תרגעו -2- אני כאן... רק הלכתי לרגע לבדוק משהו !! נו יש משהו חדש..או שאותו הדבר? תחדשו לי...
K KONFUZ New member 30/4/01 #1 תרגעו -2- אני כאן... רק הלכתי לרגע לבדוק משהו !! נו יש משהו חדש..או שאותו הדבר? תחדשו לי...
K KONFUZ New member 30/4/01 #2 ראיתי למטה... שאבדה השנינות.. הלך הכוח.. אז עברתן לליכלוכים ברמה נמוכה.. לא משתתף בזה !!! קונפוז~
T taltallim New member 30/4/01 #3 אאוטינג בלי רשות... זה ליכלוך עוד יותר נמוך!!! אז קח את זה לתשומת ליבך ותחשוב קצת יותר לפני ``השלח``... תלתלים (שמתחיל להיות לה דביקקקקק....)
אאוטינג בלי רשות... זה ליכלוך עוד יותר נמוך!!! אז קח את זה לתשומת ליבך ותחשוב קצת יותר לפני ``השלח``... תלתלים (שמתחיל להיות לה דביקקקקק....)
K KONFUZ New member 30/4/01 #4 אני פה... נהנה מהפנינים... מהנשיות המתפרצת. מהכבוד שאתן רוכשות לעצמכן.. מזה שיש עוד כמה אנשים(נשים) שמשועממות אפילו יותר ממני.. אבל...בסוף תבלעו את הכובע.. קונפוז~
אני פה... נהנה מהפנינים... מהנשיות המתפרצת. מהכבוד שאתן רוכשות לעצמכן.. מזה שיש עוד כמה אנשים(נשים) שמשועממות אפילו יותר ממני.. אבל...בסוף תבלעו את הכובע.. קונפוז~