ברוכה הבאהתרומה בפדיוס
היי ברצוני לקבל פרטים על תרומת ביצית בקפריסין. יצרתי קשר ראשוני עם המכון אבל משום מה אין אפשרות לשלוח להם במייל תמונות וכדומה האם זה תמיד ככה או שאין זה מעיד על רמתן המקצועית
במכון פדיוסברוכה הבאה![]()
אני מצרפת קישור למידע שנאסף בפורום על פדיוס. מעבר לזה- ממליצה לך לקרוא קצת אחורה בפורום וללמוד עוד על המסלול, וכמובן, אם יש שאלות- לשאול. אני טופלתי בפדיוס, לא ניסינו לשלוח תמונות, כך שלא נתקלנו בבעיה. האם המייל שאת עובדת איתו הוא [email protected]? אולי פשוט תשאלי אותם במייל אם יש בעיה לשלוח תמונות. בכל אופן, אני בהחלט יכולה להעיד על רמה מקצועית מאוד גבוהה של המרפאה- מהרנגיס היא אמבריולוגית מעולה ומנוסה, וכמובן- ד"ר טרוקודס מנהל המכון. מדובר על מקום עם הרבה נסיון בתחום. הרבה![]()
אפשר לברר כמעט הכלבמכון פדיוס
תודה על התשובה. איזה פרטים אפשר לברר את התורמת? האם היו דברים מסוימים שאתם דרשתם?
פדיוסאפשר לברר כמעט הכל
מלבד שם ופרטים מזהים... נתונים חיצוניים,גיל, השכלה, עיסוק, מצב משפחתי- האם יש לה ילדים משלה, האם תרמה בעבר ואם כן- אם תרמה בהצלחה. אם תרמה בהצלחה- לוודא שהנתרמת אינה ישראלית. מעבר לזה יש להם בדיקות רפואיות סטנדרטיות אותם הם מבצעים. לנו היה חשוב שתהיה תורמת שתרמה בעבר בהצלחה ועם ילד משלה.
פרטים על התורמתבמכון פדיוס
תודה על התשובה. איזה פרטים אפשר לברר את התורמת? האם היו דברים מסוימים שאתם דרשתם?
ברוכה הבאה לתרומה בפדיוס
היי ברצוני לקבל פרטים על תרומת ביצית בקפריסין. יצרתי קשר ראשוני עם המכון אבל משום מה אין אפשרות לשלוח להם במייל תמונות וכדומה האם זה תמיד ככה או שאין זה מעיד על רמתן המקצועית
תודהברוכה הבאה לנו החם
4U|![]()
אייוש כבר ענתה לך והיא המומחית שלנו לגבי מסלול זהלכן רק רציתי לאחל לך בורכה הבאה![]()
![]()
ברוכה הבאה ,שר!תרומה בפדיוס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.