תרגומים משעשעים.

scudnick

New member
תרגומים משעשעים.../images/Emo58.gif

קראתי כבר את השישי באנגלית, וידידה שלי קנתה אתמול אותו בעברית, ולא יכולתי שלא לשים לב למספר תרגומים משעשעים למדי - Inferi תורגם לחיז"ל. כן, חי-ז"ל, חי זכרונו לברכהXDDDD The Slug Club תורגם ל"מועדון הסלאג-סלבס" או משהו כזה, והפרק A Sluggish memory תורגם ל"זכרון סלג-תוקף" [WTF?]. והכי משעשע - U-No-Poo תורגם למשהו שהוא דווקא די גאוני - "זה שאין לי קקי עמו"XDDDD אם שמתם לב לתרגומים משעשעים נוספים, תוסיפו

Volldemort

New member
../images/Emo6.gifX_X../images/Emo58.gif

חיז"ל?!
לאן הגענו
היא לא יכלה לכתוב "אינפרי" וזהו?:p

DarkMagic17

New member
זה בדיוק כמו סוהרסן..../images/Emo28.gif

היא לא יכלה לרשום דמנטור וזהו
גילי בר הילל עושה שטויות כאלה כבר המון זמן, רק שרוב האנשים כאן קראו את הספרים הראשונים בעברית ולא היו מודעים לשטויות התרגומיות שהיא עושה, ועכשיו פתאום כולם מגלים את זה, כשהם קראו את הספר השישי באנגלית קודם

Tooolip

New member
היי, בקשר לתרגומים...../images/Emo58.gif

מה זה אומר "אינפרי" באנגלית? כאילו, מאיזו מילה זה בא? וה"זה שאין לי קקי עמו" זה די מטומטם, לפי דעתי, וזה לא ממש נשמע כמו "זה שאין לנקוב בשמו". באנגלית זה נשמע כל כך נחמד...

infinity0

New member
חחחח

כן, חלק מהשמות מצוצים מהאצבע בלשון המעטה... למשל, תרגמו את פלאגם לפלאכס או פלעכס או משהו כזה נראה לי פלעכס... כאילו, מאיפה גילי בר הלל מוציאה את השמות האלה??? והכי מבאס שהתרגום של המכתב של RAB לא מביא שום רמזים עודפים על מין הכותב/ת!!!! בעעעעעעעעע גם כן תרגום

EvilFlame

New member
|s|נצל"ש קטנטן SSSSSSSאדום

אמממממממממממממממממממ אז כך... כולם מדברים משהו על הדמעות של האגריד ולתרגום לעברית אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי על מה אתם מדברים בדיוק?? כאילו מה עשו מה זה מו זה מי זה?

fresh mishmesh

New member
../images/Emo58.gif

זכרון סלג-תוקף כמו פג תוקף Sluggish באנגלית זה איטי, זחלני, עצל...

למעלה