תרומה לנזקקים..

יינגלה

New member
TT600RR סיפרתה לי ש..

צילמתה מהצונאמי, אני מת ליראות עוד תמונות אם יש לך, שגם אחרים יאמינו

45degrees

New member
אני מחפש נואשות אחר צמיג קידמי בחתך

60 כדי לבצע מדידות ושיפור זמנים במגרש. הקידמי שלי הולך למות בקרוב, והגלגל משווע לגומי איכותי. חוץ מזה מצאו לאמא שלי אבנים באורז. אחותי התחתנה עם גרוזיני. האפוטרופוס שלי גמד. לא השתקמה לי הנבדה לפחות 3 שנים. יש עוד, אבל אני לא רוצה להישמע בכיין ....

alophind

New member
אבל תפוז מספנסרים אותך... ../images/Emo4.gif

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!!

תענוג לקרא במסרים אישיים עד כמה העולם רע אליכם..כמה קשה לכם.. כמה זה שגדלתם להורים פולנים ואחות חורגת דפק אתכם... אבל נו באמת!! ראבאק צמיג כזה חדש עולה באיזור 1500 ש"חים ובגלל שהוא "משומש" במצב מצויין הייתי משלם עליו לפחות 800-1000- ש"ח.. אבל מכיוון שאני מציע אותו במתנה, שזה אומר ללא תמורה, שזה אומר שאני לא מבקש כלום בעדו,(ותודה לאלה שהציעו הטבות מיניות, כרטיסי "חופשי חודשי", וארוחה באווזי על חשבונם..ולא- אני לא אזכיר שמות) מה בסך הכל בקשתי? סיפור קצר שיגע ללב החברים.. ללא התבזות (למרות שאפשר) אז יאללה....

Little Max

New member
כואבות לי הרגליים

ואין כמו הרכות המשיית של פירלי דרגון סופר קורסה אורטופדי, ליבלות המעצבנות על כפות הרגליים
Little Max נ.ב. ראבאק, רחם עלי, אני מסתובב עם גרביים צבאיות ביום חופש שלי.

alophind

New member
מי טיפל לך טוף טוף במחשב

ואני אפילו לא רוצה את הצמיג בשבילי ...

אז הנה, הסיפור שלי.

הוא מתחיל ביום אחד צלול, בא אלי פיש אחד ואומר לי יש התארגנות סופרמוטואים, אשדוד, אספלט, מתאים? ואני אומר לו, "אחי, כף מגפי לא תדרוך על אספלט, לא כל שכן אשב שכם אל שכם עם יונקי פיח..." מפה לשם, הפעיל עליי הנ"ל את קסמי אישיותו הפולנית וסחט ממני לבסוף הבטחה שאגיע. היום המיועד הגיע, מעמיסים את אופנועינו עטורי הקוביות אל אחוריו של הטנדר שהוביל אותנו אינספור פעמים אל מסעות הארד אנדורו ביערות ארצנו המסולעת, אך לשם שינו הפעם נדרשות קוביות אלה לעשות כמעשה בני דודנו יונקי הפיח ולנסות להדבק לאספלט לוהט וחם. פורקים את האופנועים, ומתחילים להקיף, בהתחלה בחשש גדול אך חיש קל מתחיל לגלות כי גם בסופר כרוך אדרנלין לא מועט, הקפה אחר הקפה ואני מתבייש להודות בהנאה שהולכת וגוברת. באחת המנוחות אני שומע מאחרי קול לוחש "רוצה לנסות את הדבר האמיתי?" ואיש אחד, דומה לכרוב מצביע על אופנוע אדום נטול קוביות שעומד לו שם בצד. התנגדתי בהתחלה אך הוא התעקש "קח, קח, לא תתחרט" לקחתי... התחרטתי, אויש כמה שהתחרטתי, הדבר הזה נדבק לאספלט כמו אישה פולניה לנשמתו של בעלה...ומה אני אגיד, נטרפתי על העניין הזה... ובזה הרגע ידעתי כי חייב אני להגשים את החלום הטרי הזה בקיצור, טו מייק א לונג סטורי שורט, לקחתי לי צמיג קוביות והתחלתי לשחוק קוביה קוביה עם פצירת ציפרניים, שוחק וממלמל "חייב סופרמוטו, חייב סופרמוטו" אני עכשיו בקוביה ה16, ואם תיתן לי את הצמיג תחסוך לי לשייף את יתר הקוביות, ויותר מזה, תחסוך לכל הסובבים שלי את מילמולי ההתמכרות שלי. זהו

הרושמת

New member
כל הכבוד לגז
ויש ציטוט

איך זה הלך?? אחרי שגז גזון שלנו צלל לערמת חול מגעילה במקום לשבור ימינה אחרי הישורת כמובן בזמן שהוא רכוב על אופנוע נטול קוביות "פתאום נזכרתי שאני על חול ואני מכיר חול ואני על ק.ט.ם ואני מכיר ק.ט.ם" ואז הבן אדם בלם ושתל את האופנוע בחול, והוציא אותו משם אחרי כן חזרה לאספלט. נוגע ללב

כן, זו היתה חוויה היסטרית למדי

ורק תיקון קטן, החול צלל אליי ולא אני אליו, זתומרת שפשוט טסתי החוצה מהסיבוב בהחלקה מפחידה למדי תוך שאני כבר מדמיין לעצמי חדשים שלשיקום בבית לווינשטיין...

j o

New member
אתמול עפתי באוויר על רכב מסחרי בגלל

שאיזה סוטה (רכב סוטהה) חתך אותי ולא ראה אותי בשיטט. קיצר אופנוע במוסך, אני התפרקתי על אחורי מסחרית גדולה (נפגשתי איתו חזיתית). הבן זונה ברח כשאני הייתי עוד 'מסובב', הצמיג הקדמי שלי קרועע והאופנוע חתף קצת זעזוע מכל העיססק. קיצר ההשתקמות כרגע בכמה ערוצים: מוסך, משטרה, ולבסוף נתבע את הביטוח של הבן-זונה. אגב, סטודנט. לא מגיע לי?? נ.ב.: אנדרה, מרוב התרגשות, שלחתי לך מסר פרטי.. ולא שמתי לב שצריך לבכות לך פה...

