תרגום.

Gizmo14

New member
תרגום.../images/Emo28.gif

הדדליין הסופי להגשת פרקים מבוטאים היה אתמול. יש בידיי ארבעה פרקים מבוטאים. אם עד יום שישי הבא לא יהיו בידיי 38 פרקים מבוטאים לחלוטין- לא יהיה פרויקט. זה לא איום
שלא תבינו לא נכון. פשוט יש סיבה שבגללה, אם לא תתחיל הגהה ראשונה ביום ראשון בעוד שבוע- לא יכול להיות פרויקט. ולא בא לי להגיד את הסיבה, כמו שלכם לא התחשק לשלוח את הפרקים המבוטאים. או אפילו את הפרקים הלא מבוטאים, בחלק מהמקרים. אז... אם אני מכירה את העמידה שלכם בזמנים, ואני חייבת לומר שנראה לי שאני מכירה, ייקח נס כדי שהפרויקט הזה יצא. ואין ניסים בעולם.

../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif

בקרוב יגיע אליך גם פרק שמונה (נופר
המתרגמת, אני
הבטאית). הוא כבר גמור, לא הייתי בטוחה לגמרי אם לשלוח לך, או... המ... למישהו אחר.
אני אשלח עוד רגע.

שבוע הבא הפרק אצלך. ../images/Emo57.gif

פשוט יש לי בעיה באייסי ועוד אין לי איך לשלוח את הפרק לנופר (הבטא) כי היא מופיעה לי תמיד כאופליין. אני לא רוצה לשים את הפרק באיזה ארכיון של פורום נידח (מה שאני תמיד עושה עם פיקים) כי זה עדיין יהיה פירסום באינטרנט. יש לך רעיון? *חושבת על דרך גמכן* ל~מישהו~ יש הצעה?

Gizmo14

New member
אימייל, ../images/Emo28.gif

הצ'ט של תפוז, להעביר למישהו במירק ושהוא יעביר לה, להעביר למישהו באס"ק ושהוא יעביר לה, וכו'.

Gizmo14

New member
טחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

קטני במזימה להשיג את כל הפרקים לעצמו ולהפיץ אותם ברחבי הנט

De-Panther

New member
גם לי לא היה ממש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מושג איך לתרגם את זה
אממממממממ חכי אני אבדוק מה עשיתי עם זה בסוף *קולט שכתבתי חכי בזמן שאני כותב את ההודעה הזו והיא ממילא לא תקרא אחרי שהיא תשלח* *בודק* שרותים מבעבעים

Me 4eVer

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב חשוב חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תקשיבו, לקסם קצת נמאס לרדוף אחריכם.. וזה גם לא בדיוק התפקיד שלה! אז שכל אחד יקח קצת יוזמה.. ויברר בעצמו על המצב של הפרק שלו! ואלו שעוד לא הגישו- בכלל! תעדכנו על המצב שלכם..! בקשו עזרה אם אתם חושבים שלא תספיקו.. אבל דברו! כי צריך גם לבטא את הפרקים שלכם!! ובטאים- אם זה לא קשה לכם.. תכתבו בתגובה על המצב של הפרק! אפילו אם אתם לא עומדים להספיק.. תגידו! חבל לדפוק את כל העבודה הקשה של כולם.

shloompi

New member
סמדר... ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

לפי זיכרוני אני אמורה לבטא את הפרק שלך...
אז... שלחי לי אותו, כשתוכלי

Hermione HP

New member
יפ...../images/Emo20.gif

נשארו לי ארבעה עמודים שאני צריכה לעבור עליהם (ועוד כמה משפטים שלא הצלחתי לתרגם) כשאני אסיים (ואם אמא שלי תהיה פנויה היום אז אולי זה יהיה אפילו היום) אני אשלח לך... אגב... יש לך אי מייל? ^_^

למעלה