תרגילים??עם?נונצאקו

תרגילים??עם?נונצאקו

אני?מתחיל לא?מזמן?השגתי?נונצאקות תנו?לי?בבקשה?כמה?תרגילים?בסיחסיים?או?לינק?אליהם? מצטער?על?כתב?

יש לך רשיון לנשק../images/Emo12.gif

בדיוק כמו שלא מומלץ ללמוד אומנות לחימה מתוך ספר/קלטת/אתר באינטרנט/או להציץ לדוג´ו השכן, לא ממולץ כלל ועיקר להתחיל להתשמש בנשק (מסורתי), בלי מורה מוסמך ובעל ידע ונסיון. להבדיל מאקדח 9 מ"מ, שהוא מאוד מדויק, נונצ´קו (או נונצ´אקה, אם תרצה), עלול להיות מאוד לא מדויק במסלול הפגיעה שלו, ולהוביל לתוצאות הרות אסון (פנסים בעין, זה המקרים היותר קלים...). לכן, עצתי לך ידידי, מצא לך מורה שיוכל ללמד אותך להשתמש בנשק (או שתגיש בקשה למשרד הפנים, לנשיאת נונצ´קו להגנה עצמית
).

The Crusader

New member
אני לא מסכים

אתה יכול ללמד הרבה מצפייה אני למדתי איך להשתמש מעט בחאב ודיי הרבה במקל רק מצפייה לעומת זאת המאמן שלי בלחימה משולבת הראה לי איך להשתמש בנונצאקות וגם את זה אפשר ללמוד מצפייה או פשוט נסיון וטעייה אגב אני ממליץ שתתחלי להתאמן ען נונצאקות מגומי (כלומר עם ריפוד) כי מנסיון כשאתה רק מתחיל אתה מפספס וזה כואב!!! וזה לא רק פנסים זה גם פספוס לביצים וכולי וזה לא נעים

אפשר ללמוד לבד על נשק, אבל ...

זה מצריך מאיתנו הבנה בסיסית מוקדמת, לצורך הבנת הנדרש. כמו-כן: לכלי נשק מסויימים, יש תכונות ואפליקציות מסויימות, אשר על-מנת להבין אותן ברמה מעל בסיסית, מומלץ למצוא מורה טוב (לאותו תחום ספציפי - או נשק - במקרה שלנו).כל זאת, בהנחה שהיישום לכלי הנשק חשוב לנו, וכי רצוננו הוא ליותר מלוליינות... אשר לאקדח (תשעה מ"מ או כל קליבר אחר)= ממליץ (כמעט בהסטריה) על הדרכה.

למעלה