תרגיל

Mist2

New member
כן אם חייבים, אבל

לא לומר, דברים כמו: אתה לא צודק, אתה לא מבין, ובסיגנון.
לנסות לפתח או להבין את הנושא.
אם זה לא מסתדר, פשוט לפתוח הודעה חדשה עם הנושא שלך.

ארונצלה

New member
בסדר יבוצע

אני לא מבין למה דרושה השתתפות מלאה. יש יתרון בהשתתפות חלקית. טוב תלוי מה המטרה.

Mist2

New member
דרושה השתתפות מלאה, או כמעט

כלומר אני לא מצפה שום דבר מרועי המתחשב...

ארונצלה

New member
בשביל המטרה המוגדרת שלך

בשביל המטרה המוגדרת שלי, בה אין צורך לשנות את הפורום, דרוש אחד. אפילו עדיף רק אחד. ועוד יותר עדיף בלי להצהיר על כך. אופס

Mist2

New member
כל העניין בתרגילים שיודעים על קיומם

חוץ מזה כל אחד יכול לבצע או לנסות לבצע בעצמו כל תרגיל שיבחר, ולשמור את התרגיל לעצמו או להצהיר עליו ברבים.

ארונצלה

New member
אלה תרגילי משמעת, אחרי זמן מה יש הרגל חדש, שיגרה

אינטראקציה מול אחרים היא תמיד חיה וחדשה, אתה לא שולט באיך הדברים יקרו ומה יקפוץ, וכך בכל פעם המגע הוא בזוית מעט שונה.

* שרשור זה הוא אזור אקס טריטוריאלי ואינו מהוה חלק מהתרגיל

Mist2

New member
הם לא תרגילי משמעת

אבל כל תרגיל אחרי זמן מה יכול להפוך למכני, גם ובמיוחד תרגיל הקשור לתקשורת עם אנשים.
מספיק שתצא ותבדוק כיצד אנשים לובשים מסכות כאשר הם מתקשרים עם אנשים אחרים.
או כיצד אתה לובש מסכות.
ובכל פעם כאשר מדובר בתקשורת עם אנשים אחרים, מחליף למסכה מתאימה עמה התרגלת לתקשר מול אותו האדם או אותה הקבוצה...

ארונצלה

New member
גם נכון

צריך לשים לב מה עולה, למשל בתרגיל הזה. האם אני באמת מתקשר או רק "משחק אותה" בשביל לעבור בהצלחה ולהגיד הנה עשיתי.

Mist2

New member
אמרת בהתחלה שהתרגיל הוא קליל

אנשים מסוימים מתנהלים בצורה מנומסת ונעימה, כלומר זה חלק מהם הם לא מתאמצים כדי להתנהל כך... זה נשמע טוב, אבל בעצם זה מפריע לתרגיל, כיוון שהתרגיל רוצה לעודד התנהגות מודעת ואותם אנשים מתנהלים כך כי זו המכניות שלהם או התכנות שלהם, הם לא יכולים להתנהל אחרת.
אנשים אחרים מתנהלים בצורה שלילית, התגובות שלהם תמיד יהיו שליליות, כי זו המכניות שלהם.
אנשים אלה כדי להצליח בתרגיל, צריכים לעצור בכל פעם שהם מגיבים, אבל כדי לעצור עליהם להיות יותר מודעים לעצמם באותו רגע, רק כך יצליחו לעצור את ההתנהלות המכנית שלהם ולהביא לתקשורת שלהם משהו אחר.

lightflake

New member
רק ברגע זה קראתי את הודעה זו על התרגיל

ואתה כבר דמיינת שאני משתתף אצלך בגנון... מיסטווושששש
מצטער לאכזב אך אני לרוב לא פותח את הודעותיך

&nbsp
&nbsp

lightflake

New member
תרגיל

שער בנפשך שיום אחד אתה מגלה שלמעשה אינך כלל חכם כפי שתמיד דמיינת את עצמך, ואולי אפילו, טיפה טיפש לפעמים.
כמה קשה נראה לך שיהיה לך לקבל את זה ?
&nbsp

Mist2

New member
מחר, מחר, אם אראה את ההודעה שלך היום זה יראה לא אמין

כאשר אכתוב שאני לא קורא את ההודעות שלך...

למעלה