תרגום-cruz

F I G H T E R

New member
תרגום-cruz

פיזמון: אני עוזבת היום,חיה את זה,עוזבת את זה כדי להשתנות סחיפה איטית בתוך הבריזה השלוה, לשון (שפה) קשורה ומעוותת הם כל זכרונותיי, סלבריטאות ופנטזיה מתגשמים, אני אורזת את חפציי סוף סוף בתזוזה פיזמון:אני עוזבת היום,חיה את זה,עוזבת את זה כדי להשתנות כשאני נוסעות אני המומה מהמראה כ"כ הרבה יופי, הדרך נהייתה לי למוזה, החום עולה וידיי גולשות דרך הרוח קול (cool),שקט ושולט בעצמו הוא הילד ששוכב בפנים פיזמון: אני עוזבת היום,חיה את זה,עוזבת את זה כדי להשתנות (פעמיים) אבל איכשהו אני יפספס את זה,אני חושת שאני ממש יפספס את זה יום אחד אני מדליקה את הרדיו ואני מרגישה כמו שלא הרגשתי בחיים,מכבה את הזכרונות של השנים שעברו וחלומות שבורים שהיו לי, סופסוף חופשייה. סחיפה אישית בתוך הבריזה השלווה פיזמון:אני עוזבת היום,חיה את זה,עוזבת את זה כדי להשתנות (4 פעמים) אבל איכשהו אני יפספס את זה,אני חושת שאני ממש יפספס את זה יום אחד...

flowers girl

New member
כבר הכנסתי..

אם תיכנס למאמרים תראה את כל התרגומים של המילים לשירים שעשינו

כן נכנסתי וראיתי כל הכבוד!

וגם כרגע ראיתי מה שכתבת על השינוי...חחחחח תודה! ואנשים אנחנו מעל 16 אנשים בפורום!!!! תתחילו לענות על הסקר.... ונועה...איך את מצליחה לחדש את הפורום אין לך לחץ בלימודים עכשיו???? פאק תודה על ההשקעה......:)

flowers girl

New member
יש לי..

אבל עם זאת הם נותנים לנו טונה זמן שחרור משיעורים כדי לעבוד על הדברים לטקס סופשנה, ואני רק שרה ואין לנו כמעט חזרות. חוצמזה, מחר אני לא הולכת לבצפר, כי יש איזה משהו מיוחד כזה (יום מל"א, אם זה מעניין אותכם- מורים ליום אחד- ההורים מסבירים על העבודה שלהם.. בעעע שיעמום טוטאלי) והיום בגלל היום הזה גמרנו ללמוד מוקדם. אז.. אני מוצאת קצת זמן.. חוצמזה עוד מעט יהיה לי עוד קצת זמן כי השכבה שלי יוצאת לטיול יומיים ואני לא רוצה ללכת, אז אני אשאר בבית וכנראה יהיה הרבה על המחשב כי אני בטוחה שהם גם יתנו לי לעשות עבודה, ועבודות עושים על המחשב, ובנתיים אני אחדש דברים בפורום ואתכתב איתכם בפורום.

flowers girl

New member
חחחחחחחמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

חחח.. לא אני לא בכתה ט'. זה יפתיע אותך, אבל אני בכתה ז'. וכן, עדיין יש לי לחץ של שיעורים ומבחנים. רק שלשום היו לי 2 מבחנים ביום אחד- מתמטיקה ואנגלית.

Devilish Angel

New member
וואו../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך על ההשקעה נעה, זה מדהים!!!! ומה זה, איך 2 מבחנים ביום אחד?? ועוד אנגלית ומתימטיקה?!?!?! הם לא יכולים לעשות את זה!!

flowers girl

New member
צ'ודעעעע../images/Emo70.gif אני מצ'ה עליך../images/Emo70.gif

וכן- אני טיפשה. חחח

למעלה