אהוד אהוד..
ראשית, ממש לא בא להחמיר את הסיפור, או לצאת כאן מסכן. שנית, עמדתי על הרגליים כבר מיד אחרי שעפתי, מי שמכיר אותי יודע שאני טיפוס רגוע. אדיש בדרך כלל במצבים כאלו. אני זוכר שהייתי במהירות של 40 לפחות ברגע ההתנגשות. לדעתי, מזלי שברגע ההתנגשות על המסחרית, היא הייתה בתנועה. כך שמהבנה פשוטה של פיזיקה, המהירות ברגע ההתנגשות כנראה הייתה קטנה. מה גם, שהיה למסחרית פגוש, בולט מאוד, ולכן הצמיג הקדמי נקרע, ואני עפתי עליה. יש גם עד, שממש לא הבין איך אני עומד על הרגליים. שלישית, אם זה באמת מעניין אותך, הרכב שסטה שמאלה (כיוון שלא רצה להמשיך ישר בנמיר אלא לכביש חמש, וניזכר לעשות זאת כמעט בהזדמנות האחרונה שהייתה לו) וככל הנראה לא הייתי בשדה הראייה שלו, היינו כולנו בנסיעה, ב'תנועה ערה' מה שנקרא בשפת הטלוויזיה, הוא הדליק ווינקר ומיד פנה. אני הייתי מעט מאחוריו בקו מקביל אליו, וראיתי את זה, התחלתי בלימה, וסטיתי שמאלה מה שאפשר, מיותר לציין, שמשמאלי היו רכבים, השבירה שמאלה, והבלימה לא הספיקו, הוא פגע לי בברך ימין תוך כדי ששנינו בתנועה. ואני בלית ברירה המשכתי לרכב המסחרי שנסע לפני, וכאמור, התנגשתי בו חזיתית עם האופנוע. קח בחשבון שהיינו בנסיעה, ואת כל הגורמים יחדיו, ותגלה שמצב כזה אפשרי. אפשרי ביותר, וממש לא כדאי להגיע אליו. לא קרה לי נזק גופני ממשי יחסית לתאונה, מלבד נזק שקרה לי לאופנוע (הרי מובן לך שלא מדובר רק בגלגל בתאונה חזיתית..) ועל כך אני שמייח ומודה לאלוהים שכך. הסיבה היחידה שטרחתי לפרט לך כאן, מקורה בנימת הזילזול ההמצטלצלת לי מסיגנון הכתיבה שלך.. ולמען, האמת, כנראה שלא ראית בכלל את רגע ההתרחשות, אז מה אתה מזלזל אחויה?