תרגיל נחמד לנסות......

LoveBeing

New member
תרגיל נחמד לנסות......

תחזיקו את כפות הידיים זו מול זו. במרחק של 30 סנטימטרים. ואז תרימו אחת גבוה יותר. שימו לב לתחושה. שמתם לב?? אלו בעלי יכולת הריפוי מרגישים משהו.. אני מרגיש זה כמו חשמל סטטי! מדהים!! וכל כך פשוט! :0)!! ראיתי את זה אתמול בתוכנית בערוץ המקומי בשם הידברות. רב אחד סיפר את זה! באהבה, גיל :0) כתבתי שוב שישימו לב יותר הפעם...

I am a freak

New member
לא בכל היד...

אני מרגיש משהו מוזר באצבע ובבוהן.. רק בהם. בטח קורה בגלל זרימת הדם או משהו... הפריק.

ע18

New member
אני הרגשתי את זה בשתי הידיים

בכל כף היד , והן ממש התמגנטו זו לזו . וואו , מדהים ...

Wake Up Trix

New member
אני הרגשתי .....

הרגשתי משהו בלתי מוסבר. שמשהוא עובר על כל היד שלי,כמו בלון מנופח חזק,אבל לא מתפוצץ. והוא נמעך לי על היד בחוזקה. משהוא כזה.

Flame

New member
כל אחד מסוגל ../images/Emo13.gif!

תתמקדי ואם לא תצליחי בפעם השניה אני בטוחה שתצליחי באחת מהפעמים הבאות(את מצילחה, את פשוט לא קשובה להרגשה לדעתי). כולם בעלי יכולות טבעיות כאלה.. השאלה היא לא האם את יכולה, השאלה היא למה את לא מצליחה..
... תהיי קשובה לאינטואיציה.. תרצי באמת.. האמיני.. ותצליחי
. כל אחד ניחן ביכולות ריפוי והילינג..אבל כל אחד משחק תפקיד שונה.. יש אנשים שנועדו לרפא בהילינג.. ויש שנועדו לרפא בדרכים אחרות.. הילר הוא לא רק אדם שמרפא באמצעות רייקי וכו'.. הילר הוא גם אדם שיוצר מרחב לסובבים אותו שבו יוכלו לרפא את עצמם..
. אז בדרך זו או אחרת כולם מרפאים/הילרים
.............. וכמו שאמרתי, אם את רוצה.. את יכולה..
...

I am a freak

New member
שיטת טיפול [הילר] בהילה של האדם

הפירוש המילולי הוא:
"ריי"- כוח החיים האוניברסאלי
"קי"- אנרגיית החיים המטפל ברייקי מהווה צינור, הוא מאז את ההילה של האדם ע"י כך שהוא בודק איפה יש עודף אנרגיה ואיפה יש חוסר- וממלא אותם או מחסיר ממנה, במקומות הנכונים. הפריק.

.m

New member
איזה מותק אתה ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי לשאלה באופן מילולי... (התכוונתי להוביל את ספארק להבנה שרייקי זו *שיטה*, ושיטה לא מרגישים. את האנרגיה - המתבטאת פה כחשמל סטטי - מרגישים) ועוד תיקון קצר כתבת: "הוא מאז את ההילה של האדם ע"י כך שהוא בודק איפה יש עודף אנרגיה ואיפה יש חוסר- וממלא אותם או מחסיר ממנה, במקומות הנכונים." זה לא מדוייק. המטפל הוא אכן צינור, וכל מה שהוא עושה זה להזרים אנרגיה לגוף. הוא לא יכול למלא או להחסיר אנרגיה (בהילינג אפשר, ברייקי לא). הגוף עצמו מזרים את האנרגיה לאן שהוא מוצא לנכון. אבל אתה מותק, ואני מעריכה את הכוונה הטובה.
mai

I am a freak

New member
מצטער, יכול להיות שאת צודקת.

אני פשוט מדבר מנסיון אישי. רייקי אחד- מאסטרית מושלמת
[שהעבירה אותי את זה...לימדתי אותה על מאגיה והיא בתמורה, העבירה אותי רייקי אחד]. הפריק.

1Spark1

New member
שיטה לא מרגישים

מה שאת מרגישה היא האנרגיה הדרושה לטיפול. .

.m

New member
זו בדיוק הנקודה

בהודעה אליה התייסתי רשמת "זה רייקי" אבל "רייקי" (או כל שיטה שלא תהיה) לא מרגישים
mai (קטנוני קצת, אבל סמנטיקה היא דבר חשוב בעיני)

I am a freak

New member
אני לא מסכים.

יש דבר דומה, באמת. אתה לוקח חוסם עורקים וחוסק לעצמך את כלי הדם ביד. לאחר כמה דקות, אתה תרגיש עקצוצים, כאילו נמלים הולכות עליך. [ציניות]. אני בטוח שיש לזה הסבר מדעי. אולי בגלל המשיכה של שני היידים, כי הן בעלות מסה. הפריק.

Alady insane

New member
אני רק מרגישה חמימות..

באמת שאני לא מבינה מה הרעיון.. כולם בטוחים פה שזה לא קטע של "המלך ערום" שכל אחד גורם לעצמו להרגיש את זה כדי לא להראות חסר כוחות?
זה קורה עם כל דבר בעיקרון. תחזיקו כל חלק גוף במרחק מסויים באוויר ממשנהו ותרגישו כוח משיכה בין השניים. זה עובד גם עם אצבעות בלבד. אני מתארת לעצמי שזה קשור לשדה האנרגטי של הגוף (ויש הוכחה מדעית שקיים כזה). השאלה היא לא "האם קיים" השאלה היא "מה אפשר לעשות איתו?".

למעלה