אהוד א1

New member
XT, קצת אחרי הסינמה סיטי?

דווקא נראית די רגוע על השוליים בתור אחד ש"התפרק על אחורי מסחרית גדולה. החלמה מהירה לצמיג.
תיקון קל: "אתמול עפתי באוויר על רכב מסחרי בגלל שאיזה סוטה (רכב סוטהה) חתך אותי ולא ראה אותי בשיטט".לא בגלל זה עפת באוויר על רכב סוטה.

j o

New member
אהוד אהוד..

ראשית, ממש לא בא להחמיר את הסיפור, או לצאת כאן מסכן. שנית, עמדתי על הרגליים כבר מיד אחרי שעפתי, מי שמכיר אותי יודע שאני טיפוס רגוע. אדיש בדרך כלל במצבים כאלו. אני זוכר שהייתי במהירות של 40 לפחות ברגע ההתנגשות. לדעתי, מזלי שברגע ההתנגשות על המסחרית, היא הייתה בתנועה. כך שמהבנה פשוטה של פיזיקה, המהירות ברגע ההתנגשות כנראה הייתה קטנה. מה גם, שהיה למסחרית פגוש, בולט מאוד, ולכן הצמיג הקדמי נקרע, ואני עפתי עליה. יש גם עד, שממש לא הבין איך אני עומד על הרגליים. שלישית, אם זה באמת מעניין אותך, הרכב שסטה שמאלה (כיוון שלא רצה להמשיך ישר בנמיר אלא לכביש חמש, וניזכר לעשות זאת כמעט בהזדמנות האחרונה שהייתה לו) וככל הנראה לא הייתי בשדה הראייה שלו, היינו כולנו בנסיעה, ב'תנועה ערה' מה שנקרא בשפת הטלוויזיה, הוא הדליק ווינקר ומיד פנה. אני הייתי מעט מאחוריו בקו מקביל אליו, וראיתי את זה, התחלתי בלימה, וסטיתי שמאלה מה שאפשר, מיותר לציין, שמשמאלי היו רכבים, השבירה שמאלה, והבלימה לא הספיקו, הוא פגע לי בברך ימין תוך כדי ששנינו בתנועה. ואני בלית ברירה המשכתי לרכב המסחרי שנסע לפני, וכאמור, התנגשתי בו חזיתית עם האופנוע. קח בחשבון שהיינו בנסיעה, ואת כל הגורמים יחדיו, ותגלה שמצב כזה אפשרי. אפשרי ביותר, וממש לא כדאי להגיע אליו. לא קרה לי נזק גופני ממשי יחסית לתאונה, מלבד נזק שקרה לי לאופנוע (הרי מובן לך שלא מדובר רק בגלגל בתאונה חזיתית..) ועל כך אני שמייח ומודה לאלוהים שכך. הסיבה היחידה שטרחתי לפרט לך כאן, מקורה בנימת הזילזול ההמצטלצלת לי מסיגנון הכתיבה שלך.. ולמען, האמת, כנראה שלא ראית בכלל את רגע ההתרחשות, אז מה אתה מזלזל אחויה?

אהוד א1

New member
זלזול?!? אני?!?

נראית רגוע על השוליים בתור אחד..."-הכוונה היתה למחמאה.

olive oil

New member
אני אני אני

לטובת אוסף הקקטוסים דרוש צמיג לבניית עציץ, תאמין לי אנדרה שפה בין הקקטוסים לא יהיה לו פס פחדנים

אין לי סיפור ממש קורע לב אבל...

כן זאת אני ....החברה של 111 נדבקתי בחיידק מה לעשות ..כמו שלובה אומרת "קשה, קשה..."... אני ממש רוצה אופנוע ..אולי יש לך להציע רק צמיג ..אבל זאת התחלה יפה... כי אני באמת מנסה ...אני חוסכת כבר תקופה רצינית בקרוב אולי יהיה לי מספיק בשביל שיהיה לי גם אחד..אני אפילו מוכרת את האוטו בשביל האופנוע ...ר'אבק אני מוכנה לנסוע על טוסטוס בגשם לעבודה עד שיהיה לי מספיק ג'ובות בשביל הכלי... כאילו - ר ח מ י ם ! אני לא כמוכם ...אני טירונית..איך לי חליפה עדיין..ולא מגפיים - אתה קולט מה המחיר שאני צריכה לשלם בתור מתחילה??!?!?.. (בוא נגיד שצמיג קדמי יסדר אותי בינתיים..) חוץ מזה מה אם קצת עידוד למין היפה? אני בטוחה שאתם צריכים חיזוק בצד הזה ...בינתים ראיתי אחת ואת השניה כמעט..אז עידוד בנים - עידוד.. בקשר לאוטו אני בטוחה שמישהו פה אולי יתעניין: פג'ו 306 שנת 2000 מנוע 1400 וכמובן איך לא...יש לי וו גרירה שזה חשוב. אגב, אני מבטיחה שאני ישמור את הצמיג לעצמי ולא ישאיל אותו ל-111 או 112

למעלה