תרגום שירים~

Kouryuu

New member
תרגום שירים~

טורי איימוס- "סין." לאורך כל הדרך לניו יורק, אני יכולה לחוש במרחק, הוא מתקרב. אתה ממש כאן לצידי, אבל אני זקוקה למטוס, אני יכולה לחוש במרחק, כשאתה נושם. לפעמים, אני חושבת שאתה רוצה שאיגע בך, איך אני יכולה כשאתה בונה את חומת סין סביבך? בעינייך ראיתי את העתיד, המשותף, אתה רק בוהה אל המרחק. חרסינה מעטרת את שולחנינו, מצחיק איך הסדקים אינם נראים לעין. מזוג את היין, יקירי, אתה אומר שנצא לחופשה, אבל אנחנו אף פעם לא מסוגלים להחליט לאן. לפעמים, אני חושבת שאתה רוצה שאיגע בך, איך אני יכולה כשאתה בונה את חומת סין סביבך? בעינייך ראיתי את העתיד, המשותף, אתה רק בוהה אל המרחק. סין, לאורך כל הדרך לניו יורק, אולי הלכת לאיבוד במקסיקו. אתה ממש כאן לצידי, אני חושבת שאתה יכול לשמוע אותי, מצחיק איך המרחק, לומד לצמוח. לפעמים, אני חושבת שאתה רוצה שאיגע בך, איך אני יכולה כשאתה בונה את חומת סין סביבך? בעינייך ראיתי את העתיד, המשותף, אתה רק בוהה אל המרחק. אני יכולה לחוש את המרחק. אני יכולה לחוש את המרחק. אני יכולה לחוש את המרחק מתקרב.

Kouryuu

New member
תראותראו- גאונות לשמה~

כן, אז פינת תרגום השירים(~), נהפכה לפינת הסו-קולד תרבות(~). כתבתי אתזה עכשיו, אתם מוזמנים לצחוק עליי כאוות נפשיכם, אותי זה בהחלט משעשע- "חושך. אני הולכת במסדרון, ועוצמת את העיניים. עדיין חושך. מוזר."
רגערגע, יותרטוב- "חושך~ אני הולכת במסדרון, ועוצמת את העיניים. עדיין חושך. מוזר~" זהו, עכשיו השיר הוא לחלוטין לימורו, והוא גמדי כמוני, בנוסף~!

Lotus floweR

New member
פחח.לא יפהל ייבש.

הנה תרגום שלי: אני קומקום תה קטן. נמוך ואממ..גזע עץ?

Kryptonite

New member
רעל.../images/Emo168.gif

אהובי, אינך רואה? אני מצלצלת גבר כמוך, חייב לשאת אזהרה זה מסוכן אני נופלת עם טעם שפתיך אני בטריפ אתה רעל שתחת השפעתו אני מחליקה עם טעם גן עדן רעיל אני מכורה לך! אתה לא יודע שאתה רעל?

Gizmo16

New member
אתה לא יודע שאתה רעל../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אתה לא מכיר עוד שירים?

שניש

New member
מישהו אמר לי-ההורגים../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שובר את גבי,רק על מנת לדעת את שמך. שבע עשרה מסלולים ונמאס לי מהמשחק הזה. אני שובר את גבי רק על מנת לדעת את שמך. אבל גן עדן לא קרוב במקום כזה. הכל הולך,אך אל תמצמץ שמא תחמיץ. אבל גן עדן לא קרוב במקום כזה. אמרתי-גן עדן לא קרוב במקום כזה. הורד את זה למטה,הורד את זה למטה הלילה. מעולם לא חשבתי שאתן לשמועה להרוס את אור הירח שלי. ובכן,מישהו אמר לי שיש לך חבר. שנראה כמו חברה,שהייתה לי בפבואר שנה שעברה זה לא סודי יש לי פוטנציאל! מוכנים?בואו נתגלגל על משהו חדש גובה את מחירו ואני עוזב בלעדייך. מוכנים?בואו נתגלגל על משהו חדש אבל גן עדן לא קרוב במקום כזה. הכל הולך,אך אל תמצמץ שמא תחמיץ. כי גן עדן לא קרוב במקום כזה, אמרתי-גן עדן לא קרוב במקום כזה. הורד את זה למטה,הורד את זה למטה הלילה. מעולם לא חשבתי שאתן לשמועה להרוס את אור הירח שלי. ובכן,מישהו אמר לי שיש לך חבר. שנראה כמו חברה,שהייתה לי בפבואר שנה שעברה זה לא סודי יש לי פוטנציאל! ממהר,ממהר סביב. צעדי עצמך ממני, אמרתי אולי,מותק,בבקשה. אך פשוט אינני יודע עכשיו. מישהו אמר לי שיש לך חבר. שנראה כמו חברה,שהייתה לי בפבואר שנה שעברה זה לא סודי יש לי פוטנציאל! ממהר,ממהר סביב. ועל כך אומר-

שניש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הם גם נראים טוב ^^

למעלה