תרגום

Kדני

New member
תרגום

מחפש מבקש תרגום לשיר "2 דלתות לחיים" של קאזנטזידיס תודה

F a d i

New member
בבקשה

O BARBA YANIS-הדוד יאניס (ל-"יאניס פאפאיואנו"-זמר רבטיקה מהגדולים) מילים:פיתאגוראס לחן:כריסטוס ניקולופולוס שירה:סטליוס קזנתזידיס BARBA YANI YERASES/דוד יאני הזדקנת POLLES FOURTOUNES PERASES/סערות רבות עברת KI APO KONDA MAS,IRTHE O CHAROS NA SE PAREI/ומקרבתנו,הגיע השטן(מלאך המוות) לקחת אותך ESI POU'SAN ADERFI MAS,DE CHALAGES TO KEFI MAS/אתה שהיית אחינו,ותמיד שימחת אותנו KANE MOU TWRA KAI MIA TELEFTIA CHARI/יש לי בקשה אחרונה ENA GRAMMA NA MOU STELEIS AP'TON ADI/שתשלח לי מכתב אחד מהשאול AN TO FWS EIN'PIO KALO AP TO SKOTADI/אם האור הוא יותר טוב מהחשיכה FWS IPARCHI EDW PANO,BARBA YANI MOU POU LES/האור נמצא פה למעלה,זה מה שאתה,דוד יאני,אומר לי MA TO FWS TI NA TO KANW,POU'NAI MAVRES I KARDIES/אבל מה אעשה עם אור, כששחורים (חשוכים) הלבבות BARBA YANI FILE MOU/דוד יאני ידידי (חברי) ENA MADATO STEILE MOU/הודעה אחת שלח לי KAI TO BOUZOUKI SOU,KI EKINO PERIMENEI/והבוזוקי שלך,גם מחכה שם EDW TA IDIA PRAMATA,VASANA,PONI,KLAMATA/כאן אותם דברים,צער,כאב,בכי STON KATO KOSMO,TELOS PANDON TI SIMVAINEI/בעולם התחתון,בסוף מה מתרחש ENA GRAMMA NA MOU STELEIS AP'TON ADI/שתשלח לי מכתב אחד מהשאול AN TO FWS EIN'PIO KALO AP TO SKOTADI/אם האור הוא יותר טוב מהחשיכה FWS IPARCHI EDW PANO,BARBA YANI MOU POU LES/האור נמצא פה למעלה,זה מה שאתה,דוד יאני,אומר לי MA TO FWS TI NA TO KANW,POU'NAI MAVRES I KARDIES/אבל מה אעשה עם אור, כששחורים (חשוכים) הלבבות תהנה....!

F a d i

New member
אגב לא מזמן יצא שיר חדש לזכר

"יאניס פאפאיואנו" שם השיר "קאליניכטה בארבא יאני"-KALI NICHTA BARBA YANI =לילה טוב דוד יאני... ביצוע פסכליס תרזיס בדואט עם עוד זמר שאיני זוכר את שמו..

כמובן שאתה צודק, כנראה שראיתי רק

חלק של השיר ולא את כולו, על כן, תודה שהשלמת את החסר אצלי...ושתהיה לך ולבני משפחתך, המון בריאות, אושר, ועושר השנה ובכל שנה...

Kדני

New member
I אתגר בשביל FADI

האם יש למישהו בפורום רשימת שירים מסודרת FADI אתגר בשביל

Kדני

New member
רשימת השירים שהוא שר

יש לי 70 שירים שונים שלו אני פשוט רוצה לעשות סדר FADI אתה גדול במוסיקה יוונית לו הייתי שמעון פרבס הייתי לוקח אותך כיועץ שנה טובה

F a d i

New member
תודה על המחמאות..אני יכול לנסות

אבל מי שבטוח יכול לעשות סדר בשיריו אלה יוסי נתן-כל קטנוע ובועז שטייר הם מומחים לקזנתזידיס שנה טובה

למעלה