תרומה לקהילה-דעתכם.

תרומה לקהילה-דעתכם.

הנה הגיע החופש ואיתו הקיטנות לילדים מוגבלים, לאותם ילדים שללא ידך המושטת לא יוכלו לצעוד ולו צעד אחד. העיתונים מיתמלאים מודעות שקוראות לעזרתך ומבקשות מימך להיתנדב. ארגון עזר מציון פירסם הודעה על הנופשון ומיתנדבת שמעונינת אמורה לשלם דמי הרשמה-כן צריך לשלם ע`מ להיתנדב! אך מודעה עדינה צדה את עיני פתחיה רשת לחינוך מיוחד מחפשים מיתנדבות- מה דעתכם האם זה ניצול ונסיון לחסוך כסף או תרומה לקהילה? נ.ב אני בעד תרומה לקהילה אך לא אסבול ניצול!

דעתי האישית שזה ניצול ציני,

לעמותות ולגופים האלה יש מספיק כסף, והם ממש לא זקוקים למתנדבים, אני גם חושב שמתנדבים פוגעים באיכות המקום, מכיון שמתנדב לא חייב למקום כלום ועושה רק מה שנוח לו ומה שנראה לו נכון, מה שבדרך כלל לא קורה אצל עובדים מן המניין.

בקיטנה מיתנדב לא הורס!

כול מיתנדב ממוקם על ילד ואחראי לו זה אחרת משילוב מיתנדבים. אם כי אצלנו היה מיתנדבים מלאי מרץ ולהט עשיה. אך למען האמת ניצלנו אותם! מה שלא נוח אתה זורק על מיתנדב/בת שימוש.

yoni13077

New member
נשמע מוזר..

אין מקום לקחת כסף מאדם שתורם מזמנו וכוחו להתנדבות לקהילה.. אם הוא יבחר גם לתרום כספית זה צריך להיות בנפרד ומרצונו החופשי בלבד.

רק ניצול?

למעשה יש שם "מלחמות" מהסוג העלוב ביותר, גם מתנדבת שכל השנה שנותנת את נשמתה לא התקבלה לה-ת-נ-ד-ב-ו-ת במחנה כי המקומות היו תפוסים ע"י פרוטקציונריות, שלא נראה לי שהועילו כ"כ במחנה. אפילו בקשה של ההורים לקבל את המתנדבת הקבועה לא הועילו. אני בהלם שעוד יש להם העוז לדרוש דמי הרשמה ממתנדבות! לשלם?? למה?? אני הייתי מוותרת. ואני חלילה לא מזלזלת בפעילות שלהם שראויה לשבחים, אבל כנראה שכל מנגנון גדול מסתאב איפשהו.

בעזר מציון סוחטים!עושים אודישנים!

הם גרמו לנופשון שלהם להיות דבר ניחשק ברמה שאנשים מיתחננים להיתקבל להיתנדב- וזה מענין סתם שהיה להם הצלחה מדהימה בזה! והם ראוים להערכה על דבר אחד שהוא העבודה המאסיבית שהם עשו בעיתונות להפוך תמקום לנחשק-רבים וטובים מימנו עוד יחקרו תתופעה. ולגבי קבועות אני יודעת שזה הראשונות שמיתקבלות.

ידוע,ידוע!

הם יודעים ליחצן את עצמם מדהים! אני לא אתפלא אם בקרוב תיצא תוכנית `מיתנדב נולד`-ההכנסות קודש לעזר מציון. ואי זה באמת רעיון... אני רצה לערוץ 2 איתו...

סוג ב

New member
תלוי איזה גוף

יש בהחלט גופים עם הרבה כסף שלא זקוקים למתנדבות. מה קורה בעזר מציון, אני לא יודעת, אבל לפי מה שסיפרת- זה ניצול.

אני מחפשת אגודה להיתנדב כמה שעות

חודשיות למען הסיפוק האישי.אך לא מעונינת שינצלו אותי...

זה סופר ניצול

לפתחיה יש - לפי הידוע לי - תקציבי עתק מהמדינה בשביל ידים עובדות ואין להם שום צורך במתנדבים זה מאוד אופייני לארגון שבראשו עומד שרלטן בשם יצחק גולדקנופ שעומד בראש ועדת הרבנים לענייני שבת וקיבל שוחד בעשרות אלפים על מנת להכשיר את השרץ - מחברת אל על ומשפע שוק

למעלה