תרד מה נשים רוצות

999999

New member
תרד מה נשים רוצות

בהשראתו של גיא (קבל ח"ח). אני בדעתו של גיא, גבר יכול לתת את הנשמה לאישה שבאמת תאהב אותו ולא להיות אחד שרק רוצה סקס וזה מטרת כל הקשר. הבעיה שרב הנשים בארצנו (כן מה לעשות) מסתכלות רק על איך שהגבר נראה ולא על האופי שלו, נכון שגמני לא הייתי חבר של אחת מכוערת רצח אבל בתחום הסביר זה סבבה. מוגש כחומר למחשבה בהשארת גיא
.

flowers girl

New member
קודם כל,

אתה חייב להודות שההתחלה של העניין לא באה רק מהאופי.. הרי הידלקות מתחילה בעיקר ממראה חיצוני, ולאט לאט גם האופי מתחבר לעניין.. לפי דעתי היופי זה מרכיב מאוד חשוב בחבר שלי, אבל אם יש לו אופי חרא אני לא אקבל אותו. מבין
אבל אני לא באה ומחפשת את הדוגמן החדש הבא.. לא, אני לא בטי רוקוואי.. אני בסך הכל מחפשת מישהו חמוד.. חח גם כן מחפשת.

BiGuy3000

New member
המממ, לא מסכים...../images/Emo4.gif

אני אף פעם לא נדלקתי על מישהי. אם התאהבתי במישהי- זו הייתה אהבה טהורה, לכן זה די נדיר. לא יצא לי לאהוב מישהי בגלל המראה שלה, כי לדעתי, וע"פ התפיסה שלי, זה בלתי אפשרי. אני בנאדם שמחפש אופי. כלומר, אני לא אלך למישהי עם אופי נהדר, שנראית כמו הסיוטים שלי, אבל גם לא למישהי שנראית כמו דוגמנית, שהיא סתם מפגרת\מתנשאת. אני בד"כ אוהב את אלה שיש להן מראה חמוד, ובעלות אופי עמוק, שאני יכול למצוא דברים משותפים בינינו. חשוב לציין, שאני לא חושב בכלל על אהבה, לפני שאני מכיר מישהי. גם לא הידלקות. אולי אני אחשוב שהיא "נראית פ33ה" או "חמודה", אבל לא יותר מזה. אין דרך בה אני רואה את עצמי, עם מישהי שכל מה שאני מוצא בה זה מראה טוב. זה פשוט לא אני. ו999999- תודה שפתחת את השירשור הזה

יערה13

New member
יש לי משפט בדיוק בשבילכם...

מהספר "חוקי מרפי": יופי הוא דבר שיטחי, כיעור הוא זה שחודר עצמות"... חחחחחחחחחחח בקיצר, לא צריך לשים הרבה על איך שאנשים נראים, לא לטובה ולא לרעה, אז מה אני אגיד לכם, כל אחד והטעם שלו...

999999

New member
העם עם גיא!

תפיסה נכונה בחור! אם כבר משפטים: פעם איש זקן וחביב אמר "נשים נשים, עם מלא נחשים".

LCA

New member
wow!

גיא, יש לך תפיסה מאוד בוגרת יחסית לגיל שלך!! למזלך, אני לא פדופילית

יערה13

New member
ואם היית,

מי אמר שהוא היה יוצא איתך? חחחחחחחחחחחחחחח עיזבו אני עצובה, וכשאני עצובה אני משתגעת ומסוגלת לשגע פילים...

LCA

New member
היופי הוא בעיני המתבונן!

נגיד (באופן תאורטי) שאת מדברת עם מישהו הרבה זמן באינטרנט... יש לכם הרבה מהמשותף ואחרי הרבה זמן תחליטו להפגש... ברגע שתפגשו פנים מול פנים תחליטי שהוא לא הטעם שלך, הוא רחוק מהפנטזיה שלך, מה תעשי? תזרקי אותו כי הוא לא בדיוק מה שציפית לו או שתזכרי את השיחות שהיו לכם, את הזמן שהעברתם בכיף יחד? *השאלה כתובה בלשון נקבה אבל מופנית לכל חברי הפורום.

