תרגום מהולנדית

Podarax

New member
תרגום מהולנדית

שלום! הכל התחיל בניסיון לברר אם יש לנו עילה לבקשת אזרחות בלגית, סבי נולד באנטוורפן שלפי הבנתי דוברים בה הולנדית.. (גם הצלחתי לתרגם איזה שתי מילים מהמסמכים בעזרת מילון הולנדי-אנגלי ישן) עכשיו זה כבר התפתח למין מסע שורשים מאוד מעניין בניסיון להתחקות אחר משפחתו של סבי.. לצערי, סבי מת ב86 ואין אף אחד שיכול לקרוא את המסמכים שלו..רובם דיי עדינים. בכל מקרה, אני מחפש מישהו שיתרגם לי אותם (לפחות קצת בכל מקרה), אני כמובן אשלם על הטרחה, אז אם יש מישהו באזור ת"א או חיפה שיכול לעזור אני אודה לו/לה מאוד.

iris mom of two

New member
פלמית היא לא בדיוק הולנדית

בכל מקרה, תתקשר לבית יולס בחיפה או לבית יוליאנה בהרצליה, אלו בתי אבות הולנדים. אני בטוחה שיהיה שם מישהו שיהיה מוכן להתנדב לעזור, זה הדור שאוהבים מסעי שורשים

Podarax

New member
תודה

אני יודע שפלמית היא לא בדיוק הולנדית אבל לא הצלחתי לתרגם כלום עם מלון פלמי-אנגלי והצלחתי לפחות לתרגם איזה שתי מילים עם מילון הולנדי-אנגלי..למרות שעל כל המסמכים יש חותמת של אנטוורפן. הצלחתי אפילו להבין קצת שמות משפחה..מסתבר שסבא ניסה לעשות מה שאני עושה עכשיו...אם רק היה אינטרנט כשהוא ניסה :) Christianaase וBusnach...טוב, נעבור לפורום שורשים. ושוב, תודה

Carcano

New member
ניחוש שלי

רוב היהודים ההולנדים והבלגים הם אנוסים מפורוטוגל וספרד...אבל לך תדע P:

Podarax

New member
יכול להיות שעלית על משהו

מעניין, לפני כמה שעות הצלחתי לחלץ שני שמות ממסמכים בהולנדית..הרצתי אותם ביד ושם ומצאתי דפי עדות בספרדית דווקא, יתרה מזאת, האדם שהגיש אותם כנראה היה סבי והוא רשם את עצמו כמיגל..פעם ראשונה שאני רואה אותו קורא לעצמו ככה..(מיגל ולא מיכאל או מישל) אני אצטרך לחפש יותר ברצינות

made in holland

New member
בכיף אני יכול לעזור

אתה בטוח אבל שזה הולנדית/פלאמית ולא צרפתית? עם זה הולנדית אני יכול לעזור תצור איתי קשר

למעלה