אוף, האנטר... בקרוב הבעיה תיפתר אינשאללה. פירושו: דיווח מיקום.
H herouth New member 12/2/12 #22 לא יודעת למה הם מתייחסים ב־360H אבל המילה 不許可 זה "לא מורשה" או "אין הרשאה".
R ranpetel New member 12/2/12 #23 מעולה! ה 360 זה כנראה הקפה של השדה תעופה. זה מתייחס למטוסי קרב בפטרול. איזה פורום מגניב. לא חשבתי על זה אפילו אבל אני מתחיל להתעניין בשפה...
מעולה! ה 360 זה כנראה הקפה של השדה תעופה. זה מתייחס למטוסי קרב בפטרול. איזה פורום מגניב. לא חשבתי על זה אפילו אבל אני מתחיל להתעניין בשפה...
H herouth New member 12/2/12 #28 אוף. טוב, זה משהו כמו הוראות לבדיקה בעין. כלומר 視認 זה בדיקה באמצעות הסתכלות, כמו נניח להסתכל על מוצר ולחפש בו פגמים. ו־指示 זה הוראות או הכוונה.
אוף. טוב, זה משהו כמו הוראות לבדיקה בעין. כלומר 視認 זה בדיקה באמצעות הסתכלות, כמו נניח להסתכל על מוצר ולחפש בו פגמים. ו־指示 זה הוראות או הכוונה.
J jonbaum New member 13/2/12 #31 אני לא בטוח מה המשמעות כאן אבל לא אתפלא עם זה משהו כמו "ישיר" (במובן של נונ-סטופ). למשל יש טיסות ישירות 直行便 ויש טיסה עם קננקשן 経由便 אין מעבר יהיה משהו כמו 通行禁止
אני לא בטוח מה המשמעות כאן אבל לא אתפלא עם זה משהו כמו "ישיר" (במובן של נונ-סטופ). למשל יש טיסות ישירות 直行便 ויש טיסה עם קננקשן 経由便 אין מעבר יהיה משהו כמו 通行禁止
H herouth New member 13/2/12 #32 אה, אז זה יכול להיות "ללא עצירות ביניים" צריך הקשר בשביל הדברים האלה...