יערה13

New member
אני הייתי ממשיכה להפגש איתו...

כי לא החיצוניות היא מה שגרמה לי לדבר איתו...

יערה13

New member
אני הייתי ממשיכה להפגש איתו...

כי לא החיצוניות היא מה שגרמה לי לדבר איתו...

flowers girl

New member
אני יודעת שאני שטחית..

אבל אני לא יודעת אם הייתי ממשיכה לדבר איתו
תלוי קודם כל מה המטרות של שנינו בקשר שימשיך ויתהווה.. אם אנחנו רוצים שיהיה משהו רציני או סתם ידידות קרובה.. אם אני רוצה משהו רציני אז זה גם תלוי ברמת הכיעור של הבנאדם

BiGuy3000

New member
הממ...

זה באמת תלוי...
כלומר, כמו שאמרתי מקודם, אם היא נראית כמו הסיוטים שלי, אני אמשיך לדבר איתה, אבל וירטואלית- כדי לא לתת לה להרגיש רע מדי. אם היא הייתה נראית פסדר, לא דוגמנית- הייתי זוכר את כל השיחות שלנו, ומנסה לשמור על הקשר.
ותודה על המחמאות
אחלה סיטואציה, אגב...

יערה13

New member
אוקיי, הבנתי שאתם דיי שטחיים...

אבל הנה נקודה חדשה בקשר הדימיוני הזה: היה לכם קשר וירטואלי ממש טוב, ודיברתם המוןןןןןןןןןןןן, אבל כשפגשתם אותה (או אותו) היא נראתה די לא משהו (אני לא צריכה לתאר לכם, לכל אחד יש את המפחידים שלו...), אז מה הייתם עושים? אני מדברת על זה שאתם נורא נקשרתם אחד לשני מבחינה וירטואלית ובמציאות היא נראת כמו... טוב לא נעים לי להגיד, אבל כמו זבל...

BiGuy3000

New member
תראי...

זו לא שטחיות, זו פשוט העובדה שאפ'חד לא היה רוצה להיות בקשר רומנטי עם מישהי שנראית זבל. כלומר, זו בהחלט יכולה להיות מישהי שלא נראית כ"כ טוב, אבל אם היא אשכרה נראית ממשששששששששששששששש נורא, אני אשקול כמה וכמה פעמים...
ולדעתי, אין פה מישהו אחד שהיה מסכים להיות עם מישהו שנראה כמו הסיוטים שלו.

LCA

New member
בשאלה שלי

לא התכוונתי שתפגשו עם הסיוט הנוראי שלכם אלא מישהו שלא בדיוק הטעם שלכם... למשל: תצפו לגבר גבוה, שחום וחטוב ויופיע לכם גבר נמוך, לבנבן ושמנמן- בקיצור גוץ... מה תעשו? הוא לא נראה זוועה אלא פשוט לא הטעם שלכם...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif דווקא את הדוגמא הזאתי נתת.....

היה לי משהו דומה, רק הפוך. הכרתי מישהו דרך האינטרנט, אבל נדמה לי שדווקא הוא זה שהתאכזב מהמראה שלי. אני לא בטוחה. פשוט היחס שלו ממש התקרר אלי לאחרונה. פעם, היינו מדברים בטלפון פעם ליומיים/שלושה, וכבר שבוע שלא דיברנו. לא יודעת
כלומר, אני מודעת בעצמי שאני לא הכי יפה שבעולם (אפילו לא מתקרב), ואני לא מתאפרת או משו, או לובשת את הבגדים הכי אופנתיים. אבל זה בגלל שאני פשוט לא רוצה. אני נגד שכולנו נראה אותו הדבר (יותר מידע: קראו את הסיפור שלי - Sheep....). ומלבד זאת, אני תקועה בעבר. התקופה שבאמת הייתי רוצה לחיות בה היא סביבות המאה ה-18 או המאה ה-19. תקופות מדהימות. מה שכן, אני פוחדת שהמראה שלי די איכזב אותו, ואני לא רוצה שדבר כזה יפגע ביחסים שלנו..... אתם לא חייבים לענות, זה סתם עזר לי לשפוך את הלב. סורי שאני מנצלת את הפורום למטרות של וידויים קטנים.....

