תרגום שירים

Drorrrrrr

New member
תרגום שירים

משעמם לכם? אין לכם מה לעשות? בא לכם לתרום למאמרי הפורום? קרין פרסמה אי שם בעבר הרחוק תרגום לשיר 'Eternity' של רובי- מה שגרר פתיחת קטגוריה חדשה במאמרים. אז יאללה בחרו שיר של רובי שאתם אוהבים ותרגמו אותו, אתם מוזמנים אפליו לנתח אותו. עשינו ככה בפורום דה קולינג ויצא שיא הנחמד
עוף החול מהלהבות דממה מגנה על הכאב ואתה לא אומר כלום מרגיש שהם מזייפים את המשחק ואתה מסיים עם לאהוב רק אתה יכול לראות את החשיכה באורות הצפון עוף החול מהלהבות אנחנו נעלה ביחד הם ידעו את השמות שלנו אתה מרגיש את זה שמור אותי מכאב תמיד רציתי להרגיש בדרך הזו או כן כמו עוף החול מהלהבות הלוואי ויקחו אותך חזרה כי אתה מתגעגע לגן העדן יותר מדי תיקים לארוז אז תשאיר אותם איפה שהם הלילה אתה עף על חלום המוזהב עוף החול מהלהבות אנחנו נעלה ביחד הם ידעו את השמות שלנו אתה מרגיש את זה שמור אותי מכאב תמיד רציתי להרגיש בדרך הזו או כן כמו עוף החול מהלהבות כולם מדברים אף אחד לא מקשיב עסוק מדי בלחשוב על מה שהפסדת כולם אומרים שתקח את זה יותר מדי רחוק כשאתה מסיים עם אהבה זה מגיע לכלום אתה יכול להרגיש את זה? אתה יכול להרגיש את זה? אתה יכול להרגיש את זה? אתה יכול להרגיש את זה? עוף החול מהלהבות אנחנו נעלה ביחד הם ידעו את השמות שלנו אתה מרגיש את זה שמור אותי מכאב תמיד רציתי להרגיש בדרך הזו או כן כמו עוף החול מהלהבות למה שלא תבוא ותכחיש את זה? אתה יודע שאתה לא יכול להכחיש את זה תמיד רציתי להרגיש בדרך הזו כמו עוף החול מהלהבות...

escaping

New member
בשביל להרגיש מיוחדת, התרגום שלי-

הוא של -hello sir השיר בלי מוסיקה בסוף- life thru a lens שלום אדון שלום אדון, זוכר אותי? אני האדם שחשבת שלעולם לא אהיה הילד שגרמת לו לבכות הבחור שנקרא 'דבר' במשך שש שנים כן, זה נכון, קוראים לי בוב זה שנחת במשרת כוכב הפופ זה שאמרת לו אל תסתכל, אל תיגע הילד שלא דרש הרבה אז, אני כאן, ואתה עדיין שם עם מכונית הספורט המזויפת שלך והשיער הנסוג זוג מוזנח של מכנסיים שאתה חושב אותם לחכמים נשוי לאישה שמלמדת אומנות נשוי לחיים, נשוי לבית הספר אני רוצה לשיר ולרקוד אדון, עכשיו מי הטיפש? לשיר ולרקוד, חשבת שאין בי כישרון "תתארגן 'דבר', תצטרף לצבא!" ומי אתה שתגיד לי את זה? את החלום שאני רוצה אצטרך לפספס האדון הוא אלוהים! ניתנה לו הזכות להשמיד חיים תוך לילה עכשיו אני יודע את השביל הנכון בחיים בשבילי טנקים ואקדחים, זה סתם יהיה מצחיק לא, לא אני, אני לגמרי אזרח רגיל אני לא אוביל את חיי בעקבות הכדורים אבל תודה על העצה, ואני בטוח שהיא תספיק בשביל אנשים מפגרים בדיוק כמוך בינתיים עכשיו, יש לי נשק שונה במה ומסך קוראים לי והנה אני יושב במחלקה ראשונה שטויות אדון, נשק את התחת שלי! ממ.. מגניב, נכון?

