תרומה בארץ

מצב
הנושא נעול.
תרומה בארץ

תרומה בארץ
שלום אני בת 36, נשואה בשנית. שחלות שלי הספיקו לתקפד ומס' רופאים שהייתי אצלם מסרו כי אני לא מייצרת ביציות ועל מנת לקבל מחזור חודשי ,אני לוקחת כרורי פרוגוליטון. יש לי שאלה, אולי קצת טפשית,אבל האם עצם זה שאני מקבלת מחזור אני לא מייצרת ביציות משלי? שאלה נוספת רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לתרומת ביצית בארץ?

adigen31

New member
שלום לך ילד משלי

תרומה בארץ
שלום אני בת 36, נשואה בשנית. שחלות שלי הספיקו לתקפד ומס' רופאים שהייתי אצלם מסרו כי אני לא מייצרת ביציות ועל מנת לקבל מחזור חודשי ,אני לוקחת כרורי פרוגוליטון. יש לי שאלה, אולי קצת טפשית,אבל האם עצם זה שאני מקבלת מחזור אני לא מייצרת ביציות משלי? שאלה נוספת רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לתרומת ביצית בארץ?
שלום לך ילד משלי
יש לי תשובה לשאלה השניה שלך- קיימת אפשרות עקרונית לקבל תרומה בארץ (אני עשיתי כך 6 מחזורים), הבעיה הגדולה היא שזה אך ורק מנשים שעוברות טיפולים בעצמן(בדרך כלל ביציות באיכות פחות טובה)והן תורמות מתוך רצונן הטוב ואמפתיה והבעיה היותר גדולה היא שרופאים מהססים ופוחדים להתעסק עם זה מאז התפוצצות הפרשה של גניבת הביציות
עד שלא יעבור החוק, לצערי נצטרך לשלם הרבה כסף על טיפולים ונסיעות לחול- לא מזמן קראתי שקולט אביטל תפעל להעברת החוק בכנסת הזו נקווה- בכל מקרה
ויום טוב

עולמי5

New member
ואני מוסיפה למה שחברתי אמרה

תרומה בארץ
השאלה האם בלי הפרוגילוטון את מקבלת מחזור כרגיל? את כותבת פה כדי לקבל מחזור קיבלת את הפרוגילוטון בדיוק כמוני בלי זה אין לי מחזור אך שגם ביציות (זהו מחזור דמה ט.ל.ח טעות לעולם חוזרת לא רוצה לתת תשובות מקצועיות מידי אז אני נזהרת את יודעת אנחנו כאן לא רופאים אם כל הכבוד ויש לי המון המון הרופאים המליצו לך ללכת על תרומה בשל שחלות בלויות, וכנראה שוב כנראה לא מיצרות אז זהו הפתרון היחיד ונקווה שכמו שאמרה עדיגן31 שהחוק יכנס לתוקפו ועד אז נאחל לך הצלחה ונשמח לענות על כל שאלה יום טוב

תשובה לעולמי 5

השאלה האם בלי הפרוגילוטון את מקבלת מחזור כרגיל? את כותבת פה כדי לקבל מחזור קיבלת את הפרוגילוטון בדיוק כמוני בלי זה אין לי מחזור אך שגם ביציות (זהו מחזור דמה ט.ל.ח טעות לעולם חוזרת לא רוצה לתת תשובות מקצועיות מידי אז אני נזהרת את יודעת אנחנו כאן לא רופאים אם כל הכבוד ויש לי המון המון הרופאים המליצו לך ללכת על תרומה בשל שחלות בלויות, וכנראה שוב כנראה לא מיצרות אז זהו הפתרון היחיד ונקווה שכמו שאמרה עדיגן31 שהחוק יכנס לתוקפו ועד אז נאחל לך הצלחה ונשמח לענות על כל שאלה יום טוב
תשובה לעולמי 5
בקשר לשאלה של עולמי5, אני לא מקבלת מחזור בלי פרוגוליטון.

inbal222

New member
יש לך את אותה הבעיה שלי!!!

תרומה בארץ
ואני רק בת 26

YAFA3211

New member
כנ"ל

ואני רק בת 26
כנ"ל
שחלות מתפקדות כמו שחלות זקנות פתאום הפסיק המחזור בלי שום סיבה הרופאים לא יודעים להסביר למה.... הייתי אצל הרבה רופאים ואף אחד לא נתן לי מונח מקצועי למה שיש לי מישהי יודעת מה המונח המקצועי לבעיה שלי/ שלנו????

תגידו תודה..

כנ"ל
שחלות מתפקדות כמו שחלות זקנות פתאום הפסיק המחזור בלי שום סיבה הרופאים לא יודעים להסביר למה.... הייתי אצל הרבה רופאים ואף אחד לא נתן לי מונח מקצועי למה שיש לי מישהי יודעת מה המונח המקצועי לבעיה שלי/ שלנו????
תגידו תודה..
גם השחלות החביבות שלי לא מיצרות ביציות אבל אני עדיין ממשיכה לקבל מחזור. גם אין ביציות גם יש מחזור. יש יותר באסה מזה????????

יפה לדעתי מנפוזה מוקדמת

כנ"ל
יפה לדעתי מנפוזה מוקדמת

inbal222

New member
מנפאוזה מוקדמת - בלות מוקדמת

כנ"ל
מנפאוזה מוקדמת - בלות מוקדמת

בריזה1

New member
היי ילד משלי

תרומה בארץ
היי ילד משלי
כנראה שמדובר במונופאוזה מוקדמת שזה הפסקת מחזור והפסקת ביוץ בגיל מוקדם. (בד"כ זה קורה בגיל 50+) תרומת ביצית טריה בארץ זה סיפור מורכב, מותר רק במחלקות IVF למטופלות פריון לתרום,יש מעט מאוד תורמות וחילוקי דעות על איכות הביציות של מטופלות. התורים לא הגיוניים וזה מאלץ אותנו הזקוקות לתרומה לנסוע לחו"ל ולעשות את ההחזרה באופן פרטי ויקר. תרומת ביציות מוקפאות אפשר למיטב ידיעתי בארץ אבל הסיכויים קטנים משמעותית מטריים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה