תרומה ל"עלם" - למי ששכח..

תרומה ל"עלם" - למי ששכח..

נכון השנה כבר לא תורמים ע"י הדלקת נורה בדגל אורות התקווה...
השיטה שונתה ופה תוכלו למצוא עוד פרטים: מעגלים לטובת עלם.
הנוער הזה זקוק לתמיכה של כולנו כמו אוויר לנשימה, סה"כ זה כסף קטן בשבילנו ובשבילם זה סיכוי לעתיד טוב יותר!
תודה :)

בובית 29

New member

ל י ל ך פ

New member
מכעיס מאד

נאוה ברק נשיאה מקבלת 24 אלף בחודש!!!! על מה??? רק לחשוב מה היה אפשר לעשות עם כל הסכומים המטורפים האלו. באמת לא עושה חשק לתרום.

לא מסכים איתך

בעמותות בדרך כלל יש צורך במנכ״ל במשרה מלאה, מזכירה במשרה חלקית ורואה חשבון במשרה חלקית, והם מקבלים שכר.
עמותה גדולה חייבת ניהול נכון, ועל זה יש לשלם (בגלל שמדובר באמת במשרה מלאה).
השאלה היחידה היא כמה מנכ״ל עמותה מרוויח... 24,000 ₪ לחודש זה ממש לא בשמים.
לצערי יש כאלה שמרוויחים באמת סכומים לא רציונלים, כמו באגודה למען החייל שם מנכ״לית האגודה לוקחת לבד יותר מ- 200,000 ₪ בחודש, שזו לדעתי חוצפה.

shuli 1

New member
ובכל זאת

לא מקובל עלי.
מעדיפה לתרום ישירות. אינני מוכנה שמתוך תרומה כספית שלי חלק נכבד ילך למימון משכורת של מישהו.

ונאווה ברק איננה מנכלית היא יו"ר. והיא יכולה להרשות לעצמה לאור מצבה הכלכלי להתנדב או לעבוד בשכר נמוך!!!

העמותות נכנסו לחור שהמדינה יצרה.
זהו תפקידה של המדינה לדאוג לנוער בסיכון והיא מתנערת מכך.

ושוב - אינני מוכנה לתרום ולו שקל אחד למימון משכורות של אנשים.
מי שרוצה שיתנדב על חשבון זמנו הפנוי, לא מדובר בעסק כלכלי אלא בגוף שבא לעזור לסקטור מסויים בחברה.

סטודנט321 צודק

מעבר לכך, למה להעניש את הילדים האלה כי אתה חושב שזה תפקיד של המדינה לדאוג להם ושהיו"ר מקבלת משכורת לא ראוייה?
הם עדיין זקוקים לסיוע איך שלא תסתכל על זה.
לא יודעת מה איתך אבל לי באופן אישי אין לו"ז שמאפשר ללכת ולהתנדב, סכום של 4 ש"ח בחודש זה לא מה שיגרום לי לקרוס תחת הנטל הכלכלי אבל לפחות אני ארגיש שעשיתי משהו ולא הפנתי את הגב למי שזקוק לעזרה.
ובנימה אופטימית זו - יום טוב :)

shuli 1

New member
כי המשכורות של מנהלי העמותות

מנופחות - ואין לכך כל הצדקה!!!

shuli 1

New member
מישהו חישב פעם מה הסכום

ההולך לתשלום משכורות לכל הצוות הניהולי מסך התרומות?

ושוב כל אחד יפעל לפי מה שהוא חושב.

למעלה