תרגומים

תרגומים

אני זוכר שעד לפני שולשה חודשים פירסמו כאן תרגומים ל-star trek 2 עד 6 ומשום מה אני לא מצליח למצוא אותם אולי מישהו יודע איפה התירגומים האלו מוחבאים?

Bored Guardian

New member
הנה

תהנה

P0P

New member
הנה עוד תרגומים

מסע בין כוכבים 2 - התרגום דווקא מצויין אבל קשה מאוד להתאים אותו לסרט ועשיתי כמיטב יכולתי עם התרגום המתיש הזה שיתאים כמה שיותר ל-AMC שני חלקים. מסע בין כוכבים 9. חסר מסע בין כוכבים 7 ואני מאמין שלא נראה תרגום לסרט הזה כי ממש אין וחיפשתי שעות אחרי DVD שמכיל את התרגום הזה ולא מצאתי, הכי קרוב שמצאתי או בעצם ראיתי זה התרגום ששידרו בכבלים של חברת תרגום ישראלית ששחכתי את שמה ואין לי מושג איך לייצור איתה קשר ולבקש מהם יפה את התרגום, אפשר לעבוד עליהם ולבקש תסריט בעברית למטרת לימודים אבל אין אני לא יודע למי לפנות. חסר גם מסע בין כוכבים 1 שאותו אפשר להשיג כי יש בכל מקום DVD עם תרגום בעברית ככה שזה תלוי בבנאדם אחד שיקנה את ה-DVD הזה ויוציא לנו את הכתובית ממנו, עד עכשיו לא מצאתי מישהו וחיפשתי אפילו בפורומים אחרים אבל יש תקווה כי אולי מתישהוא שיהיה לי כסף אני אבקש מאחי שיזמין לי דרך האתר הזה של אוסטרליה את הסרט הראשון ואני אחלץ את הסרט בשבילכם. העליתי לכם שני תרגומים תשנו את הסיומת לזיפ רגע, למה אתם לא מעלים את התרגומים לקישורים שלמעלה? אם אתם צריכים עוד תרגומים לאחד הסרטים אז תגידו לי.

למעלה