תרגילי דרמה (בערך)

deep ocean

New member
קצר קליל בינינו

אני עייפה והניסוח היה אולי כללי אז לא הבנת אותי (בדוגמא שלי, המניע היה פחד- זה ברור) כשאמרתי "זה" לא התכוונתי לדוגמא שנתנתי אלא להימנעות מלהיפגע אני הרי טענתי בהתחלה שהפחד עוזר לנו לא להיפגע ואתה אמרת שהאהבה לעצמנו היא שעוזרת לנו לא להיפגע אז בתגובה שלי בסוף אמרתי- אתה מתייחס אל זה (על המנגנון שעוזר לנו לא להיפגע) כאהבה לעצמנו בקיצור בן זה בסדר הבנתי אותך :)) הניסוחים שלי כללים בגלל השעה...

deep ocean

New member
עוד הרחבה

אחשוב על זה מחר, וגם אבדוק כל מיני סיטואציות: פעם אחת אני אתן לפחד לשלוט פעם אחת אני אתן לאהבה שאל עצמי לשלוט נראה מה יקרה..... אוקיי הקצר נעלם? :)

לא הבנת אותי!!!

כתבת: "אני הרי טענתי בהתחלה שהפחד עוזר לנו לא להיפגע ואתה אמרת שהאהבה לעצמנו היא שעוזרת לנו לא להיפגע" וטעית: לא אמרתי שהאהבה לעצמנו היא שעוזרת לנו לא להיפגע. כתבתי שבהרבה מקרים (כמו בדוגמא שלך, למשל) הפחד עוזר לנו לא להיפגע. והוספתי שהאהבה יכולה לעשות זאת טוב יותר (אבל ברוב המקרים היא לא, כי אנחנו לא אוהבים את עצמנו מספיק אבל כן פוחדים על עצמנו, כך שהפחד הוא זה שעוזר ולא האהבה). כתבת: "אז בתגובה שלי בסוף אמרתי- אתה מתייחס אל זה (על המנגנון שעוזר לנו לא להיפגע) כאהבה לעצמנו" ושוב טעית: לא כתבתי שהמנגנון שעוזר לנו לא להיפגע הוא האהבה לעצמנו!!! כתבתי על שני מנגנונים שונים שעוזרים לנו לא להיפגע: 1. פחד 2. אהבה כתבתי שהשני יעיל יותר ושכל אחד מהם לבדו יכול לעשות את העבודה בשלמותה. ברוב המקרים, רק הראשון קיים ומתפקד. את כתבת שאנחנו זקוקים לו. אני טוען שלא. אוהב, בן

deep ocean

New member
בן

בוא נצא מנקודת הנחה שקיימת בנו רק אהבה ואנחנו אוהבים את עצמנו מספיק אוקיי? אין לנו פחדים בכלל ואז האהבה היא דרך טובה יותר להתמודד עם המציאות מאשר פחדים אז אני לא מבינה מה לא הבנתי? אתה אומר-הפחד עוזר לנו לא להיפגע. והאהבה יכולה לעשות זאת טוב יותר (אבל ברוב המקרים היא לא, כי אנחנו לא אוהבים את עצמנו מספיק אבל כן פוחדים על עצמנו, כך שהפחד הוא זה שעוזר ולא האהבה) אבל עדיין נתנת לי כיוון חדש למחשבה וזה בסך הכל מה שרציתי להגיד! ש"זה" (לאהוב את עצמנו וכך להיזהר מלהיפגע) כיוון חדש שלא חשבתי עליו על מנת לא להיפגע תמיד חשבתי שרק על ידי פחד אפשר למנוע פגיעות ובהנחה שאני אוהב את עצמי מספיק בקיצור- תנסה להבין אותי אני מבינה אותך מצויין :) בבקשה תנסה להבין

deep ocean

New member
לוודא שהבנתי אותך אני אשאל

שאלה- מהם המנגנונים הפועלים אצלך על מנת להימנע מפגיעה? 1. רק אהבה לעצמך (ואז אתה לא זקוק לפחד) 2. רק פחדים 3. שניהם ביחד, אך השני פועל יותר הרבה

לא הבנת!!! שוב לא הבנת!!!!!!

סתם, הבנת, הבנת...
אוהב אותך...

deep ocean

New member
צוחק איתי הא? ../images/Emo6.gif

שם בכותרת "שוב לא הבנת"! רק תקרא איזה מחשבות עברו לי בשנייה שקראתי את הכותרת: אין לי כח אליו הוא מעייף אותי שוב הוא לא מבין אותי על מה הוא מדבר בכלל אין לי כח לנסות להבין אותו מה הוא רוצה ממני? האהבה האהבה בלה בלה בלה-גם כן הסברים יש לו בן הזה...בן הזה...... ואז ראיתי את ההמשך..... :) טוב בנימה משועשעת זו אלך לישון אני מודה לך שעייפת אותי! (ברצינות) הכניסה לשינה שלי תהיה מהירה ונעימה.............. חלומות פז והמון אהבה

~דויד~

New member
אני רוצה לשתף אתכם במקרה שקרה

הלכתי לשחק באולינג עם 5 ידידות שלי, וישב בצד איזה אדם מבוגר אשר בערך באמצע המשחק החליט לבוא ולעזור לידידות שלי לזרוק נכון. בהתחלה שיתפתי איתו פעולה, ובאיזה שהוא שלב הוא כבר התחיל להפריע, אז פעלתי הפוך (למרות הפחד) ולא שיתפתי יותר פעולה עם דבר ממה שהוא אמר. והרגשתי שאני אוהב את עצמי ולמה שהוא יפריע לי בכלל להנות מן המשחק. הדבר המדהים הוא שהוא נעלם מן השטח תוך מספר שניות. פשוט מדהים כוחה של אהבה עצמית. ברור שאחרי זה התחלתי ליירט שם בכמויות את הפינים...
באהבה, דויד

~דויד~

New member
אופ... ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

אני כל כך אוהב את האייקון הזה

deep ocean

New member
דויד המתוק!!

ואני אוהבת את האייקונים האלו:
אבל מכולם אני הכי אוהבת את האייקון הזה
זה אייקון שנמצא בתוך כל אחד ועוש דברים נפלאים ואני אוהבת אוהבת את עצמי את העולם ואת כולם ואותך דויד! ויש לי שאלה- למה אני לא מוצאת בחלום האייקונים את האייקון של הפרה? ממש מוזר.

בהצלחה לכל החוזרים ללימודים ../images/Emo13.gif

שתהיי לכם שנה פוריה
בתרגילי דרמה אף פעם לא נשפגשתי אבל לפי מה שאני קוראת מכן בנות זה דבר שאסור לפספס
באהבה המתבוננת

deep ocean

New member
מה אני מקבלת היום בדואר??

פרוספקט של המרכז לפסיכודרמה!!!!!!! מדהים!! מדהים!!!!!!!!!!! איזו מקריות!!!!!!!!!! טוב אני הולכת ללימודים נשיקות מיכל

למעלה