תרגעו יהיה בסדר...

איתמר2002

New member
תרגעו יהיה בסדר...../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מהמעריצים השרופים(נקרא לזה כך) של שרית חדד אני עדיין חושב שערוץ 1 עשה את הבחירה הנכונה. קודם כל אם להתיחס קצת בנאיביות למטרת האירוויזיון בכלל-שרית חדד בהחלט מיצגת את המוסיקה הפופולרית היום בישראל.מה לעשות.אנחנו צריכים להתגאות שאנחנו שולחים באמת מה שעדכני פה היום.גם אם היא לא תצליח- זאת כבר בעיה שלנו.זאת המוזיקה הישראלית TAKE IT OR LEAVE IT. למזלינו מדובר כאן בסגנון מוזיקלי שאם קצת מלטשים אותו יכול גם להצליח באירוויזיון: ראה יוון 2001,גרמניה 1999,טורקיה 1997. חוץ מזה,סוף סוף מדובר כאן בזמרת אמיתית.אז נכון שטל סונדק הופיע בפסטיבל הילדים ולגיאגיא וצ´יקי היתה להקה קיקיונית אבל ראינו אותם ואת אלה שמסביבם מתפרקים בשידור חי על הבמה.שרית חדד ואלה שאיתה הם מקצוענים. אצלה לא נשמע(אני מקווה) צרחות של המלווים בפזמון... עוד משהו-כמו שזה נראה עכשיו-צביקה פיק ילחין את השיר.עד היום לא שמעתי שיר מזרחי שלו.מה שאומר שהצוות שלה מבין שצריך לשחק לפי הכללים שכולם משחקים.והשיר יהיה בכלל חצי באנגלית. אני מאמין ששרית חדד תגיע לתוצאה הרבה יותר טובה מפינג פונג או טל סונדק וזה מה שחשוב.כל עוד לא נעוף מ-2003.המקום המדויק לא משנה.ההשתתפות שלה השנה יכולה להחזיר קצת את האירוויזיון לרמת הפופולריות שלו בארץ כמו שהיתה לפני מספר שנים,שמאז לאף אחד פה לא ממש איכפת מהאירוויזיון. וחוץ מזה,לדעתי האישית אנחנו יכולים להיות אופטימיים,מאווווד אופטימיים. כל מה שקורה עם הבחירה שלה מאוד מזכיר לי את 1998...

Yaniv-DC

New member
די כבר עם ה"לאף אחד לא אכפת".

בגלל זה כולם יודעים להגיד מה קרה שם (הם לא ראו, הם שמעו מאחיהם הקטן...), ובגלל זה ב-YNET יש יותר ממאה תגובות. כי לאף אחד לא איכפת...

איתמר2002

New member
אולי לא ניסחתי את זה נכון

הכוונה שלי היתה שבשנים האחרונות בארץ ירדה ההתלהבות בארץ מהאירוויזיון. הרייטינג של זה צונח (אולי כחלק מהירידה הכללית בשיעורי הצפיה). אפילו ב-99 כשאירחנו לא הרגשתי התלהבות מיוחדת חוץ מהימים ממש שלפני התחרות וגם אז לא יצאו פה מגידרם... בארץ לא מתחברים לקאלט האירופי הזה בגלל שאנחנו רוצים להיות "אמריקה"! האירווזיון נשאר בארץ עדיין כאיזה אירוע שבו אנחנו חייבים להראות לעולם ובעיקר לאירופה האנטישמית ממה אנחנו עשויים! "בואו נראה להם מה זה ישראל!" עם הכוריאוגרפיות האלה של עופר שפריר. בשנות ה-80 וה-90 זה עבד.עכשיו לא. שרית חדד תחזיר השנה את הרייטינג ותדרבן אמנים מפורסמים אחרים להשתתף בפעמים הבאות,גם היא לא תהיה הצלחה מסחררת.

Yaniv-DC

New member
לא תדרבן ולא נעליים.

כבר ראית מה קרה בתחרות אחרת לאומנים מפורסמים שהשתתפו בתחרות (ההיא של האמ.טי.וי.) = אירופה שלחה אותם לעזעזל עם הבננה. וגם באירוויזיון - ריטה לא ממש דירבנה אומנים מפורסמים, דנה שהיא גם מפורסמת וגם זכתה לא עשתה את זה, ואומנים מפורסמים לא אומר בהכרח זכייה. ומה אני אגיד לך... חפוי ראש ואבל אצפה לי באירוויזיון הבא, תוהה האם יגיע קיצו של הפורום הזה עם תעופת ישראל מהאירוויזיון... וב
- חברים יקרים, לאחרונה כל פעם כשאני נכנס לכאן, אני רואה כמה תגובות באותו עניין נפתחות כהודעה ראשית. זה גם יוצר בלאגן וחוסר הבנה (לקרוא תשובה לפני שיודעים מה השאלה), גם דוחף הודעות לדף הבא, וגם כמובן גורם לי לעבוד ולשרשר, ויניב עצלן מטבעו. בבקשה... תעבדו על זה קצת. תודה, מייק בורנשטיין.

איליה.

New member
מייק

קיצו של הפורום לא יגיע בשום מקרה. אפשר לחשוב שאין לנו על מה לדבר כשישראל בחוץ.

לפחות עם שרית חדד

אני מקווה שהרייטינג בארץ השנה יהיה גבוה לפחות...... אווף! לא רוצה את שרית חדד........ !!!! אולי שר?

תראו למשל

היום בידיעות היתה כתבה של שני עמודים על הבחירה של שרית חדד! שזה יותר מסה"כ העמודים של הכתבות בכל העיתונים שטל סונדק קיבל, לפני , אחרי הקדם, לפני אחרי הארוויזיון וכו.. הוא קיבל אז בקושי משבצות! א זכבר איכשהו שרית תורמת למורל.. שמובן שאחרי התחרות והפאשלות שהיא תעשה היא שוב תוריד אותו

ביג דיל.

New member
שוב הפכנו לקוראים בקפה?

איך אתה יודע שהיא תפשל? זה כמו שאני אגיד שאני בטוח שהיא תצליח לזכות בשלושת המקומות הראשונים. בוא נחכה לשמוע את השיר, לראות איך היא מבצעת אותו בלייב באיזה אירוע קיקיוני (כמו טקס מלכת היופי, שכל דבר בינו לבין יופי הוא מקרי בהחלט), ואז נהייה יותר חכמים. את מעשי הכשפים תשאיר לסרט "הארי פוטר".

אייל_18

New member
קודם כל זה לא נכון

לא צריך להסחף. האירוויזיון קיבל יותר ממשבצת בשנה האחרונה. דבר שני, מובן מאליו שכשמדינה שולחת מבצע ושיר מוכרים ומצליחים - תהיה לכל זה יותר חשיפה והתעניינות, מאשר מישהו אנונימי. א-ב-ל, אף אחד לא הבטיח לך שכל ה 120 אלף אנשים שקנו את האלבום האחרון של שרית חדד, או כל מאות האלפים שמגבירים ת´ווליום ברגע שהשירים שלה מושמעים ברדיו - גם ייצפו באירוויזיון. והכי חשוב....... די(!) ליילל. הדיבורים על שרית חדד באירוויזיון הם לא משהו שהתחיל אתמול, וגם לא לפני שנה או שנתיים. זה גם לא התבשל, זה היה ברור מאליו שזה ייקרה בסופו של דבר. ומי יודע? אולי ב-2003 עוד פעם נראה אותה באירוויזיון... אם ישראל תשתתף. אם בכלל תהיה ישראל עד 2003.

למעלה