תרגום שיר כל הכבוד לכלקטנוע על תרגום השיר. אבקש מכלקטנוע תרגום השיר יום ראשון המעונן.
1 1monis New member 11/3/03 #1 תרגום שיר כל הכבוד לכלקטנוע על תרגום השיר. אבקש מכלקטנוע תרגום השיר יום ראשון המעונן.
A adiddush New member 11/3/03 #3 האם יש זמר יווני בשם יורגוס טרולס ? אם כן תאייתו לי את השם המדויק גם בעברית וגם באנגלית שאני אוכל לחפש שירים שלו בקאזה . אם אם אתם מכירים שירים שלו אז תאייתו לי את השמות
האם יש זמר יווני בשם יורגוס טרולס ? אם כן תאייתו לי את השם המדויק גם בעברית וגם באנגלית שאני אוכל לחפש שירים שלו בקאזה . אם אם אתם מכירים שירים שלו אז תאייתו לי את השמות
S shabtai2 New member 11/3/03 #4 ../images/Emo53.gif Rita Sakelariou ../images/Emo53.gif תרגמו לי בבקשה את שם השיר הבא: Aftos o anthropos תודה אנשים טובים.
../images/Emo53.gif Rita Sakelariou ../images/Emo53.gif תרגמו לי בבקשה את שם השיר הבא: Aftos o anthropos תודה אנשים טובים.
F F a d i New member 13/3/03 #7 Aftos o anthropos =הוא האיש AFTOS=הוא ANTHROPOS=בן אדם וכמו שTHAGAPA אמרה ANTHROPI זה אנשים יש לך במקרה את מילות השיר?!
Aftos o anthropos =הוא האיש AFTOS=הוא ANTHROPOS=בן אדם וכמו שTHAGAPA אמרה ANTHROPI זה אנשים יש לך במקרה את מילות השיר?!