עפרונית מהודרת
New member
תרגילים לבטן
שלום לכולם מזמן לא הייתי כאן (סימן שהרגשתי טוב!) אבל הנה אני מתייעצת אתכם שוב (AMI , אני שמחה לראות שאתה עדיין כאן). יש לי בלט דיסק בדיסקים L4-L5, L5-S1 הדיסק לוחץ על העצב שמוביל לרגל וכתוצאה מזה סבלתי משיתוק חלקי ברגל במשך שנה וחצי זה היה לפני כשנתיים. עברתי טיפולי פיזיותרפיה רבים (והתייעצויות רבות אתכם), וחזרתי ללכת. מאז, נכנסתי להריון, וילדתי תינוק חמוד (לפני חודשיים). כפי שחזיתם, הבעיות חזרו בזמן ההריון. אבל זה היה רק לזמן קצר. בחודש שביעי התחלתי שוב לצלוע. אבל ל"מזלי" התינוק נולד באמצע חודש שמיני, וחסך לי חודש וחצי של הדרדרות נוספת. (ולמרות הפגות הוא בסדר!)
אז מה עכשיו? לפני ההריון המשקל שלי היה תקין. במהלך ההריון עליתי 13 קילו. בחודש הראשון לאחר הלידה ירדתי 10 קילו, בלי שום דיאטה או פעילות גופנית (חוץ מהאכלת התינוק כל שעתיים
) ועכשיו, כמו כל אשה לאחר לידה, אני רוצה להוריד את מה שנשאר מהבטן. השאלה שלי: אילו תרגילים אני יכולה לעשות בבית על מנת להשטיח בחזרה את הבטן, בלי לפגוע בגב? (ורצוי גם עם להועיל לו) יש לקחת בחשבון שאני ממש לא בכושר. בחודשיים האחרונים של ההריון הייתי בשמירת הריון, ובחודשיים שלאחר הלידה רק טיפלתי בתינוק 24 שעות ביממה. אשמח אם תציינו גם כמה לעשות מכל תרגיל (כמה סטים וכו').
שלום לכולם מזמן לא הייתי כאן (סימן שהרגשתי טוב!) אבל הנה אני מתייעצת אתכם שוב (AMI , אני שמחה לראות שאתה עדיין כאן). יש לי בלט דיסק בדיסקים L4-L5, L5-S1 הדיסק לוחץ על העצב שמוביל לרגל וכתוצאה מזה סבלתי משיתוק חלקי ברגל במשך שנה וחצי זה היה לפני כשנתיים. עברתי טיפולי פיזיותרפיה רבים (והתייעצויות רבות אתכם), וחזרתי ללכת. מאז, נכנסתי להריון, וילדתי תינוק חמוד (לפני חודשיים). כפי שחזיתם, הבעיות חזרו בזמן ההריון. אבל זה היה רק לזמן קצר. בחודש שביעי התחלתי שוב לצלוע. אבל ל"מזלי" התינוק נולד באמצע חודש שמיני, וחסך לי חודש וחצי של הדרדרות נוספת. (ולמרות הפגות הוא בסדר!)