תרגומים של השירים

atomic liZ

New member
תרגומים של השירים

אתה You Are אולי אתה חושב שאתה לא בישבילי maybe you think you're not right for meשאתה לא לא תהייה כל מה שאני צרכה that you'll never be everything i need אז אני אומרת לך ממעמקי ליבי well i tell you straight from my heart אתה אתה you are you are אם אתה חושב שאין לך אחס if you don't think that you've got the pedigree שאתה לא המישהו שיכול לדבר איתי that you're not someone who can talk to me אז אני אומרת לך ממעמקי ליבי well i'll tell you straight from my heart אתה אתה you are you are פזמון: אתה אתה הסיבה שלי you are you are my reason אתה האוויר שאני נושמת you are the air i'm breathing שאל מי בליבי, אתה אתה ask who's in my heart, you are you are אם אי פעם רציתי לברוח if ever i wanted to run away אני רק אלך אם תבוא איתי(רחוק מפה)i'd only go if you would come with me (far way) בגלל שאף אחד לא יכול לדבר לליבי כמוך,כמוך 'cause no one can talk to my heart like you are, you are אוו אם אני העשה בשבילך מה שאתה עושה בישבילי oh if i do for you what you do for me אם אני בראשך כל פעם שאתה ישן (בחלומותיך) if i'm on your everytime you sleep (in your dreams ) תגיד את המילים ולא משנה עד כמה ארוכות say the words and no matter how far אני אהיה איפה שאתה i'll be where you are פזמון: אתה אתה הסיבה שלי (הסיבה שלי) you are you are my reason (my reason) אתה האוויר שאני נושמת (שאני נושמת) you are the air i'm breathing (that i'm breathing) שאל מי בליבי אתה, אתה ask who's in my heart, you are you are אוו הלוואי שאתה תשאל אותי איך אני מרגישה ooh i wish you'd ask me how i feelאני אומר שאני בסדר i'd say that i'm infaticאוו וכשאתה מתחתי ooh and when you're near to me הדחיפות הזאת אוטומיתית this urgency is automatic אוו אתה ההתמכרות שלי ooh you're my addiction boy ואני לא רוצה לשבור את ההרגל and i don't want to break the habitאני אגיד שאתה בליבי i'd say that you're in my heartאתה בליבי you're in my heart אתה אתה הסיבה שלי you are you are my reason אתה האוויר שאני נושמת &nb

atomic liZ

New member
Whole Again

שלמה שוב (Whole Again) בית 1-נטשה: אם אתה רואה אותי הולכת ברחוב. בוהה בשמים וגוררת את שתי רגלי אתה רק עברת לידי,זה גורם לי לבכות אבל אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב בית 2-מטשה: אם אתה רואה אותי עם גבר אחר צוחקת וצוחקת, עושה מה שאני יכולה אני לא עשים אותך למטה כי אני רוצה אותך בסביבה אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב פזמון- כולן: תסתכל בחזרה מתי לראשונה נבגשנו אני לא יכולה לברוח ולא לשכוח מותק אתה האחד אתה עדין מסובב אותי אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב בית 3-ליז: הזמן הוא נטל כבד על ליבי נראה שיש לי יותר מידי ממנו מאז שאנחנו בניפרד חברי גורמים לי לחיך אם רק לזמן קצר אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב פזמון- כולן: תסתכל בחזרה מתי לראשונה נבגשנו אני לא יכולה לברוח ולא לשכוח מותק אתה האחד אתה עדין מסובב אותי אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב בית 4-ג'ני: אז עכשיו אני אצתרך לחכות אבל מותק אם תשנה את דעתך אל תאחר בגלל שאני רק לא יכולה להמשיך זה כבר עבר יותר מידי זמן אבל אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב ליז: או ואו ואו ואו פזמון- כולן:X2 תסתכל בחזרה מתי לראשונה נבגשנו אני לא יכולה לברוח ולא לשכוח מותק אתה האחד אתה עדין מסובב אותי אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב בית 5-כולן: מותק אתה האחד, אתה עדין מסובב אותי אתה יכול לגרום לי להרגיש שלמה שוב.

Miss Kitty

New member
את מתרגמת מילולית מידי..

