תרגילי עיניים

nirshats

New member
תרגילי עיניים

שלום לכולם!!! לפני כשנה עשיתי ניתוח לייזר במכון CARE (טעות!!!) אמנם לא התעוורתי אבל איכות הראיה בעין ימין ירדה פלאים , אני סובל מעיוותים וסינוורים והם טוענים שאי אפשר לעשות יותר ממה שהם עשו. הרמה שאני סובל ממנה די מזערית , אני נוהג והכל , אבל עדיין מרגיז שאני לא רואה הכי טוב. חשבתי אולי להתחיל לעבוד עם השיטה של דוקטור בייטס כדי לנסות לשפר את הראיה קצת , אבל לפי מה שהבנתי ע"פ השיטה של דוקטור בייטס ניתוח לייזר למעשה מקבע את העין במצב הלא-טבעי שלה (המצב הטבעי אצל כל האנשים הוא ראייה תקינה) וכך מונע אפשרות של תיקון. רציתי לשאול בכלל באופן כללי אם יש ממש בשיטה הזאת , ואם כן - האם היא ניתנת ליישום גם אחרי ניתוח לייזר בתומ"ר

nirshats

New member
עוד שאלה

האם יש אפשרות ללכת למכון יותר טוב , או לחכות שהמכשור יתקדם - על מנת לתקן את הנזקים שהניתוח עשה... או שמדובר בנזק בלתי הפיך (דבר שמבעס לחשוב)

chcago

New member
דבר ראשון תירגע... ו...

תזמין תור לרופא עיניים שיבדוק אם הנזק הינו נזק פיזי למערכות העין או שמדובר בליקוי ראיה גרידא, ואז נהיה יותר חכמים. בעניין דר. בייטס, הוא לא דיבר על הלייזר משום שהוא נפטר הרבה לפני המצאת הלייזר, ושיטתו מתמקדת בהרפיית השרירים בעין, ורפיון ושלווה נפשית שירפו את מערכת העצבים ובכך הראיה משתפרת איני מבין מה הקשר ל`קיבוע` העין, בארץ יש מספר מטפלים בשיטתו, וישנם את ספריו ושל ממשיכו הארי בנג`מין, אותם תוכל לקנות באינטרנט או בחנות נורמאלית, בנוסף ישנה עוד שיטה לשיפור הראיה שנקראת `גיאומטריה הפוכה`, בשיטה זו מותאמות לך עדשות מיוחדות לשינה בלילה שמשנות את צורת העין, ואז ביום רואים טוב. אני ממליץ לך לחפש בגוגל מילות מפתח: דר בייטס, עיניים, הארי בנגמין. ותחפש פורומים ומאמרים, יש פורום כזה בקישור המצורף. בהצלחה.

תרגילים

שלום. "תרגילי העיניים" לעולם לא הודגמו כיעילים או בטוחים. לגבי הסונוורים מהם אתה סובל - לרוב הדבר נובע מעכירויות בקרנית או הפרעות (אברציות) נוספות. יש צורך בבדיקה אצל רופא עיניים העוסק במחלות קרנית. לפעמים ניתן לבצע טיפול לייזר נוסף מסוג "WAVEFRONT" שיכול להפחית את האברציות האלו. בברכה ד''ר מן אורן

למעלה