תרגום-the voice within

F I G H T E R

New member
תרגום-the voice within

ילדה קטנה אל תבכי אני יהיה לידך שעולמך יתחיל ליפול, ילדה קטנה זה בסדר הדמעות שלך יתייבשו את בקרוב תהיה חופשייה שאת בטוחה בטוח חדרך את נוטה לחלום על מקום ששום דבר לא קשה כפי שהוא נראה, אף אחד לא ירצה לטרוח להסביר לעולם על כאב הלב שגורמים החיים ומה זה אומר פיזמון: שאין אף אחד אחר תסתכלו בפנימיותכם כמו חברכם הותיק תאמינו בקול הפנימי, אז אתם תמצאו את הזר שידריך את דרככם, אתם לומדים להאמין לסמוך על פנימיותכם ילדה קטנה אל תסתתרי את לא תשתני אם תברחי,ילדה קטנה תחזיקי חזק בקרוב תוכלי לראות את היום הזוהר שלך בעולם שתמימות היא דרישה מהירה, זה קשה לעמוד ביבשה שאתה כ"כ מפחד אף אחד לא מושיט יד לאחוז שאתה מסתכל בחוץ תסתכל לבפנים לנשמתך פיזמון: שאין אף אחד אחר תסתכלו בפנימיותכם כמו חברכם הותיק תאמינו בקול הפנימי, אז אתם תמצאו את הזר שידריך את דרככם, אתם לומדים להאמין לסמוך על פנימיותכם החיים הם מסע הם יקחו אותך לאן שתבחר ללכת,ככל שאתה לומד אתה תמצא את כל מה רוצה לדעת (תהיה חזק) אתה שובר את זה,(תחזיק את זה) אתה עושה את זה,רק אל תנטוש את זה כי אף אחד לא יוכל להגיד לך מה לעשות ואף אחד לא יעצור אותך, אתה יודע שאני מדברת אלייך. פיזמון:שאין אף אחד אחר תסתכלו בפנימיותכם כמו חברכם הותיק תאמינו בקול הפנימי, אז אתם תמצאו את הזר שידריך את דרככם, אתם לומדים להאמין לסמוך על פנימיותכם ילדה קטנה אל תבכי אני יהיה לידך שעולמך יתחיל ליפול!

TheImpactBoy

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif כול הכבוד!../images/Emo42.gif

כול הכבוד פייטר! the voice within הוא בין השירים שאני הכי אוהב אצל כריסטינה... בהתחלה כששמעתי אותו כפיף כזה... אמרתי שיר יפה... אבל אחרי שקוראים את המילים שלו..... הוא פשוט מהמם!!! העביר בי צמרמורת כמעט כמו השיר i'm ok.... אבל עדיין שיר חזק. תמשיך בעבודה הטובה. אביעד.

flowers girl

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עכשיו שמה את זה במאמרים

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב, אז הנה beautiful

אל תסתכל עלי כל יום, הוא כל כך יפה ופתאום, קשה לנשום עכשיו ואז אני לא בטוחה בעצמי מכל הכאב אני כ"כ מתביישת אני יפה לא חשוב מה הם אומרים העולם אינו יכול להפיל אותי אני יפה, בדרך מיוחדת כן, העולם לא יכול להפיל אותי אז אל תפיל אותי היום לכל החברים שלך, אתה מטורף כ"כ נכלא בתוך הגורל שלך מתאמץ כ"כ למלאות את הריקנות מניח את הפאזל לא גמור האם זה לא ככה? אתה יפה, לא חשוב מה הם אומרים העולם אינו יכול להפיל אותך אנה יפה, בדרך מיוחדת כן, העולם לא יכול להפיל אותך אז אל תפיל אותי היום לא חשוב מה אנחנו עושים לא חושב מה אנחנו אומרים אנחנו השיר בתוך המנגינה מלאים בשגיאות יפות ולאן שלא נלך השמש תמיד תזרח ומחר אנחנו יכולים להתעורר על הצד השני אנחנו יפה לא חשוב מה הם אומרים העולם אינו יכול להפיל אותנו אנחנו יפה, בדרך מיוחדת כן, העולם לא יכול להפיל אותנו אז אל תפיל אותי היום

