תרומות דם מכלבים

תרומות דם מכלבים

עשרות כלבים שפנגעו מאכילת נוטרה-נאגטס מאושפזים עדיין בבית החולים הוטרינרי בבית-דגן וזקוקים לתרומות דם בדחיפות. במידה ותהיה לזה הענות הוטרינר של בית החולים יגיע לישוב כדי לקחת תרומות דם. הכלבים התורמים צריכים להיות בריאים, בני שנה עד 9 שנים, וגדולים (25 ק"ג ומעלה). אני אשמח לעזרה בגיוס הכלבים - אם יש לכם כלבים גדולים, לשכנים או לחברים שלכם, גם מיישובים באיזור, תביאו אותם לתרום דם. צרו קשר איתי בהודעות פרטיות, בהקדם. תודה רבה! ענת

יש לי כלב ששוקל 35 קילו בערך והוא

בן 5 אם הווטרינר מגיע לישוב אני ישמח שהוא יתרום דם

גם אני אשמח אם הוא יעשה את זה :)

אשלח לך מסר בהמשך, תודה רבה! תזמין גם את הכלבים של החברים והשכנים!

גם ויצמן מתנדב.....

אם ויצמן יכול אז כולם יכולים.... קדימה, כל מי שיש לו כלב שעונה לדרישות שיודיע לי בהקדם בשביל שנוכל להביא את הוטרינר לפה. וכל הכבוד לענת שנרתמה לנושא!!!!!!!!!!

טל מה זה תחרות בגלל שהכלבים שלנו

דומים אתה חושב שהם צריכים לעשות את אותו הדבר כל הזמן סתם אבל באמת תביאו כלבים זה חשוב

אפרוח17

New member
../images/Emo68.gifאיך עדי הגיב על זה?!

היום הלכנו (טל,נורית,עופר גואל,עדי ואנוכי) לקנות מספר דברים לעדלאידע. בדרך דיברנו על תרומות הדם לכלבים, ואז עדי הבן אמר: "אני לא אתרום דם לכלבים!". זה ממש מצחיק, וזה מה שגורם לי לחשוב שעדי הוא האדם המצחיק ביותר במחנה, ואולי אף בעולם. כל הכבוד לו.

מיכלו1

New member
עדי,(שניהם)

תראו, אין לי שומדבר נגד שניכם, באמת... אבל אתם מעריצים אחד את השני?!, עדי עליך אני הכי מתפלאת!...

מתי בדיוק אני אמרתי שאני מעריץ אותה

אני מעריץ רק את שושנה דמארי והיא כבר לא כאן אז אני צריך למצוא מישהי חדשה

זה יהיה כנראה ביום שישי

בשבוע הבא (3.3). (ואם הכלבה שלי יכולה לתרום דם באותו יום, שזה אפילו היומהולדת שלה, אז בטח שהכלבים שלכם יכולים!) :) לילה

היי מיכל, וכולם

זה יהיה מעולה אם תוכלי להכין שלטים! (אני כאן בתקופת בחינות...). אחרי שהכנתי שלט גדול ותליתי בכניסה לישוב והוא הורד ע"י ראש המועצה בכבודו ובעצמו, אני רק ממליצה להכין ולתלות שלטים על לוחות מודעות ברחבי היישוב (את השלט שלי בעזרת עמיחי תלינו ליד המכולת, וכבר יש 2 כלבים שהצטרפו!). אגב, קניתי כבר צבעי אצבעות לצורך העניין, אז אם מישהו מעוניין להשתמש בהם אין בעיה (זה די נחמד וגם תוכלו ללקק את האצבעות אח"כ, זה לא רעיל). באופן סופי: ההתרמה תהיה ביום ו' 3.3 החל משעה 14:00. כדאי לקבוע שעות להגיע כדי שלא יגיעו כולם בבת אחת, אז מומלץ לכתוב על השלטים ליצור איתי קשר (אני אתן פרטים במסרים אם מישהו באמת מתכוון להכין שלטים כאלו, וגם למי שמתכוון מביניכם להביא את הכלב). תודה על העזרה! חוץ מזה אם יהיו מתנדבים להיות שם ביום ו' עצמו במידת הצורך גם לעזור קצת בנקיונות (אל תדאגו, גם אני אעזור בנקיונות) זה גם יהיה אחלה.

אני לא יודעת אם זה יכאב לו,

אבל נוכל לחגוג לו יומהולדת אח"כ עם לבן (ולבן כלבה שווה, אבל תפוסה).

למעלה