נגיד ב- I won't put you down, הן לא מתכוונות "אני לא ישים אותך למטה".. הן מתכוונות "אני לא אדחה אותך" וב- You still turn me on זה לא "אתה עדיין מסובב אותי", זה "אתה עדיין מדליק אותי"

atomic liZ

New member
Turn Me On

סובב אותי (Turn Me On) בית 1-נטשה: אם אתה רוצה לראות אותי כי אתה רוצה זה בסדר בגלל שאני יכולה לגרום לך להרגיש אתה תצתרך כל יום בית 2-נטשה: אתה האחד שאני הכי צרכה צועקת את זה מקצה לקצה אני אף פעם לא אהיה אותה אחת של קודם שוב ושוב ושוב פזמון-כולן: רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב שוב ושוב בית 3-נטשה: אבל אתה חושב שאני רק לא יכולה לחכות עד שאני אהיה איתך חייב להיות הגורל שלנו שאתה גם תרצה להיות איתי בית 4-נטשה: אתה היחידי שנכון בישבילי אני היחידה שאתה צריך מותק כשאתה קורא בשמי שוב ושוב ושוב פזמון-כולן: רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב בית 5: נטשה: שוב ושוב שוב ושוב ליז וג'ני: סובב אותי נטשה: שוב ושוב ליז וג'ני: סובב אותי (הד-קול חוזר) פזמון-כולן: רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב רק סובב אותי,שוב ושוב ושוב נטשה: תמשיך לדעוך!

Miss Kitty

New member
גם פה,

זה לא "סובב אותי".. הכוונה בTurn me on זה "אתה מדליק אותי" חוצמזה ש Turn זה לא להסתובב, זה להפוך..

atomic liZ

New member
Be With You

להיות אתך (Be With You) בית 1-ליז: אתה ואני שני סוגים שונים דעות שונית הזמן של חיינו לילה מושלם (לילה מושלם- ג'ני) בחוץ וכשאני מסתכלת לתוך עינייך (מסתכלת בעינייך- ג'ני) אף פעם לא הרגשתי כל כך מצויין פזמון-כולן: אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך בית 2-נטשה: לילה ויום (יום ולילה- ג'ני) באים במאי (שם של חודש) תמיד יש שינוי שום דבר לא נשאר כמו שהיה (שום דבר לא נשאר כמו שהיה- ג'ני) מי יכול לומר (מי יכול לומר= ג'ני) מה בא בנתיים בדרכינו (בא בדרך שלך- ג'ני) תשאיר הכול לגורל תתן ומחר תחכה פזמון-כולן: אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך תן למוזיקה לנגן למשך כל הלילה נטשה: הלילה, ג'ני: הלילה, ליז: הלילה בית 3-ליז ונטשה: ליז: אתה יודע אני באמת רוצה להיות אתך (אני באמת רוצה להיות אתך- נטשה) ליז: אתה יודע אני באמת רוצה להיות אתך (אני באמת רוצה להיות אתך- נטשה) בית 4-נטשה: הלילה המושלם (הלילה המושלם- ג'ני) לצידינו וכשאני מסתכלת לתוך עינייך (מסתכלת לתוך עינייך- ג'ני) אף פעם לא הרגשתי על כך טוב נטשה: אאאאאאאאוווווווווווויההההה פזמון-כולן: אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח אני באמת רוצה להיות אתך כולן: ליז וג'ני: אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח ( הלילה כן- נטשה) ליז וג'ני: אני באמת רוצה להיות אתך( הלילה כן- נטשה) ליז וג'ני: אני באמת רוצה שהלילה ימשך לנצח ( הלילה כן- נטשה) ליז וג'ני: אני באמת רוצה להיות אתך( הלילה כן- נטשה) כולן ליז: אתה יודע אני באמת רותה להיות אתך (אה אאה- ג'ני ונטשה) ליז: אתה יודע אני באמת רותה להיות אתך (אה אאה- ג'ני ונטשה) ליז: אתה יודע אני באמת רותה להיות אתך (אה אאה- ג'ני ונטשה)

AKitten

New member
איזה פרשנויות ?!

come what may זה לא מאי וזה לא בו איתי זה : יהיה מה שיהיה זה מן ביטוי כזה אפילו בדקתי בביבלון...

למעלה