תרגיל להגשה

תרגיל להגשה

היי חבר'ה הייתי צריך למכור שטיח דרך תמונת ויז'ואל של חמסה ולהמשיך עם אותו סלוגן עוד כמה מודעות זה מה שיצא...

יפה מאוד!

גם אני אהבתי את הרעיון ואת הביצוע רק 2 הערות: אני חושב שאתה צריך לשפר קצת את הטקסט הקטן, אולי להתחיל הפוך כדי שיבינו את המודעה: "יש דברים שנדבקים אליך לכל החיים. שטיחי כרמל לעומת זאת עשויים בטכנולוגיית בלה בלה ודואגים ששום כתם לא יישאר וכו'". גם על הסלוגן הייתי עובד עוד קצת, הוא לא גרוע, אבל לא מאוד יצירתי. סה"כ אחלה עבודה!

תלאבובה

New member
אם אני הייתי בקורס..

הייתי שמה את התמונה של החמסה וכותבת: "יש אנשים שחושבים ששטיח מביא מזל טוב" ואז בקטן יותר - "אנחנו לא. עכשיו במבצע! 50 אחוזי הנחה על כל השטיחים בתצוגה!"

לא היו הגבלות

וכל מיני שטיות.. גם למדנו את ליבת הפרסום וכאלה... בכל מקרה מירן יודע על מה אני מדבר :) אז נכנסתי לעיניין

AbraCadabrA

New member
הקעקוע

של צביקה פיק ג א ו נ י מתחבר יופי לרעיון והעיקר משעשע יופי אמיר תמשיך ככה

תודה תודה ../images/Emo13.gif נ.ב

בהתחלה היה הרעיון של קישקשתא על הפרק, רק שלא מצאתי תמונה שלו טובה, ומה גם שאחרי זה צביקה עלה לי בתור משהו שבאמת נתקע בכל המובנים ניסיתי לקחת תמונה ישנה שלו אבל שעשיתי עריכה בפוטושופ ושתלתי אותו הוא נראה יותר כמו ילד פרח או איזה BEEJEES
בכל מקרה מחר אני מגיש את זה נראה אם תרצה תאהב את זה

abunava

New member
לא רוצה להיות הפסימי שבחבורה....

אבל הסלוגן "בניגוד לשטיחים העמידים בפני כתמים של שטחי כרמל, יש דברים שנדבקים אליך כל החיים לא קצת מיגע? הרעיון חמוד הביצוע משעשע אבל הסלוגן...מכרטע

למעלה