תרגום שורה

iloveolesh

New member
תרגום שורה

הי לכולן,
מישהי יכולה לתרגם לי את השורה הזאת?
Chain 3 (counting as 1 dc), work 2dc in the next stitch, then *1dc, 2dc* around. Join with a slip stitch in the top ch of the starting ch3.
זו שורה שיוצרת "חלונות". אני לא מצליחה להבין את מה שבין הכוכביות, כלומר את החזרתיות שעד סוף השורה.

iloveolesh

New member
סליחה טעות בשורה, הנה השורה הבעייתית

טעיתי!
הנה השורה הבעייתית:
Chain 3 (counting as 1 dc), chain 2, skip a stitch, then *1dc, ch2, sk 1 st* around. Join with a slip stitch in the top ch of the starting ch3.

סתם מבקרת

Active member
את מתחילה את השורה עם 3 עיני שרשרת, שמהווים

בעצם את העמוד הראשון, סורגת עוד 2 עיני שרשרת, מדלגת על עין אחת מהשורה הקודמת * סורגת עמוד בעין הבאה, מעלה שתי עיני שרשרת, מדלגת על עין מהשורה הקודמת* וממשיכה את הדוגמה שבין הכוכביות מסביב וסוגרת את השורה בעין שטוחה.
זה אומר שהדוגמה היא למעשה עמוד, שתי עיני שרשרת, דילוג על עין מהשורה הקודמת ובעין הבאה עמוד, שתי עיני שרשרת, דילוג על עין ובעין הבאה עמוד וכך הלאה עד סוף הסיבוב.

iloveolesh

New member
עוד שורה וזהו

תודה רבה, הצליח.
בשורה הזאת אני נשברת. לא מוצאת מה זה inc, אני מבינה שהפרוש המילולי הוא "להעלות", אבל להעלות מה???
Chain 3 (counting as 1 dc), work 2 dc in the ch2 space, work 1dc in the underlying dc, then *inc, 1dc in dc* around. Join with a slip stitch in the top ch of the starting ch3.

סתם מבקרת

Active member
בסריגה inc פירושו להוסיף עיניים/עמודים/חצאי

עמודים, לפי הנדרש, כדי להרחיב את השורה.
אני מבינה שאת סורגת בעיגול לכן ברור שככל שמתקדמים צריך להרחיב את העיגול כדי שישאר שטוח.
היה עוזר אם היית מעלה את ההוראות המלאות וצילום הפריט כדי שאבין את השורה כי מה שרשמת כאן נראה לי קצת משונה, כלומר הכוכביות לא נראות לי במקום.
נראה לי לא הגיוני שבתחילת השורה סורגים 2 עמודים לתוך שרשרת שתי העיניים, עמוד בעמוד הבא ואח"כ ממשיכים רק 2עמודים בתוך כל עמוד מהשורה הקודמת.
לדעתי הכוונה שבכל שרשרת סורגים שני עמודים ובכל עמוד 2 עמודים אבל לא יכולה להיות בטוחה בלי לראות את המקור וצילום הפריט.

iloveolesh

New member
בהחלט צדקת ותודה!!!

סרגתי לפי התמונה וזה היה באמת להוסיף 2 עמודים לתוך כל חלון שהיה בשורה הקודמת. תודה!

למעלה