Bang the Doldrums
זה גם שיר שעוד לא יצא מהאלבום החדש של FOB.. =] תחבוט בדכדוך כתבתי פתק פרידה בליפסטיק על זרועך כשאת עברת, לא יכולתי לגרום לעצמי להתקשר, חוץ מלקרוא לזה עזיבה חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו העיר הזאת אומרת. בוא גיהינום או מים גבוהים כשאני מרגיש חם ורטוב אני לא יכול להתחייב לדבר, גם אם זה יהיה לב או בית חולים חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו המצבות מחכות הן היו חצי חקוקות הן ידעו שזה נגמר רק לא ידעו את התאריך והטלתי כישוף על המערב כדי לגרום לך לחשוב עליי באותה צורה שאני חושב עלייך זה שיר אהבה בדרך שלי מאושרים מאז, מתחת למותניים חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו חברים טובים, חברים לשעבר עד לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה חברים לשעבר לסוף, יותר טוב כיו או אה אוו או או פה נגמר השיר למרות שזה שיר ארוך מאוד חח ובקשר לכל היו הו הו. ואו הו הו למיניהם אז פיט אמר בריאיון שלו שזה מזכיר לו קצת את חלק מהשירים שהפיראטים שרים חחח תהנו =]