תרגום לhair

s h a h a r 8

New member
תרגום לhair

שלום אני מחפש תרגום לhair מישו יכול להביא לי?? זה סרט.. גם מישו יודע איך להתקין תרגום על סרט.. אם זה לא קשור לפורום תפנו אותי לאנשהו וגם!! יש לי מסמכים בפולנית שאני צריך לתרגם.. מישו יודע איך אני יתרגם..?
 
פולנית זה קוריצה?

מה השאלה? פתח דפי זהב בערך "מתרגמים", וחפש מישהו שעדיין מוחק מילים במחשב עם טיפקס. זה בטח יהיה מתרגם פולני.
 

Milochka1

New member
מי זה המישו הזה

שכולם מדברים עליו?
 
../images/Emo6.gif היה לי פעם קבלן-שיפוצים

ששמו היה מישו. אולי זה הוא? מממ... הממ...? לא. לא נראה לי. גררררר על המישו ועל היתרגם ועל התרשום ועל התביא..........
 
אל תכעסי על הנוער.

אבי ז"ל היה אומר שאין לכעוס על הפיל בשל אזניו הגדולות. ככה הם, הנוער - תביא, תרשום, אני צריך, מישו. נו, אז מישו זה בכל זאת קוריצה, לא?
 

Fanja

New member
נדמה לי ש....

נורית כואבת יותר משהיר כועסת.... נו, גם אני איני כועסת על הפיל בשל אוזניו הגדולות, אבל במקום לנפנף בהן, אולי ישתמש בהן להקשבה יתרה ?
 
כואבת, גם כועסת

ובעיקר מתוסכלת. קשה, כשמתמקדים כל החיים בשמירה ובהקפדה על השפה, לראות איך היא מתכלה והולכת. ובהמשך לפנג'ה, הנה משפט שעשה אותי לא-פופולרית ביותר מחוג אחד, בעיקר כשהייתי עיתונאית: "בורות היא לא דגל. לא חובה לנפנף בו." ותודה-תודה, פנג'ה
 

ססילי

New member
אני דוקא מתה על מישו ומשו!

הם חברים של יכולהיות ושל מפיתום ויש עוד מהחברה. הם מוזמנים תמיד לקשט לי את הטקסטים, אצלי הם עושים שמח
 

יפתח ב

New member
כל החיים הוא דיבר אבידנית ולא ידע!

(שידרו אתמול את המחזה בהפקה אותנטית בהגייה צרפתית עתיקה. מה שמח הקהל כשהגיעו לשורה הזאת, הם לא ידעו שצפויות להם עוד כשלוש שעות, כמנהג העידן שטרם השלט-רחוק)
 
למעלה