תרומה לנזקקים..

תרומה לנזקקים..

יש אצלי צמיג קדמי "פירלי דרגון סופרקורסה" חתך 60. היה בשימוש זמן קצר (4 רכיבות+-). כל המעוניין בצמיג שיכתוב מדוע הוא צריך לקבל את הצמיג ולא מישהו אחר. נ.ב מצפה לקרא סיפורים קשים שנוגעים ללב.

alophind

New member
Pick me ... Pick me... Pick me...

פשוט רוצה להסב את ה DR650 של אחי ל SM ולדרדר אותו.... פעם קודמת הוא היא בפיטס... פעם הבאה... במגרש...

thedarkslide

New member
אותי לימדו להגיד בבקשה

חוץ מזה שאני בשלבי בניה של סופר והקופה מתחילה להראות סימני יובש

הרושמת

New member
יש לך שתי אופציות

הראשונה: לתרום את הצמיגים לנפגעי הטצונאמי כדי שיהיה להם מה לשרוף בכדי להתחמם בזמן שהם בונים מחדש את הבתים שלהם השניה: אתה יכול לתת לי אותם, ואני אשמור אותם קרוב לליבי עד שאני אקנה אופנוע חדש עם ג'נטים במידות נורמליות ולא של GS. למה?? כי אין לי כח באופנוע, לפחות עכשיו הוא בולם ואני יודעת כמה שאתה רוצה לקדם את ילדי הסופרמוטו שנמצאים בחיתוליהם (או חיתוליהן). חוצמזה, מי תמיד מביאה ג'חנון?? אבל יש הסתייגות לגבי אופציה מס' 2. הסיכויים שאני אחליף אופנוע בזמן הקרוב הם קלושים למדי עקב המצב הכלכלי הקלוקל והסבירות שהצמיגים התייבשו עד אז הם גדולים מאוד. אופצית חרום: יש לך הזדמנות לספנסר רוכב סופרמוטו. תעשה סיבוב, או לפי מה שאתה זוכר מיום שישי, למי יש את הצמיגים במצב הכי גרוע שיכולים להיות, עד כמה שאני זוכרת, האחורי של פנגאס גמור. אולי הוא ישמח לסט חדש. אני אומרת
לתת לפנאגס את האחורי לפחות

alophind

New member
הבנת הנקרא... ../images/Emo4.gif

הוא אמר שיש לו רק קידמי... אלא אם את יודעת משהו שאנחנו לא יודעים...

הרושמת

New member
הבנת הנקרא

הוא יכול לבחור באופציה מס' 1 ולתת את הצמיג לשורדי הטצונמי או שהוא יכול לספנסר את פנגאס ולמצוא/לקנות/להמציא לו צמיג אחורי או שהוא יכול לתת לי את הצמיג ואני אשמור אותו לבנתיים

נלין עזוב אובי באמא שלך.ובקשר לסיפו

לסיפורים קשים שנוגעים ללב תקרא מאחד המגזינים של מוטו ושם אולי תימצא מה שתה מחפס. ב ה צ ל ח ה !!!

Pumi

New member
זה צונאמי זה? זה בקושי גל באמבטיה.

איפה ה 20 מטר גובה? המים הנמשכים חזרה לים? איפה איזה גיבור אמריקאי שיבוא ויציל את המצב ע"י לחימה ראש בראש בגל?

TT600RRRRR

New member
אין !!!! זה מה היה יש לך תענות

תפנה לש"ס הם אחריים על החופים

למעלה