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif זה כזה מעצבן אותי!!!

אני שונאת כשאנשים עושים הכללות, גם אם הם כותבים לפני זה "רוב". למה? רק תגידו לי למה? נכון, הרבה בנות מסתכלות על היופי, ולא על האופי. אבל בהחלט שלא רוב הבנות. וגם אם כן - בנות לא אינטילגנטיות, שטחיות שלא מחפשות אהבה אמיתית. אני מחפשת רק אופי. אני אפילו נגד זה שאנשים יתלבשו יפה מעבר שלרצוי. כלומר, למה להדגיש את היופי אם האופי הוא מה שבאמת חשוב? אתם בוודאי תאמרו לי שאם אתם לא תבליטו את היופי, אף אחד לא ייתעניין באופי. אך זה לא נכון. אנשים שבאמת יודעים לזהות אופי טוב, לא צריכים את היופי בשביל זה. נשמות טובות אפשר להוציא בעיניים עצומות מתוך קהל. לא צריך בשביל זה שכבה של איפור ובגדים שעולים הון תואפות. וחוץ מזה, כתבת "בהשארת גאי". אני משערת שזה היה צריך להיות "בהשראת גאי" - לא?....

יערה13

New member
לא רק אותך זה מעצבן...

אבל חפיף, אם ככה הם חושבים זכותם וגם בעיה שלהם...

BiGuy3000

New member
כמה דברים:

קודם כל- בעיה של מי
דבר שני- גיא, לא גאי...
ודבר שלישי- הוא אכן כתב רוב, שלפחות אני, אישית, לא מחשיב כהכללה. נכון, תמיד יהיו את הבנות הנחמדות, שלא חייבות לשים עשר שכבות של איפור ולהתלבש עם בגדים אופנתיים בכדי להרשים מישהו. בשביל זה יש להן את היופי הפנימי שלהן. אבל מה לעשות, אם תאספי את כל הבנות שבמדינה הזאת למקום אחד, את תיראי שרובן אכן משקיעות בכל ההנ"לים, ויש כמה אלפים שהן בעלות היופי הפנימי. אם יש אזורים מסויימים בארץ שיש בהם בנות עם אופי יותר מיופי- בכיף, אבל אנ'לא מכיר יותר מדי כאלה...
אז טכנית, 999999 לא עשה לגמרי הכללה, אלא קבע דעה (או עובדה, לא יודע, לא חקרתי את זה...
).

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אוי, באמת....

אתה באמת מצפה למצוא ברמת אביב יותר בנות שהאופי חשוב להן יותר מהיופי????? חוץ ממני, אני מכירה בערך עוד אחת מאיזור רמת אביב. אבל מאיזורים שונים בארץ, אני מכירה הרבה בנות שהאופי הרבה יותר חשוב להן. אבל אני לא בדיוק דוגמא, כי אני לא נוטה להכיר הרבה אנשים שהיופי יותר חשוב להם...
אך זאת רק מפני שאלו אנשים שטחיים שאין לי למה להכיר אותם. וסורי על ה"גאי".....
לי לפחות יש מזל להתקע עם שם כמו "תמר", רק מהבחינה שאין דרך לכתוב אותו לא נכון (אם יש לך הגיון).... (אני שונאת את השם שלי, ולכן אני מוצאת כי זאת היא המעלה (מעלה
תראו מה שיעור לשון יכול לעשות לבת-חווה....
<נרניה>) היחידה.)

למעלה