תרד מה נשים רוצות

BiGuy3000

New member
פחחחח, צודקת.

אבל עובדה שמצאתי כמה בנות כאלה
רק בכיתה, יש לי, בואי נספוררררר.......... 4 בנות כאלה, לפחות. כך שאין לי תלונות בינתיים. וכשכתבת "המעלה היחידה"-למה התכוונת
בשם שלך

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif כן

אני שונאת את השם "תמר". הוא שם המוני (אני מכירה כל כך הרבה "תמר"יות, עד שנאלצנו להמציא לעצמינו כינויים.... אני, למשל, "תמלש", וחברה שלי היא "תמלק", ובת דודה של חברה אחרת שלי היא "תמלל", ואחות של חברה אחרת שלי היא "תמלק הקטנה", ויש עוד כל מיני.... אין לי כוח להזכיר את כל התמריות.... אבל יש עוד הרבה). מלבד זאת, "תמר" זה שם קצר נורא. אני שונאת שמות קצרים מידי.... ובקיצור - אני שונאת את השם שלי. וזה שהדגשתי את המילה "מעלה" היה פשוט בגלל שהיה לנו דף עבודה בלשון, שכולו קשור למילה "מעלה"....... לא משנה....

999999

New member
ואללה

זה אכן בהשראת גיא, סורי אני כותב מהר מדיי. והבעתי דעה ולא עובדה.

יערה13

New member
לא נורא, לי יש את השם הכי פאדחני...

לפחות מבינכם... אנשים לא יודעים איך אומרים את זה, לא באנגלית ולא בעברית, וגם לא איך לרשום את זה בעברית ואנגלית... הכי מפדח: יעעעעעעעעעעערה פה? יארה נמצאת?

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif חחחחח

אבל יערה זה שם יפה!..... לפחות הוא לא המוני.....
יש הרבה יותר מידי תמריות!!! זה מעצבן....

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif תחליפי איתי... ../images/Emo3.gif

ואז, אני בעצם אהייה "יעלה" (לפי איתמלית.
). אבל אני דווקא אוהבת את השם "תמלש", ואי אפשר שיהיה לך את השם הזה לולא קוראים לך "תמר", אז זה לא נוראי... וגיליתי פתאום שליותר מידי אנשים צריך להיות הכינוי "תמלק", מה שאומר שאני וחברה שלי נצטרך למצוא דרך להפריד בינהן....

flowers girl

New member
כנ"ל לגבי נעה../images/Emo70.gif

אבל הקטע הוא שכל הנועות מעצבנות אותי
כי אני הנעה היחידהה
חחח.. סתם.. אבל כל נעה שקיימת מעצבנת אותי. נגיד שאני בחוג (מה שאני לא ממש) עם מישהי שקוראים לה נעה.. אז אני נעה ג', והיא נעה.. לא יודעת מה.. ש'. וזה מממששש מעצבן
כבר אי אפשר לקרוא לבנאדם פשוט "נעה"
בגלל זה לבנות שלי יהיו שמות יחסית מקוריים.. בעע בעצם לא כ"כ
אבל אני אוהבת ת'שם שלי

BiGuy3000

New member
אני גם אוהב ת'שם שלי...../images/Emo3.gif

באמת אין לי מושג למה. הוא די סתמי, חסר משמעות ולא מיוחד, אבל הוא מצטלצל טוב אצלי איכשהו...
בכל מקרה כולם קוראים לי בשם משפחה או בשאר שמות החיבה שקיבלתי, כך שזה לא ממש משנה...

יערה13

New member
אם אתם כ"כ רוצים...

אז יש לי כינוי ישן מאוד שחברה שלי נתנה לי, כי מאז ומתמיד שנאתי את השם שלי אבל הוא דיי טיפשי ואין לו משמעות: ירקי... חחחחחחחחחחחחחח ברצינות..... אני לא סובלת שקוראים לי יערונת... זה כזה צבוע וחולני... כמו הדודות הזקנות האלו...

BiGuy3000

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

כ"כ נכון. אמא שלי קוראת לי בשמות די... אמ... לא מובנים...
רק אני והיא מבינים אותם. החברים שלי קוראים לי "שלז", "שלזי" או כל דבר דומה (אני נמנע מלתת את השם המלא שלי פה...
). ובכלל, אצלנו, בין החברים, לכל אחד יש כינוי. כל אחד, לפי אסוציאציה אחרת שזה עלה בה. וואי, עכשיו כשאני חושב על זה- יש לנו פאקינג כינויים מוזרים

למעלה