תרגום שיר

F I G H T E R

New member
תרגום שיר

סתם משעמם לי בא לי לתרגם את השיר החדש של כריסטינה cant hold us down: אז מה אני צריכה לחשוב עם להביא דיעה,אני צריכה להישאר בשקט בגלל שאני אישה,תקרא לי כלבה כי אני אומרת את דעתי, קל לך להאמין שאני ישב ויחייך שאישה מחזירה מלחמה,פתאום גבר עם פה גדול לא יודע מה לעשות,אז הוא יעשה כל מה שילד קטן יעשה,ימציא שמועה או שתיים,זה בטוח לא גבר בשבילי,משמיץ אנשים בשביל לקבל פופלריות,זה עצוב שאתה מקבל תהילה דרך מחלוקת, אבל עכשיו זה הזמן שלי לתת לך יותר ממילה פיזמון: זה לבנות בכל העולם,שנמצאות עם גברים שלא מכבדים אותם,לחשוב שכל אישה צריכה לראות ולא לשמוע את מה אנחנו עושות בנות,צועקות חזק. לתת להם להבין שאנחנו נמצאות בעמדתנו אז תרימו את ידכם בגאווה, כחו נשימה עמוקה ותצעקו: לא תוכל לעצור אותנו אף אחד לא יוכל לעצור אותנו (4 פעמים) אז מה עם אני לא חושבת מה אני אומרת, אתה נעלב מהמסר שאני משדרת,תקרא לי איך שתרצה כי דבריך לא שווים דבר,כי אתה לא גבר מספיק כדי להתמודד עם מה שאני שרה עם אתם מסתכלים בהיסטוריה,זהו תקן משותף של החברה,הגבר מקבל את התהילה ממעשיוושבחורה עושה אותו דבר היא תקרא זונה, אני לא מבינה למה זה בסדר,הבחור מסתדר עם זה והבחורה נקראת בשמות,כל הבחורות נתכנס ביחד ונעשה שינוי ונתחיל התחלה חדשה בשבילנו, כולם לשיר פיזמון (תסתכלו למעלה) ליל' קים: אינה משהו שאני לא יכולה להבין עם לבחור 3 נשים אז הוא "גבר" הוא יכול להביא לנו דיעה וסקס חסר ניסיון ועם הבת תעשה אותו דבר היא תקרא זונה,אבל השולחן יסתובב,אני מתערבת בתהילה שלי,שיקחו את דעותי וישימו את שמי שם, למרות שאתה לא יכול לעצור אותי, איתי אתה חייב להיות בכושר. לכל הבחורות שיש גבר שמנסים (mack לא הבנתי מה זה), תעשו לו את זה בדיוק שזה יהיה זה, אתם צריכות לתת לו להבין שהמשחק שלו חלש וליל קים וכריסטינה אגילרה יקחו אותך חזרה. אתה סתם ילד קטן,ושב שהוא חמוד וצנוע,מדבר גדולות על דברים קטנים,תגיד שאתה סתם ילד קטן שמדבר גדולות על דברים קטנים פיזמון-3 פעמים ברוך השם סיימתי, שיר נחמד מאוד ופמניסטי מאוד ואין ספק שהוא מתכוון בעיקר לקטע שהיה לכריסטינה עם אמינם הרבה דברים בשיר מתאימים לזה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifשיר יפה..

אולי באמת מנהלת הפורום תעלה את התרגום הזה ואת התרגום שלי לפייטר למאמרים

F I G H T E R

New member
תודה

וזה מדויק מאוד ועכשיו כל יום אני יפרש שיר אחר של כריסטינה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגם אני רוצה לתרגם..

אני רוצה לתרגם את השיר "סור"...אני יעלה אותו בערב...

אני מצטער על הקטנוניות אבל כיוון

שאמרת שזה מדוייק מאוד אז הנה כמה טעויות... כתבת בהתחלה: "אז מה אני צריכה לחשוב עם להביא דיעה" וזה אמור להיות- "אז מה לא אמורה להיות לי דעה, האם אני צריכה לשמור על שקט כי אני אישה.....תקרא לי כלבה כי אני אומרת...." בבית השני כתבת:"אז מה עם אני לא חושבת מה אני אומרת".... וזה אמור להיות- "אז מה אני לא אמורה להגיד מה שאני אומרת?".... ואז כתבת:"אתה נעלב מהמסר שאני משדרת" וזה אמור להיות ציניות וזה עם המילה "האם" לפני....("אר יו אפנדד וויט דה..." וארון חביב...זה לקראת הסוף שכתבת "מדבר גדולות על דברים קטנים" וזה אמור להיות- מדבר גדולות כדי לחפות על דברים קטנים...שזה עוד ירידה על אמינם... טוב זהו מקווה שלא התעצבנת פשוט אמרת שאין לך טעויות אז הנה....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifישר ל10 יח' אנגלית ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

flowers girl

New member
סליחה, אבל לי יש כבר את "SOAR"

