תרומה בפדיוס

מצב
הנושא נעול.

sher123

New member
תרומה בפדיוס

תרומה בפדיוס
היי ברצוני לקבל פרטים על תרומת ביצית בקפריסין. יצרתי קשר ראשוני עם המכון אבל משום מה אין אפשרות לשלוח להם במייל תמונות וכדומה האם זה תמיד ככה או שאין זה מעיד על רמתן המקצועית

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תרומה בפדיוס
היי ברצוני לקבל פרטים על תרומת ביצית בקפריסין. יצרתי קשר ראשוני עם המכון אבל משום מה אין אפשרות לשלוח להם במייל תמונות וכדומה האם זה תמיד ככה או שאין זה מעיד על רמתן המקצועית
ברוכה הבאה

אני מצרפת קישור למידע שנאסף בפורום על פדיוס. מעבר לזה- ממליצה לך לקרוא קצת אחורה בפורום וללמוד עוד על המסלול, וכמובן, אם יש שאלות- לשאול. אני טופלתי בפדיוס, לא ניסינו לשלוח תמונות, כך שלא נתקלנו בבעיה. האם המייל שאת עובדת איתו הוא [email protected]? אולי פשוט תשאלי אותם במייל אם יש בעיה לשלוח תמונות. בכל אופן, אני בהחלט יכולה להעיד על רמה מקצועית מאוד גבוהה של המרפאה- מהרנגיס היא אמבריולוגית מעולה ומנוסה, וכמובן- ד"ר טרוקודס מנהל המכון. מדובר על מקום עם הרבה נסיון בתחום. הרבה

sher123

New member
במכון פדיוס

ברוכה הבאה

אני מצרפת קישור למידע שנאסף בפורום על פדיוס. מעבר לזה- ממליצה לך לקרוא קצת אחורה בפורום וללמוד עוד על המסלול, וכמובן, אם יש שאלות- לשאול. אני טופלתי בפדיוס, לא ניסינו לשלוח תמונות, כך שלא נתקלנו בבעיה. האם המייל שאת עובדת איתו הוא [email protected]? אולי פשוט תשאלי אותם במייל אם יש בעיה לשלוח תמונות. בכל אופן, אני בהחלט יכולה להעיד על רמה מקצועית מאוד גבוהה של המרפאה- מהרנגיס היא אמבריולוגית מעולה ומנוסה, וכמובן- ד"ר טרוקודס מנהל המכון. מדובר על מקום עם הרבה נסיון בתחום. הרבה
במכון פדיוס
תודה על התשובה. איזה פרטים אפשר לברר את התורמת? האם היו דברים מסוימים שאתם דרשתם?

ayoosh

New member
אפשר לברר כמעט הכל

במכון פדיוס
תודה על התשובה. איזה פרטים אפשר לברר את התורמת? האם היו דברים מסוימים שאתם דרשתם?
אפשר לברר כמעט הכל
מלבד שם ופרטים מזהים... נתונים חיצוניים,גיל, השכלה, עיסוק, מצב משפחתי- האם יש לה ילדים משלה, האם תרמה בעבר ואם כן- אם תרמה בהצלחה. אם תרמה בהצלחה- לוודא שהנתרמת אינה ישראלית. מעבר לזה יש להם בדיקות רפואיות סטנדרטיות אותם הם מבצעים. לנו היה חשוב שתהיה תורמת שתרמה בעבר בהצלחה ועם ילד משלה.

sher123

New member
פדיוס

אפשר לברר כמעט הכל
מלבד שם ופרטים מזהים... נתונים חיצוניים,גיל, השכלה, עיסוק, מצב משפחתי- האם יש לה ילדים משלה, האם תרמה בעבר ואם כן- אם תרמה בהצלחה. אם תרמה בהצלחה- לוודא שהנתרמת אינה ישראלית. מעבר לזה יש להם בדיקות רפואיות סטנדרטיות אותם הם מבצעים. לנו היה חשוב שתהיה תורמת שתרמה בעבר בהצלחה ועם ילד משלה.
פדיוס
תודה על התשובה, מעונינת לדעת האם התורמות עוברות בדיקות גנטיות, אם כן אלו, היכן נעשים הבדיקות

פיש10

New member
פרטים על התורמת

במכון פדיוס
פרטים על התורמת
לי היה גם חשוב לברר את סוג הדם ושיהיה דומה לשלי ושל בעלי רק בכדאי למנוע שאלות מביכות בעתיד מצוות רפואי שאין לי רצון לשתף במהלך שעשיתי. מהמעט ניסיון שהיה לי איתם ומבנות הפורום להערכתי הם מקצועיים ודואגים מאוד לתורמות שלהן. המקום נראה פשוט ולא כמו מכונים פרטיים בארץ, אבל יש להם מספר רב של הצלחות והם מאוד נעימים ותומכים. למעט הטופסולוגיה ששלח הרופא בהתחלת התהליך, אני יצרתי איתם קשר דרך האי-מייל ובטלפון והרופא שלי התקשר אליהם ביום שלפני ההחזרה לבקשתי על מנת שיקשרו ביני לבינו ואולי "ידאגו" לי קצת יותר.מאוד נוח לעבוד איתם ישירות. בהצלחה!

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם../images/Emo24.gif4U|

תרומה בפדיוס
ברוכה הבאה ל
נו החם
4U|
אייוש כבר ענתה לך והיא המומחית שלנו לגבי מסלול זה
לכן רק רציתי לאחל לך בורכה הבאה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ,שר!

תרומה בפדיוס
ברוכה הבאה ,שר!
גם אני רוצה לברך! אני רואה שקיבלת תשובות. את מוזמנת להמשיך ולשאול. נשמח אם תשארי ותעדכני! והעיקר:ב-ה-צ-ל-ח-ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה