תרגילים במתמטיקה...

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
תרגילים במתמטיקה...

אנלאיודעמהאיתכם- אבל קיבלתי מלא תרגילים במתמטיקה לחופש... מישהו יודע משהו על פתירת תרגילים מסובכים בחצלול?? הרי היצירתיות נמצאת בשיאה בחצלול, לא??
תודה מראש!!

KEiN

New member
מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif הבנתי שאפשר לקרוא...

אלונגו

New member
אתה לא יכול לקרוא בחלום...

זו חלק מהבדיקת מציאות שאני מסתמך עליה. אתה לא בדיוק קורא. אתה רואה צורות ואתה עשוי לדעת מה הן מסמלות (כמו אותיות וספרות, אבל לא בהכרח נכון). פרט לזה - גם אם היית יכול לקרוא בחלום, אתה נמצא במצב תודעה שונה. אתה מסוגל לפתור תרגילים הכי טוב כשאתה לגמרי פיקח. ככל שאתה יותר מעורפל (אלכוהול, סמים, איבוד הכרה, שינה וכד´ הם לא פיקחות מוחלטת אלא רמות תודעה נמוכות יותר). לכן בשינה לא תצליח לפתור תרגילים, לא באמצעות חוקים שתקפים גם במתמטיקה המוכרת למדע. אולי אם תתעמק במהלך היום בתרגיל כלשהו, במהלך השינה (לא החלומות - השינה עצמה) תוכל למצוא לו פתרון ותתעורר בבוקר עם הפתרון בראש, אבל זה לא מה ששאלת עליו...

KEiN

New member
לפי מה שהבנתי

בחלום אי אפשר לקרוא- אבל בחלום צלול אפשר.... תקנו אותי אם טעיתי........

Real Dream

New member
לא בדיוק...

אצל חלק זה כן, ואצל חלק זה לא. כמו בדיקת המציאות. יכול להיות שתראה סמלים משונים, יכול להיות שתראה אותיות ומספרים אך מחוסרי משמעות, ויכול להיות שממש תקרא סיפור. וזה לא משנה אם זה חלום צלול או רגיל. והתרגילים - לא נראה לי שאפשר לפתור תרגילים בחצלול. דרך המחשבה בו שונה. יכול להיות שתגיע לפיתרון שנראה לך מאוג הגיוני בחלום, ולעומת זאת טיפשי לחלוטין במציאות. נכון, בחלום אתה יצרתי יותר, בגלל הקשר לתת מודע, אבל ממתי צריך יצרתיות בשביל לפתור תרגילים? בשביל זה אתה צריך הגיון, וכזה לא תמצא הרבה בחלום.

LucidGuess

New member
לפי מה שאני יודע אפשר לקרוא

לפי מה שאני יודע אפשר לקרוא בחלום צלול אפילו ספרים ועיתונים! אני זוכר שקראתי חלומות צלולים של אנשים שקראו כתבות שלמות בעיתון בזמן חלום צלול! פשוט אם תסיר מבט ותנסה לקרוא שוב את אותו משפט אז יש סיכוי גבוה שהוא ישתנה, אבל אם תיקרא הכל ברצף בלי להסיר את המבט אתה תוכל הרבה פעמים לקרוא בלי בעיה, לדעתי זה גם קשור הרבה לרמת הצלילות. Lucid

KEiN

New member
בשביל גאומטריה צריך

יצירתיות- והרבה... וזה בדוק...

למעלה