תרגיעו אותי בבקשה...

pinukit1

New member
תרגיעו אותי בבקשה...

סליחה על התאור... ניסינו לפני כשבוע וקצת. כבר כמה ימים שכואבת לי כל הזמן הבטן (כמו כאבים של גזים בבטן) והיום מצאתי דימום חום בהיר קל (כמה טיפות). נכון שאני לא צריכה לדאוג??

hagaram

New member
מאוד יכול להיות

שזו ההשתרשות! אם אין קרישי דם, וזה לא אדום חזק וזה יעבור לך עד מחר, זה בהחלט יכול להיות ההשתרשות לי לא היה דימום שיהיה בהצלחה!

נרגעת ? גם לי זה נשמע כהשתרשות

שאגב עד לפני כשבועיים לא ידעתי מה זה בכלל. ורק בזכות הפורום וקשקושי הבנות, זיהיתי מספר ימים לאחר הביוץ את הנוזל הזה ומסתבר שאכן זה השתרש. מחזיקה לך אצבעות

תמרלה

New member
בכל מקרה לא לדאוג!

ראשית כמובן להרגע,לנשום עמוק, ולא להכנס ללחץ או לדאגות מיותרות שנית כשאת אומרת: "ניסינו לפני כשבוע וקצת" אז השאלה זה היה בתאריך הביץ באיזה יום של המחזור זה היה? ואז נוכל לחשב ביחד אתך האם זה השתרשות או סימני מחזור! לגבי הבטן שכואבת - את מכירה את עצמך אם זה כאבים שיש לך לפני מחזור או שאולי באמת זה גזים בבטן? או איזה קלקול קיבה קטנטן?? ובנתיים עד שאני כתבתי עבר יום אז השאלה אם הדימומון המשיך? ואיך וכיצד?אז נקווה שזאת הזעקת שווא! ושזה רק השתרשתות או.... מחזיקה לך אצבעות

pinukit1

New member
עדכונון

הדימום פסק אך כאבי הבטן נמשכים. למישהי היו כאבי בטן בתקופה הזו? אגב, הנסיונות אכן היו בתקופת הביוץ המשוער...וזה לא משהו רגיל או קלקול קיבה. זה מרגיש אחרת.

mikasphika

New member
גם אני עם כאבי בטן מעצבנים

אין לי מושג עדיין אם נקלטתי או לא, אבל גם אני סובלת בבטן קשות. אני מרגישה כאילו שכאבי הביוץ שלי ממשיכים וממשיכים. בכל מקרה, עוד לא עבר אפילו שבוע מאז הביוץ אז אני מתאפקת ולא הולכת להשתין על מקל.

mikasphika

New member
אתמול הייתי בחדר כושר

באיזה שהוא שלב הלחצים האלה היו כבר כל כך מעל ומעבר שהחלטתי לוותר לעצמי קצת ולחזור הבייתה מהר. מצחיק אותי שכל מיני דברים לא נעימים כמו כאבי בטן, בחילות ומצבי רוח קריזיונרים מתקבלים אצלי בברכה. אני בטח מקדימה את המאוחר (כי עוד לא עברו 12 יום מהביוץ ועדיין לא עשיתי בדיקה), אבל במקרה שכן, לצבר התאים המתפתח קוראים פיסטוק. ככה עלה בדעתי שזה מתאים. אתמול כשחזרתי מחדר הכושר גונחת וסובלת הבן זוג שאל "זה פיסטוק אשם?" הנהנתי מאושרת וזחלתי לנוח על הספה.

למעלה