תרגום-i turn to you

F I G H T E R

New member
תרגום-i turn to you

שאני אבודה בגשם,בעינייך אני יודעת שאני ימצא את האור שיאיר את דרכי, שאני מפוחדת, מאבדת בסיס, שעולמי משתגע אתה מסובב את זה לטובתי ושאני חלשה אתה שם, דוחף אותי למעלה אתה תמיד שם לתת לי כל מה שאתה יכול פיזמון: למגן מהסערה,לחבר,לאהבה שתשאיר אותי בטוחה ונינוחה אני פונה אליך, לזר שיהיה חזק,לרצון לעזור,לכל דבר שאתה עושה,לכל דבר שאמת,אני פונה אלייך. שאני אבודה,הרצון לנצח,אני מושיטה לך ואני יכולה להושיט לשמיים שוב אני יכולה לעשות כל דבר, כי אהבתך כ"כ נהדרת כי אהבתך נותנת לי השראה, ושאני צריכה חבר אתנ תמיד לצידי, מביא לי תקווה,לוקח אותי דרך הלילה פיזמון: למגן מהסערה,לחבר,לאהבה שתשאיר אותי בטוחה ונינוחה אני פונה אליך, לזר שיהיה חזק,לרצון לעזור,לכל דבר שאתה עושה,לכל דבר שאמת,אני פונה אלייך. לזרעות שהיו מחסה בגשם,ךאמת שלעולם לא תשתנה,למישהו להישען עליו,ללב שאני יכול לסמוך בכל דבר,לאחד שני יכולה לרוץ אליו, אני פונה אליך פיזמון: למגן מהסערה,לחבר,לאהבה שתשאיר אותי בטוחה ונינוחה אני פונה אליך, לזר שיהיה חזק,לרצון לעזור,לכל דבר שאתה עושה,לכל דבר שאמת,אני פונה אלייך. לכל דבר שנכון,לכל דבר שאתה עושה לכל דבר שאמת אני פונה אלייך!!

פיית

New member
ממש יפה (כן כן אני כותבת פה אבל לא

חזרתי) באתי רק לומר שהתכום של פייטר ממש יפה... ולי יש 2 תרגומים לשני שי רים 1.בוא הנה /כרסטינה אגילרה בוא הנה בוא הנה בייבי הי בן אתה לא יודע יש לי משהו קורה (כן יש לי) כל החברים שלי עוד מעט באים הולכים למסיבה כל הלילה אני יודעת, אתה יודע, אני רוצה ששנינו נלך הכיף שאנחנו הולכים לעשות, אתה אף פעם לא תהיה לבד אז בן, אתה לא תבוא אנחנו נחגוג עד הבוקר תקשיבו לי פזמון כל מה שאני רוצה זה אותך- בוא הנה בייבי כל מה שאני רוצה זה אותך-אתה גורם לי להשתגע כל מה שאני רוצה זה אותך עכשיו בייבי אל תתביש אתה אף פעם לא תחרוץ את הקו אני הולכת לאהוב אותך טוב כל מה שאני רוצה זה אותך... (בוא הנה- בוא הנה בייבי) (בוא הנה- בוא הנה בייבי) בית אני רוצה שתדע אתה יכול להיות האחד בשבילי (כן אתה תוכל) יש לך את כל מה שאני מחפשת יש לך אישיות אני יודעת, אתה יודע אני הולכת להביא לך עוד אני יודעת שאף פעם לא הרגשתי ככה בעבר אז בן אתה לא תבוא אתה לא תדפוק על הדלת שלי אז תקשיב לי פזמן (חוזר על עצמו בכל מיני דרכים) סוף...

פיית

New member
2 ואני הולכת.....

ברור / כרסטינה אגילרה אתה יכול לשמועה את זה בקולי זה היה משהו שנתתיל ול להחליק האם כל העולם יודע זה לא ברור? אני האחת שבשליטה עכשיו אני מתנהגת כמו טיפשה האם רגשותי מראים האם פני זוהרות זה לא ברור? פזמון שאני לא יודעת כבר מה אני עושה אני מרגישה...כמו ילדה קטנה נתפסתי ברגשותיים אני עיבדתי שליטה זה לא ברור? בית האם אתה רואה את ידי רועדות תוהה למה אני לא יכולה להסתכל בעניך אני לא יודעת כמה זמן אני ישמור את זה בפנים זה לא ברור? פזמון (פעם אחת) בית לפתא הרגשות האלא משתלתים על ליבי אתה יכול לראות את זה בעיני כל מצמוץ, כל חיוך יכול להסגיר אותי אני מרגישה כל כך שאני לא יכולה להשאיר את זה בפנים פזמון סוף...

למעלה