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifואחד השירים האהובים עלי

keep on singin my song התעוררתי הבוקר עם חיוך על הפנים ואף אחד לא הולך להפיל אותי היום אני מרגישה כאילו שום דבר לא הולך בדרכי לאחרונה אבל אני מחליטה כאן ועכשיו שההשקפה שלי הולכת להשתנות אומרת שלום לכל הדמעות שבכיתי כל פעם שמישהו פגע בכבוד שלי מרגישה כאילו הם לא נותנים לי לחיות את חיי ולוקחים את הזמן הלהביט במה ששלי אני רואה, כל ברכה בבירור ואני מודה לאלוהים, על מה שקיבלתי בנ"ל אני מאמינה שהם יכולים לקחת הכל ממני אבל הם לא יצליחו לקת ממני את השלווה הפנימית שלי הם יכולים להגיד, מה שבא להם עלי אבל אני הולכת להמשיך אני הולכת להמשיך לשיר את השירים שלי אני אף פעם לא רוצה להרחיב את הכאב יותר אין צורך לחיות שוב את איך שנפגעתי זוכרת יותר מידי טוב את הגיהנום שהיה לי כשברחתי מהאמונה כל צעד שאני עושה עכשיו, הוא למען מחר יותר טוב כי אני הולכת ל להגיד שלום לכל שקר בודד ולכל הפחדים שהחזקתי יותר מידי זמן כל פעם שחשתי שאני לא יכולה כל השליליות והמריבות כי כל הזמן נאבקתי, לא יכלתי להתקדם אבל עכשיו מצאתי תחושה חזקה, ואני הולכת להמשיך אני מאמינה שהם יכולים לקחת הכל ממני אבל הם לא יצליחו לקת ממני את השלווה הפנימית שלי הם יכולים להגיד, מה שבא להם עלי אבל אני הולכת להמשיך אני הולכת להמשיך לשיר את השירים שלי כל פעם שניסיתי להיות מה שהם רוצים שאני אהיה זה אף פעם לא בא בטבעיות, אז סיימתי עם הצער לא יכלתי לראות את כל הטוב שמסביבי בזבזתי כ"כ הרבה אנרגיה על מה שהם חשבו עלי בפשטות רק זכרתי לנשום למדתי, שאני אנושית לא יכולה לרצות את כולם באותו זמן אז עכשיו מצאתי את שלוות הנפש לחיות כל יום ליומו בסוף אני עונה לאלוהים אחד עד שאני הגיע לגן עדן הנ"ל עשיתי החלטה, שהיא לעולם לא לוותר עד היום שאני אמות, לא חשוב מה אני הולכת להמשיך, אני הולכת להמשיך לשיר את שיר אני מאמינה שהם יכולים לקחת הכל ממני אבל הם לא יצליחו לקת ממני את השלווה הפנימית שלי הם יכולים להגיד, מה שבא להם עלי אבל אני הולכת להמשיך אני הולכת להמשיך לשיר את השירים שלי אני מאמינה שהם יכולים לקחת הכל ממני אבל הם לא יצליחו לקת ממני את השלווה הפנימית שלי הם יכולים להגיד, מה שבא להם עלי אבל אני הולכת להמשיך אני הולכת להמשיך לשיר את השירים שלי

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהיה קשה.

טוב, אז הנה dirrty, היה לי נורא קשה לתרגם את זה, ואני לא בטוח שהתרגום כל כך טוב, אבל זה מה שיצא מלוכלך מטונף מסריח יותר מידי מלוכלך כדי לנקות את הפעולות שלי אם אתה לא מלוכלך, אתה לא כאן כדי לחגוג בנות (זזות) בנים (זזים) שימישהו יצלצל באזעקה שריפה בגג או, אני מאחרת תנו לי איזה חדר אני ממלאת חובות שילמתי את חשבונותי אני במצב רוח אני והבנות הולכות לנער את החדר דיגיי מסחרר (הראה את ידיך) בואו נהייה מלוכלכים (זאת הדחיסה שלי) אני צריכה לסלק את החרא הזה להזיע עד שהבגדים שלי יתבלו זה טעון בחומר מדברים הם שואבים עדיין קופצים, 6 בבוקר שולחנות רוקדים, כוסות נשברים בלי שאלות, זמן לאקשן טמפרטורה גבוהה עומדת להתפרץ הולכת לקחת את הבנות שלי קח את הבנים שלך בוא נעשה קצת רעש בואו נהיה פראים בואו נהיה קצת בלי חוקים תפטר מהכל במהירות בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן שאני אתחיל במסיבה זיעה מטפטפת על גופי רוקדת עד שאני אהיה קצת שובבה בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן להגעה שלי החום עולה אז בנות, חברים, זירקו את הכוסות גופים דחוסים, אחרי הגב עכשיו תזיז את התחת שלך, אני אוהבת את זה לעוף לנקוע-לחבק נערו קצת משהו (על הרצפה) אני צריכה לסלק את החרא הזה להזיע עד שהבגדים שלי יתבלו בואו נקום ונגרום למהומה אנחנו עדיין ממשיכים, 8 בבוקר אין עצירה אם אנחנו עדיין נכנסים לנענע חזק, כולם מדברים בואו נהיה פראים בואו נהיה קצת בלי חוקים תפטר מהכל במהירות בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן שאני אתחיל במסיבה זיעה מטפטפת על גופי רוקדת עד שאני אהיה קצת שובבה בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן להגעה שלי הנה זה בא, לאחד אנחנו ליוינו תעלה, רד מזה זה מה שקורה תן לי רק את המקסימום שאתה רוצה כן, הנה אנחנו מתקדמים הנה אנחנו מתקדמים נראה אחרי שעת בין ערביים אנחנו לוקחים את זה למגרש חנייה ואני מתערבת איתך שמישהו יקרא למשטרה אוי לא, הנה אנחנו מתקדמים בואו נהיה פראים בואו נהיה קצת בלי חוקים תפטר מהכל במהירות בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן שאני אתחיל במסיבה זיעה מטפטפת על גופי רוקדת עד שאני אהיה קצת שובבה בואו נהייה מלוכלכים הגיע הזמן להגעה שלי

