תרומה למדע ;)

all about eve

New member
תרומה למדע ;)

חברי הסטודנטים (השאלון מיועד לסטודנטים) במסגרת העבודה בשיטות מחקר, אנחנו צריכים למלא מספר רב של שאלונים, אשמח מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו לדואר האלקטרוני [email protected] , השאלון קצר ובאמת לוקח 5 דקות. תודה מראש...

מֵירַב

New member
יש לי סוג של הצעת ייעול עבורכם../images/Emo26.gif

אנשים בד"כ לא מורידים / פותחים קבצים מהאינטרנט - ממקורות זרים. לכן אתם מפספסים פה אוכלוסייה גדולה שפשוט לא תענה לכם (כולל אני). (ויש גם את מניע העצלנות
) אי לכך ובהתאם לזאת, תרומתכם יכולה להסתכם ב: בניית אתר אינטרנט פשוט והעלאת השאלון לשם, כמו במבחנים ושאר קוויזים שעושים אונליין. כך יש סיכוי גדול יותר שיענו לכם. בהצלחה, מירב.

all about eve

New member
תודה על ההצעה

אבל אני יודע לפתוח אתר אינטרנט בדיוק כמו שאני יודע לבנות כור גרעיני...

all about eve

New member
ודרך אגב

מה הסיבה לכך שאת לא פותחת קבצים בפורומים? הרי אתר אינטרנט שאני אבנה יכול להכיל וירוס ותוכנות ריגול באותה מידה.

stkachov

New member
הסיבה האמיתית היא

באמת עצלנות. רוב האנשים רואים בזה טרחה להוריד קובץ למחשב, לקרוא, למלא, ואז לשלוח במייל... אני חושב שמה שמירב התכוונה אליו זה משהו כמו שאתר הזה (http://www.iseker.com/) שמאפשר העלאת שאלונים לאתר, ואז אתה יכול לתת פשוט קישור, וזה הרבה יותר ידידותי.

deathcaster

New member
תגובה

חתמתי על כרטיס אד"י, שאני אמות גופתי תיתרם למדע.. אני חושב שזה מספיק... מצד שני ... הודעות כאלו מקרבות אותי אל מותי... קומו מהכסא ותתחילו לעבוד !!!!

all about eve

New member
אתה הזוי אחי..

כרטיס אד"י, הוא כרטיס לתרומת אבירים לאנשים חולים, לא תרומת גופות למדענים. יש הרבה אנשים דתיים שחתומים עליו ולא היו מוכנים שגופתם תשמש למחקר. ולא ברור מה אתה רוצה, בסה"כ חוסכים נייר ועוברים להפצה אלקטרונית. כל רגע מקרב אותך למותך, קח נשימה נשארה לך אחת פחות...

deathcaster

New member
תגובה

בטופס שמילאתי של כרטיס אדי (ולא אד"י... מצטער שטעיתי).... היה כתוב בפירוש אם אני מוכן לתרום גופתי למדע. יש הרבה אנשים דתיים שחותמים כל כרטיס אדי ולא מסמנים את האופציה של תרומת הגופה למדע. לי זה די ברור מה אני רוצה, אני נגד השאלונים האלה המופצים חינם בכל מדיום אינטרנט חופשי... זו אינה תרומה למדע, זו דרך קלה להגדיל את מרחב המדגם של אוכלוסיית המחקר שלך (אם בכלל היא מוגדרת כראוי) שלא לדבר על מהימנות המדגם, אקראיותו ועוד פרמטרים סטטיסטיים שאנשים שאשכרה עובדים בשביל המחקר שלהם ו/או בשם תרומה למדע... לא היו מתעלמים מהם... אבל זו פעם ראשונה שאני שומע שהמטרה של הסקרים האלה היא לחסוך בנייר... בדיחה טובה.. אפשר לעשות מחקר מהימן ומוגדר כראוי גם ללא נייר. אבל נכון, כל רגע מקרב אותי ואותך אל מותינו, אבל לפחות אני לא מתיימר לקרוא לשאלונים כאלה "תרומה למדע", אני אשכרה עובד כל ימות השבוע במעבדה לצורך מחקר אמיתי שכן ייחשב בעתיד לא משנה מה תהיה התוצאה כתרומה למדע.

berta84

New member
יפה, אהבתי, הקטע של "חיסכון בנייר" גם לי

ניראה תירוץ די קלוש ותלוש

deathcaster

New member
ודרך אגב

אני לא אחיך, אבל אני ללא ספק הזוי לעיתים (בעצם רוב הזמן)

למעלה