Chandler Rulz

New member
רובי וויליאמס - חזק

רובי ווילאמס - חזק ===================== הנשימה שלי מריחה כמו אלף סיגריות וכשאני שיכור אני רוקד כמו אבא שלי אני התחלתי להתלבש קצת כמוהו מוקדם בבוקר כשאני מתעורר אני נראה כמו נשיקה אבל בלי האיפור וזו שורה טובה לקחת אל הגשר ואת יודעת ואת יודעת כי חיי בבלגן ואני מנסה לגדול אז לפני שאני אהיה זקן, אני אתוודה את חושבת שאני חזק, את טועה את טועה אני שר את השיר שלי, השיר שלי, השיר שלי מטתי מלאה בטייק-אוויז ופנטזיות על זיונים קלים כפתור הפאוז שבור בוידאו שלי והאם זה אמיתי כי אני מרגיש מזוייף אופרה ווינפרי, ריקי לייק מלמדות אותי דברים שאני לא צריך לדעת ואת יודעת ואת יודעת כי חיי בבלגן ואני מנסה לגדול אז לפני שאני אהיה זקן, אני אתוודה את חושבת שאני חזק, את טועה את טועה אני שר את השיר שלי, השיר שלי, השיר שלי ואם הייתי עושה את זה שוב הייתי נזירה הגשם אף פעם לא היה קר וכשהייתי צעיר אני עדיין צעיר, אנחנו עדיין צעירים החיים יותר מידי קצרים בשביל להיות מפוחדים צעדו לתוך השמש ואת יודעת ואת יודעת כי חיי בבלגן ואני מנסה לגדול את חושבת שאני חזק, את טועה את טועה אני שר את השיר שלי, השיר שלי, השיר שלי את חושבת שאני חזק, את טועה את טועה אני שר את השיר שלי, השיר שלי, השיר שלי החיים יותר מידי קצרים כדי להיות מפוחדים אז קח גלולה כדי להרדים את הכאב אתה לא חייב לקחת את האשמה החיים יותר מידי קצרים כדי להיות מפוחדים אז קח גלולה כדי להרדים את הכאב אתה לא חייב לקחת את האשמה החיים יותר מידי קצרים כדי להיות מפוחדים אז קח גלולה כדי להרדים את הכאב אתה לא חייב לקחת את האשמה

מרילנצח

New member
טוב נו אז גם אני...

מלאך - רובי וויליאמס אני יושב ומחכה האם יש מלאך שמתבונן במזל שלי? והאם הם יודעים מהו המקום אליו אנו הולכים כאשר אנחנו אפורים וזקנים? כי נאמר לי שהישועה הזאת פורשת את כנפיה, אזכשאני שוכב במיטה ומחשבות רצות לי בראש ואני מרגיש שאהאבה מתה אני אוהב מלאך במקום. ובמשך כל הזמן היא מציעה לי הגנה הרבה אהבה וחיבה בין אם אני צודק או לא ובמורד המפלים לאן שהם יקחו אותי אני יודע שהחיים לא ישברו אותי וכשאני מגיע להחלטה אני יודע שהיא לא תאכזב אותי אני אוהב מלאך במקום. כשאני מרגיש חלש והכאב שלי יורד בדרך חד סיטרית אני מסתכל למעלה ואני יודע שתמיד אני אהיה מבורך באהבה ואיך שהרגשתי גדלה היא נושמת ומצפה את עצמותיי וכשהאהבה מתה אני אוהב מלאך במקום זה ובמשך כל הזמן היא מציעה לי הגנה הרבה אהבה וחיבה בין אם אני צודק או לא ובמורד המפלים לאן שהם יקחו אותי אני יודע שהחיים לא ישברו אותי וכשאני מגיע להחלטה אני יודע שהיא לא תאכזב אותי אני אוהב מלאך במקום.

