תרגיל 2 במחקרים איך אני מתחילה לייבא את הנתונים, אם הנתונים שנתן לנו אליסף שמורים בקובץ dta ?
ס סטודנטית7978 New member 12/12/08 #1 תרגיל 2 במחקרים איך אני מתחילה לייבא את הנתונים, אם הנתונים שנתן לנו אליסף שמורים בקובץ dta ?
R rvr2 New member 12/12/08 #3 לדעתי אי אפשר לייבא פשוט תלחצו את הקובץ ותראו את כל המשתנים ותוכלו להתחיל לעבוד
ס סטודנטית7978 New member 12/12/08 #4 הבנתי את זה.... צריך פשוט לעשות - open (פתיחת קובץ ) , ולבחור את שם הקובץ, לאחר שכבר שמרת אותו במחשב לפני כן- מומלץ לשמור את הקובץ במחשב בלי _ בין המילים בשם הקובץ ( כפי שנשלח אלינו) .. ככה זה עבד אצלי..
הבנתי את זה.... צריך פשוט לעשות - open (פתיחת קובץ ) , ולבחור את שם הקובץ, לאחר שכבר שמרת אותו במחשב לפני כן- מומלץ לשמור את הקובץ במחשב בלי _ בין המילים בשם הקובץ ( כפי שנשלח אלינו) .. ככה זה עבד אצלי..
M moxer New member 12/12/08 #5 אתה יודע אולי בשאלה הראשונה איך אני יודעת איזה משתנים אני צריכה לשנות אני יודעת איזה משתנים יש ברגרסיה המקורית אך איך יודעים מה הכוונה במשתנים שבקובץ נתונים?
אתה יודע אולי בשאלה הראשונה איך אני יודעת איזה משתנים אני צריכה לשנות אני יודעת איזה משתנים יש ברגרסיה המקורית אך איך יודעים מה הכוונה במשתנים שבקובץ נתונים?