מתורגם. עשיתי על זה עבודה בבצפר. הנה- תמריא- כריסטינה אגילרה כשהם דוחפים, כשהם מושכים, תגיד לי- איך אתה יכול להמשיך? כשהם אומרים שאתה יכול להשתנות האם אתה יכול להרים ראשך גבוה ולהשאר חזק? האם תוותר כשלבך צועק: "זה לא בסדר"? האם תאהב את עצמך בשבילך בסופו של דבר? עכשיו, בחיים יהיו פעמים שתרגיש נמוך (רע) ובראשך חוסר הביטחון יקח פיקוד אנחנו מתחילים להסתכל מבחוץ על עצמנו בשביל הסכמה ואישור ואנחנו ממשיכים לשכוח שהדבר היחיד שאנחנו צריכים לדעת הוא אל תפחד לעוף לבד מצא שביל שהוא שלך האהבה תפתח כל דלת תראה בידיך שהעולם שלך אל תסתכל אחורה ותמיד תדע שאת כל התשובות אתה תגלה למה אתה מחכה? פרוש כנפיים ותמריא... הילד שתוהה, אם הוא טוב מספיק בשבילם ממשיך לנסות לרצות את כולם אבל הוא פשות לא מצליח להשתלב ויש גם ילדה שחושבת שהיא בחיים לא תהיה מספיק טובה בשבילו הוא מנסה להשתנות וזה משחק שבו היא בחיים לא תנצח. בחיים יהיו פעמים שתרגיש נמוך (רע) ובראשך חוסר הביטחון יקח פיקוד אנחנו מתחילים להסתכל מבחוץ על עצמנו בשביל הסכמה ואישור ואנחנו ממשיכים לשכוח שהדבר היחיד שאנחנו צריכים לדעת הוא אל תפחד לעוף לבד מצא שביל שהוא שלך האהבה תפתח כל דלת תראה בידיך שהעולם שלך אל תסתכל אחורה ותמיד תדע שאת כל התשובות אתה תגלה למה אתה מחכה? פרוש כנפיים ותמריא... במראה כשהיא נפגשת פנים מול פנים עם פחדיה בבואתה מסתכלת ישירות עליה אחרי כל השנים אבל כמה שהיא ניסתה להיות מישהו אחר חוץ מעצמה עכשיו הזמן עבר והיא נשארה במקום אחר עם חרטה.. מה זה, שגורם לנו להרגיש את הצורך להמשיך ולהעמיד פנים חייבים לתת לעצמנו להיות אל תפחד לעוף לבד מצא שביל שהוא שלך האהבה תפתח כל דלת תראה בידיך שהעולם שלך אל תסתכל אחורה ותמיד תדע שאת כל התשובות אתה תגלה אל תחכה יותר פרוש כנפיים ותמריא.. מצא את דרכך האהבה תפתח לך את כל הדלתות תראה בידיך שהעולם שלך אל תסתכל אחורה בחלון, אתה תמצא את הדרך תמיד תדע שכל התשובות יתגלו או, אל תחכה פרוש כנפיים ותמריא אל תחכה יותר אתה חייב להמריא פרוש כנפיים ותמריא אל תחכה יותר לא אל תחכה יותר פרוש כנפיים ותמריא אתה יכול להמריא אז למה אתה מחכה? אל תחכה, אל תחכה תמריא מצטערת ש"גנבתי" לך, יוסי..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif"גבנת" לי..אבל חפיף

אחלה תרגום.. רק משהו אחד:"תגיד לי- איך אתה יכול להמשיך? " זה: תגיד לי, האם אתה יכול להמשיך?" (tell me can u hold on)

flowers girl

New member
כריסטינה אגילרה- אני בסדר.

הנה.. תרגמתי גם את I'm OK. שיר מצמרר.. אני בסדר- כריסטינה אגילרה היה הייתה פעם ילדה, בשנותיה המוקדמות היא הייתה חייבת ללמוד איך לגדול כשחיים במלחמה שנקראת בית בלי לדעת לאן לפנות כמקלט מהסערה כאב לי לראות את הכאב על פניה של אימי בכל פעם כשאגרופו של אבי שם אותה במקום מלשמוע את הצעקות הייתי בוכה למעלה, בחדרי מקווה שזה יגמר בקרוב הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול ואני בסדר לעיתים קרובות אני תוהה איך אני סוחבת איתי את כל האשמה הזו כשזה אתה שעזרת לי לבנות את כל החומות שאני בניתי צללים נעים בלילה דרך החור שבדלתי ההד של ילדה שבורה צועקת: "בבקשה לא עוד" אבא, אתה לא מבין את הנזק שגרמת? בשבילך זה רק זיכרון, אבל בשבילי זה ממשיך לחיות הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול זה לא כל כך קל לשכוח כל הקווים שהשארת לה לאורך הצוואר כשנזרקתי למדרגות הקרות וכל יום אני מפחדת לחזור הבייתה מפחד ממה שאני עלולה לראות שם הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול ואני בסדר אני בסדר

TheImpactBoy

New member
כול הכבוד פייטר!!!!

רואים שאתה יודע אנגלית.....חח... בכול מקרה- עבודה טובה!

flowers girl

New member
כןןן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo35.gif

יווו תודההה זה ממש חשוב לי התגובות החמודות האלה שלכם

למעלה