flowers girl

New member
לעזוב- כריסטינה אגילרה../images/Emo26.gif

לעזוב- כריסטינה אגילרה. דיבור: מה אתה עושה כשאתה יודע שמשהו רע בשבילך, ואתה פשוט לא יכול לעזוב אותו? הייתי נאיבית אהבתך הייתה כמו ממתק מתוקה בצורה מלאכותית הוניתי בידי העטיפה נתפסתי ברשתך למדתי איך להתחנן הייתי טרף במיטתך ונזללתי לגמרי וזה כואב לנשמתי כי אני לא יכולה לעזוב כל הקירות מתמוטטים אני לא יכולה להפסיק להתייסר אני שונאת להראות שאיבדתי שליטה כי אני, אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר האחד שאני צריכה לעזוב אותו אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב הייתי צריכה לדעת שהשתמשו בי לשעשוע לא יכולתי לראות את הערפיח הכל היה אשליה עכשיו כשליקקתי את פצעיי (ליקקתי את פצעיי) קמתי באהבה וזה נראה כה נהדר (עמוק יותר, עמוק יותר) האהבה לא יכולה להחלש מותק אתה מחזיק אותי כאסירה (אסירה) אני עומדת להשבר אני לא יכולה להפסיק את הכאב אני מכורה לפיתוי שלך ואני מחפשת תרופה כל צעד שאני עושה מוביל לטעות אחת אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר היחיד שאני צריכה... אני יכולה לעשות את זה זו איזושהיא הצהרה שאני בה לקבל כלום כל פעם מה עשיתי שמגיע לי הכאב של הרגע הזה וכל מקום שאני פונה אליו אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר היחיד שאני צריכה לעזוב אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב כל פעם כשאני מנסה לתפוס את האויר אני מתחילה להחנק מהיאוש, זה אף פעם לא נגמר, נגמר נראה שאני בחיים לא אתעורר מהסיוט הזה הוצאתי נשימה סולידית, הלוואי שזה יגמר, יגמר בפנים אני צורחת שוברת, מתחננת מהעולם.. אהה ליבי נפצע כה עצוב אבל זה נכון כל ציוץ מזכיר לי אותך וזה כואב לנשמתי כי אני לא יכולה לעזוב כל הקירות מתמוטטים אני לא יכולה להפסיק להתייסר אני שונאת להראות שאיבדתי שליטה כי אני, אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר האחד שאני צריכה.. אני עומדת להשבר אני מניחה שפספסתי את זה אני מכורה לפיתוי שלך ואני מחפשת תרופה כל צעד שאני עושה מוביל לטעות אחת אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר היחיד שאני צריכה... אני יכולה לעשות את זה זו איזושהיא הצהרה שאני בה לקבל כלום כל פעם מה עשיתי שמגיע לי הכאב של הרגע הזה וכל מקום שאני פונה אליו אני ממשיכה לחזור בחזרה לדבר היחיד שאני צריכה לעזוב אני אומרת... אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב הדבר היחיד שאני צריכה לעשות זה לעזוב אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב אני צריכה להתרחק מזה, אני צריכה לעזוב את זה, להתרחק, לעזוב, לעזוב

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב..

אני יודע שהתרגום לא נכון בכלל..מצטער..טעיתי.. אולי זה היה בגלל שכתבתי את זה איך שקמתי.. בכל זאת...זה שיר קשה לתרגם...מצטער

flowers girl

New member
בקשר לBeautiful

היו בזה כמה טעויות, אז כששמתי את זה במאמרים שיניתי את הטעויות שלך. תודה, נעה

למעלה