות מזכויות יתר בהופעה שתהיה (כמו מאחורי הקלעים ואולי אפילו מפגש...)
מה? אתן לא חושבות?

ניקי בי

New member
חחחח..הקטע של מאחורי הקלעים

טוב אז ככה בהופעה האחרונה שהייתה לווסטלייף עם פייב לארץ הלכתי למסיבת עיתונאים ואז ידיד שלי (שהוא הכתב) שאל אותי אם אני כבר קניתי כרטיס אז אמרתי לו שכן אז הוא אמר לי קחי את הכרטיס שלי (שזה כניסה מאחורי הקלעים) כי אני לא רוצה ללכת לשם אני מעדיף לשבת על הדשא ולראות את ההופעה ואמרתי לו שאני אחזיר לו תשובה ואמרתי לו שאני לא רוצה כי לא רציתי להיות לבד שם למעלה...כל מי שאני מכירה שהלך להופעה קיבל כרטיס רגיל ו.. בגלל זה ויתרתי אם בלו יבואו לארץ אני בהחלט אנצל את ההזדמנות של מסיבת עיתונאים+כרטיס מאחורי הקלעים.

chicolico

New member
אמממ...

אנחנו המעריצים מספר 1 בארץ אנחנו חברים בפורום מיוחד שמוקדש להם חלקנו בנו אתרי אינטרנט שמוקדשים להם ר-ק בזכות יוזמה שלנו (של חלקנו, אבל המטרה היא משותפת לכולנו) יש סיכוי שהם יגיעו להופעה, בזכות העצומה... וגם... אם לא ייתנו לנו מה שאנחנו רוצים, נשטלט על עזריאלי עם רובים וחגורות נפץ (טוב שלא הגזמתי, אני נשמע כמו שאהיד...)

ניקי בי

New member
או שנמצא לנו ידידים שמכירים אנשים

או את האנשים עצמם! יאללה אנשים צאו לרחובות לחיפוש!

למעלה