תרגומי שירים

falloutgirl XD

New member
תרגומי שירים ../images/Emo168.gif

פתחתי את ההודעה הזאת כדי להפעיל את הפורום קצת יותר חחח אז מי שרוצה שיגיד לי ואני אתרגם שירים של FOB וכל מי שבא לו יכול להתחיל לתרגם שירים ולהעלות אותם לפה =] אז תתחילו לתרגם שירים חח XD

DesertSky

New member
Thnks Fr Th Mmrs

כי זה הסינגל : אני אגרום לך להתכופף ולהישבר תגיד תפילה ותן לזמנים הטובים להתגלגל(לזרום) במקרה שאלוהים לא יודע ואני רוצה שהמילים האלה יעשו את הדברים נכון אבל אלה הרעות שגורמות למילים לקום לחיים "מי הוא חושב שהוא" אם זה הגרוע שיש לך עדיף שתשים את האצבעות שלך בחזרה למפתחות לילה אחד ועוד פעם אחת תודה על הזיכרונות אפילו שהם לא היו כאלה נהדרים "יש לו טעם כמו שלך רק יותר מתוק" לילה אחד ורק עוד פעם אחת מצפה לעתיד אבל הראייה שלי הופכת לעיוורת וכדור הקריסטל הזה תמיד מעונן חוץ ממתי שאתה מסתכל(נזכר) בעבר הם אומרים שאני רק חושב בצורה של לעיסת מספרים בחדרי בית מלון אוסף אוהבים של עמוד 6 מוציא את עצמי מדעתי ולהוציא אותך מהבגדים האלה אני קרוב ללהכניס אותך לתוך המצב רוח.

falloutgirl XD

New member
יש לך טעות קטנה.. חח

אני לא רוצה להישמע ביצ'ית כי אני לא אבל יש לך טעות קטנה.. במשפט השלישי לפני אחרון זה אמור להיום מתורגם כך: בחדרי בתי מלון אוסף משכורות של אוהבים.. --- גם אני טעיתי בהתחלה בזה כי אם שומעים את השיר אז כשפטריק שר את המילים זה נשמע בדיוק אותו דבר באנגלית חחח XD

DesertSky

New member
אבל..

בחוברת של המילים כתוב: collecting page six lovers אז ממ איך בדיוק זה מתקשר למשכורת?

falloutgirl XD

New member
אבל..

אני ראיתי באתר של מילות שירים באנגלית שכתוב משכורת באנגלית.. אבל אם את אומרת את זה בחוברת של המילים אז בטח באתר טעו.. =]

השאלה

the best part of believe is the lie זאת אומרת הקטע הכי טוב בלהאמין זה השקר כי באנגלית במילה believe יש את המילה שקר =lie

falloutgirl XD

New member
איזה שיר??

תתנו לי שמות של שירים מהדיסק החדש שלהם שאתם רוצים שאני אתרגם ואני אתרגם אותם.. =]

DesertSky

New member
Thriller

בקיץ שעבר לקחנו שלושה מסביב לגבול אבל עד הסתיו אנחנו סיפור כיסוי "עכשיו בחנויות" תעשו אותנו נערי פוסטר בשביל הסצנה שלכם אבל אנחנו לא אומרים נאום קבלה מצאתי את המקום הבטוח לשמור את כל הטעויות הישנות שלנו כל נקודה באה מרעננת לעדכון היומן. אז יחיו תאונות מכוניות הלבבות לבכות על הספה, כל המשוררים קמים לחיים תקן אותי ב-45 אני יכול להעלים את הרגשות שלך עם הנהון ונפנוף יד כי זה רק סוג הילד שאני הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה למות וזה אני והפלוס אחד שלי בעולם הבא (או: בחיים לאחר המוות) הקהל זכה והפסיד וזכה שוב אבל פעימות הלב שלנו בשביל השמרנים (diehards-לדעתי הכוונה למסורים ולא לשמרנים)

InbarKiii

New member
אוי

רציתי לפתוח אתמול כזה אשכול XD חחח תודה :] תתרגמו את- this aint a scene, its an arms race תודה P:

DesertSky

New member
This Ain't A Scene

אני סוחר נשקים מתאים לך כמו נשק בצורה של מילים ולא ממש אכפת איזה צד מנצח כל עוד החדר ממשיך לשיר אלה העסקים שאני בהם. זו לא סצנה זה מירוץ חימוש אני לא כתף לבכות עליה אבל אני חריג אני האדם המוביל והשקרים שאני מעיף הם כל כך מסובכים כל כך מסובכים אני כתבתי את הגוספל(שיר) על לוותר ((את נראית יפה טובעת)) אבל הפצצות האמיתיות כבר טבעו ((פרימדונות של הביוב)) בלילה נצבע את האשפה שלך בזהב בזמן שאתה יושן מתרסק לא כמו ירכיים או לבבות לא,יותר כמו מסיבות זו לא סצנה זה מירוץ חימוש קרון התזמורת מלא בבקשה תתפוס אחר כל הבנים שרחבת הריקודים לא אהבה וכל הבנות ששפתיהם לא יכלו לזוז מהר מספיק שירו עד שריאותיכם יוותרו.