Chandler Rulz

New member
רובי וויליאמס - נעלה

[URL='http://'][URL='http://'][/URL]רובי וויליאמס - נעלה[URL='http://'][/URL][/URL] ===================== או, זה נראה כאילו "לנצח" נעצר היום כל הלבבות הבודדים בלונדון תפסו מטוס וטסו מפה וכל הנשים הטובות נשואות וכל הגברים החתיכים הומואים אתה מרגיש מקופח יה, האם אתה מטיל ספק בגודל שלך? האם זה גידול בחוש ההומור שלך האם יש שקיות מתחת לעיניים שלך? האם אתה משאיר גומות איפה שאתה יושב האם אתה מתקדם קצת? האם תשרוד? אתה חייב לשרוד כשאין אהבה בעיר המאה החדשה הזאת ממשיכה להפיל אותך כל המקומות שהיית בהם מנסה למצוא אהבה נעלה אהבה נעלה או, מה אתה באמת מחפש אחריו? עוד שותך בחייך כדי להתעלל ולהעריץ? האם אלו דברים של חיבה בגלוי האם אתה צרי קצת מחוספס רד על הברכיים יה, כבה את שירי האהבה שאתה שומע כי אתה לא יכול להמנע מהרגש שמהדהד באוזנך לומר "האהבה תעצור את הכאב" לומר "האהבה תהרוג את הפחד" האם אתה מאמין? אתה חייב להאמין כשאין אהבה בעיר המאה החדשה הזאת ממשיכה להפיל אותך כל המקומות שהיית בהם מנסה למצוא אהבה נעלה אהבה נעלה אני מרגל עם עיני הקטנה משהו מתחיל ב (אה) יש לי את התמיכה שלי ועכשיו היא צועקת אז אני חייב להגדיל את המסלול שלי שב בנוח וצפה במלכות מתקדמת אני מכיר את הילדה הזאת, היא אוהבת להחליף קבוצות ואני שטן, אבל אני חי בשביל אהבה נעלה כשאין אהבה בעיר המאה החדשה הזאת ממשיכה להפיל אותך כל המקומות שהיית בהם מנסה למצוא אהבה נעלה אהבה נעלה בוא וחייה אהבה נעלה אל תתן לה להפיל אותך כולם חיים בשביל אהבה בוא וחייה אהבה נעלה אל תתן לה להפיל אותך כולם חיים בשביל אהבה בוא וחייה אהבה נעלה אל תתן לה להפיל אותך כולם חיים בשביל אהבה

Drorrrrrr

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif עכשיו יש לנו כמה

תרגומים- כולם במאמרים כבר דרך אגב
איגורררררררררררררררררררר הצלחת לכתוב בכחול
ה-
לך!
|אייקון של דרור חושב איך להעיף ילדה אחת מהאייסיקיו כדי שתפסיק להציק לו
|

Drorrrrrr

New member
וואו מוריה ../images/Emo9.gif הצלחת לתרגם את השיר

ושבאמת יהיה קשר בין המשפטים. לפני שתרגמתי את הפניקס אז התחלתי לתרגם את זה ושמתי לב שאין קשר בין המשפטים
אז השארתי את העבודה לאחד מכם/ן

Drorrrrrr

New member
מה?!?

מי ניסה להצחיק
באמת שניסיתי לתרגם והמשפטים יצאו בלי קשר
אוףףףףףףףףףףףףףף אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מרילנצח

New member
טוב דרורי לא ניסה להצחיק!!!!!!!!

אלפי סליחות לדרורי (אתה תותח אין אין עלייך מתה עלייך אתה הגדול מכולם) שלא ניסה להצחיק!!!

