תרגום שם שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להראות לי איך כותבים את השם AMIR ביפנית? תודה
G GOLDFINIK New member 16/5/06 #1 תרגום שם שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להראות לי איך כותבים את השם AMIR ביפנית? תודה
G GnomeBubble New member 16/5/06 #2 ככה アミル. צריך כמובן התקנה של תמיכה ביפנית בחלונות בשביל לראות את זה.
T tals56 New member 16/5/06 #3 אם זה קאטאקאנה לא חייב קאנג'י מן הסתם יהיה חייב לגבי היראגאנה אני לא יודע
G GnomeBubble New member 16/5/06 #4 גם הירגאנה כל כתב יפני צריך התקנה של תמיכה יפנית במחשב. אני מקווה שבגרסה הבאה של חלונות ביל לא יתעצל ויעשה את זה בברירת מחדל.
גם הירגאנה כל כתב יפני צריך התקנה של תמיכה יפנית במחשב. אני מקווה שבגרסה הבאה של חלונות ביל לא יתעצל ויעשה את זה בברירת מחדל.
T tals56 New member 17/5/06 #5 לא לא לא! לפני 4 חודשים אני זוכר מחקתי את המחשב שלי ועדיין לא התקנתי יפנית, אני הצלחתי לראות קאטאקאנה אבל קנג'ים נראו כמו ריבועים לגבי היראגאנה אני לא זוכר...
לא לא לא! לפני 4 חודשים אני זוכר מחקתי את המחשב שלי ועדיין לא התקנתי יפנית, אני הצלחתי לראות קאטאקאנה אבל קנג'ים נראו כמו ריבועים לגבי היראגאנה אני לא זוכר...