falloutgirl XD

New member
Fame < Infamy

זה שיר שאני ממש אהבתי (כמו כל השירים של FOB) מהאלבום החדש של FOB.. לשיר עוד לא ייצא קליפ אז אם אתם לא מכירים את השיר זה בטח בגלל הסיבה הזאת.. =] תהילה < בושה אני מטיף (כמו כומר) שמזיע בספסל הכנסייה בשביל הישועה (הצלה) שאני מביא לכם אני איש מכירות, מוכר לכם קרסים (וו) ותוכניות ואת עצמי מייצר דרישות כשאני לבד בבית אני פשוט רוקד לבדי ואת מושכת את הראש שלי כל כך קרוב שהווליום הולך ביחד עם האמת חתמתי "אני טוב במיטה אבל יותר טוב עם עט" הילד היה בסדר אבל זה עלה לראש שלו אני מתנת אלוהים למה שהוא יברך אותי עם כזאת תבונה (חוכמה) בלי ציוד הגיוני אני מכור לדרך שבה אני מרגיש כשאני חושב עלייך "יש יותר מדי ירוק כדי להרגיש כחול (עצוב)" כשאני לבד בבית אני פשוט לא יכול לעצור את עצמי ואת מושכת את הראש שלי כל כך קרוב שהווליום הולך ביחד עם האמת חתמתי "אני טוב במיטה אבל יותר טוב עם עט" הילד היה בסדר אבל זה עלה לראש שלו כשאני לבד בבית אני פשוט לא יכול לעצור את עצמי ואת מושכת את הראש שלי כל כך קרוב שהווליום הולך ביחד עם האמת חתמתי "אני טוב במיטה אבל יותר טוב עם עט" הילד היה בסדר אבל זה עלה לראש שלו אני טוב במיטה אבל יותר טוב עם עט אני טוב במיטה אבל יותר טוב עם עט הילד היה בסדר אבל זה עלה לראש שלו נגמר השיר =] בינתיים תירגמתי את זה אבל אני אתרגם עוד כמה.. =] דרך אגב.. המילים בסוגריים זה הפירושים היותר פשוטים של המילים כי אלה דיי מילים מסובכות כשמתרגמים אותן.. תהנו =]

falloutgirl XD

New member
Bang the Doldrums

זה גם שיר שעוד לא יצא מהאלבום החדש של FOB.. =] תחבוט בדכדוך כתבתי פתק פרידה בליפסטיק על זרועך כשאת עברת, לא יכולתי לגרום לעצמי להתקשר, חוץ מלקרוא לזה עזיבה חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו העיר הזאת אומרת. בוא גיהינום או מים גבוהים כשאני מרגיש חם ורטוב אני לא יכול להתחייב לדבר, גם אם זה יהיה לב או בית חולים חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו המצבות מחכות הן היו חצי חקוקות הן ידעו שזה נגמר רק לא ידעו את התאריך והטלתי כישוף על המערב כדי לגרום לך לחשוב עליי באותה צורה שאני חושב עלייך זה שיר אהבה בדרך שלי מאושרים מאז, מתחת למותניים חברים טובים, חברים לשעבר לסוף יותר טוב כאוהבים מתחרים דרך העיר, חלונות למטה במושב האחורי של מכוניות צהובות משובצות יו הו הו. והאו והאו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו (האם אנחנו) יו הו הו. ואו הו הו יו הו הו. ואו הו הו חברים טובים, חברים לשעבר עד לסוף יותר טוב כאוהבים, ולא בדרך האחרת ההפוכה חברים לשעבר לסוף, יותר טוב כיו או אה אוו או או פה נגמר השיר למרות שזה שיר ארוך מאוד חח ובקשר לכל היו הו הו. ואו הו הו למיניהם אז פיט אמר בריאיון שלו שזה מזכיר לו קצת את חלק מהשירים שהפיראטים שרים חחח תהנו =]

L O T E M U S H

New member
תיקון קטן..

אין בשיר יו הו הו...זה אולי נשמע ככה אבל בעצם זה מילים.. יו הו הו (=You're wrong) ואו הו הו (=Are we all wrong?) פשוט זה הפריע לי אז הייתי חייבת לתקן..או שאני טועה ויצאתי ממש מטומטמת

falloutgirl XD

New member
אמ.. את טועה חח

אני יודעת שטעית כי תירגמתי את זה לפי אתר של מילות שירים באנגלית ואז היה רשום שם את זה היו הו הו. ואו הו הו באנגלית ופשוט תירגמתי את זה איך שזה נשמע חחחח ולא.. את לא יצאת מטומטמת.. זה סתם טעות =]

falloutgirl XD

New member
יכול להיות..

יכול להיות שאת צודקת אבל אני לקחתי את המילים מכאן: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Bang-the-Doldrums-lyrics-Fall-Out-Boy/DE56C1170E9A6F28482572730025F722 וגם בחצי מהריאיון שהוספתי לפה פיט אומר על השיר שזה נשמע כמו שיר של פיראטים.. זה בטור הראשון מימין.. =] אם את רוצה אני אוסיף פה את כל הראיון..

למעלה