Drorrrrrr

New member
אין חרטות

ספר לי סיפור שכולנו בו שונים כשאנחנו חיים את החיים שלנו ביחד ולא לחוד אני לא איבדתי את דעתי בחרתי לאבד אותה לא יכולת לעמוד ולראות אותי בוכה לא היה לך את הזמן אז יצאתי בעדינות אין חרטות, הן לא עובדות אין חרטות עכשיו, הן רק פוגעות שיר לי שיר אהבה זרוק לי שורה כנראה זה עניין של נקודת מבט אבל הם אמרו לי שאני עושה נכון אני יודע מבחוץ שמרנו אחד על השני הרגשנו שדברים הולכים בדרך הלא נכונה כשלא אהבת את אמא שלי אני לא רואה לשנוא אבל זה מה שהשארת לי לעשות קצת חמוץ אחרי הטעם ופנטזיה על איך כולנו יכולנו לחיות אין חרטות, הן לא עובדות אין חרטות עכשיו, הן רק פוגעות (אמרנו לך להשאר מאוחר) אני יודע שהם עדיין מדברים (אתה נמוך מדי כדי לסחוב משקל) השדים בראש שלך (תחזיר את הקלטות וידאו- הן מאחרות) אם רק יכולתי להפסיק לשנוא אותך (להתראות) הייתי מרגיש מצטער בשבילנו במקום. זוכר את התמונות (משוגעות) בזו שצחקנו (כל כך צולע) היה לנו את הזמן של החיים שלנו אז תודה באמת, זו הייתה ברכה אין חרטות, הן לא עובדות אין חרטות עכשיו, הן רק פוגעות שיר לי שיר אהבה זרוק לי שורה כנראה זה עניין של נקודת מבט אבל הם אמרו לי שאני עושה נכון כל מה שאי פעם רציתי להיות כל זמן שברחתי כל זמן שאמרת לי ללכת אני רק רציתי להשאר כל זמן שהסתכלת עליי וכל זמן שחייכת הרגשתי כל כך ריקני שהתנהגת אליי כמו אל ילד אהבתי את הדרך שנהגנו לצחוק אהבתי את הדרך שנהגנו לחייך לפעמים התיישבתי וחשבתי עלייך לרגע ואז זה עבר לי והתחלתי לחשוב על מישהו אחר במקום אני מניח שאהבה שפעם הייתה לנו מתה באופן רשמי. השיר תורגם על ידיי ועל ידי ענת

Kettercat

New member
השיר הזה עושה לי צמרמורת...

אחלה תרגומים, כל הכבוד לכולם!
אולי אני אשב ואתרגם כמה אחרי שאני אסיים עם הבגרות המעצבנת בהיסטוריה מחר

shklar1

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

איש טוב יותר שלח מישהו לאהוב אותי אני צריך לנוח בזרועות שמור אותי מפני כאב בגשם נוטף תן לי קיץ אינסופי אלוהים אני מפחד מהקור אני מרגיש שאני מזדקן לפני הזמן בזמן שהנשמה מרפא את הבושה אני אגדל דרך הכאב אלוהים אני עושה בכל יכולתי להיות איש טוב יותר רחם על המצפון שלי בגלל שזה לא אשמתי אני יודע שלמידו אותי לקחת את האשמה לנוח בביטחה על מלאכים יתפסו את דמעותיי לווה אותי מחוץ לכאן כואב לי בזמן שהנשמה מרפא את הבושה אני אגדל דרך הכאב אלוהים אני עושה בכל יכולתי להיות איש טוב יותר ברגע שמצאת את המאהב מן הבית האהבה היא בכל מקום האהבה היא בכל מקום אני יודע שחלק נפלו באדמה מסולעת אבל האהבה בכל מקום שלח מישהו לאהוב אותי אני צריך לנוח בזרועות שמור אותי מפני כאב בגשם נוטף תן לי קיץ אינסופי אלוהים אני מפחד מהקור אני מרגיש שאני מזדקן לפני הזמן בזמן שהנשמה מרפא את הבושה אני אגדל דרך הכאב אלוהים אני עושה בכל יכולתי להיות איש טוב יותר

למעלה