תרגום לשירים...

Dulce Maria13

New member
תרגום לשירים...

תוכלו לתת לי תרגום (בעברית
) לשיר Hey you ולשיר הזה שיש בו קצת עברית(שכחתי איך קוראים לו) תודההההה

12ShakirA12

New member
HDUD

סלח לנו על השגות הגבול וסלח לאלה שהלכו נגדנו תן לנו את הלחם היומי (
) באיזו שפה את מדבר אם אתה בכלל מדבר? האם אתה סוג של פריק (
) שחי כדי להרים את אלה שנפלו אתה יכול להגיד לי למה החתול רב עם הכלב? האם אתה הולך למסגד או לבית כנסת? ואם הגורל שלנו סביבך ואם אתה כתבת את התסריט למה דווקא את המסובך מה שלומך? איך ההרגשה להיות כ"כ גבוה? אתה שמח? האם בכית אי פעם? אתה עושה טעויות וזה בסדר כי לכולנו יש אבל אם אני אסלח לך, אתה תסלח לי? אתה מרגיש כאבים? והולך בנעלים שלנו? (
) האם חשת רעב? או שהבטן שלך תמיד מלאה? כמה אנשים מתים ופגעים בשמך? זה עושה אותך גאה? או שזה מביא לך בושה? ואם הגורל שלנו סביבך ואם אתה כתבת את התסריט למה דווקא את המסובך מה שלומך? איך ההרגשה להיות כ"כ גבוה? אתה שמח? האם בכית אי פעם? אתה עושה טעויות וזה בסדר כי לכולנו יש אבל אם אני אסלח לך, אתה תסלח לי? *סלח לנו על השגות הגבול וסלח לאלה שהלכו נגדנו תן לנו את הלחם היומי (
) סלח לנו מחילה* מה שלומך? איך ההרגשה להיות כ"כ גבוה? אתה שמח? האם בכית אי פעם? אתה עושה טעויות וזה בסדר כי לכולנו יש אבל אם אני אסלח לך, אתה תסלח לי? אוקיי יצא תרגום מעאפן
לפחות ניסיתי
חחחח מוזמנים לתקן

El Argentino

New member
עשית עבודה טובה! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

למה תרגום מעאפן? לפחות ניסית, ועשית את זה מצויין! ב-א-מ-ת חחח... רק עכשיו שמתי לב לתרגום!

12ShakirA12

New member
וניסיון ל-HY

הייתי רוצה להיות הסוג של החלום שאף פעם לא שיתפת אותי בו להיות הבוסית שלך ולהיות הבתולה (ככה יצא בתרגום
) הקרם גילוח, הסכין גילוח הכפתורים על החולצה שלך, והתחתונים האהובים עליך הייתי רוצה להיות הדבר היחיד בעולם שיגרום לך לבכות, הדבר היחיד שישמח אותך בקרוב תראה שאף אחת חוץ ממני תוכל לקחת אותך גבוה, ובקרוב שם המשפחה שלך יהיה שלי היי אתה, אני אציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה אל תשחק אותה (אדמנט?!) אל תהיה כ"כ (ארוגנט?!) אתה לא רואה שאני נופלת אליך? היי אתה, אני אציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה אל תשחק אותה (אדמנט?!) אל תהיה כ"כ (ארוגנט?!) תן לי להכנס תן לי להיות המיוז?! שלך הלילה הייתי רוצה להיות השערה הלבנה הראשונה על ראשך להיות הפשטידת דובדבן, הלחם היומי שלך אני אבשל חינם, אני אסדר לך את המיטה אם רק יכולתי לדעת את הדברים שחשבת ואף פעם לא אמרת הייתי רוצה להיות הרוכסן בג'ינס שלך והדבר שישמח אותך הייתי רוצה להיות ההתחלה והסוף וגם האמצע ולהיות העבד שלך, והמלכה שלך היי אתה, אני אציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה אל תשחק אותה (אדמנט?!) אל תהיה כ"כ (ארוגנט?!) אתה לא רואה שאני נופלת אליך? היי אתה, אני אציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה אל תשחק אותה (אדמנט?!) אל תהיה כ"כ (ארוגנט?!) תן לי להכנס תן לי להיות המיוז?! שלך הלילה הלילה הלילה הלילה הלילה או או ואז שוב פזמון ובלה בלה ושוב יצא מעאפן חחחחח

Moor 87

New member
היי אתה- מציע לי הצעה שאף אחד

לא יוכל לסרב לה... פשטידת דובדבן נשמע רע!! חחחח איכסה נראה לי שזה פשוט פאי דובדבנים.. עוגה.. אמריקאית כזאת.. יאמי

pringles1

New member
כל רגע משתנה הליריקס...

בהתחלה היה רשום שהוא מציע אחר כך שהיא מציעה... שמתי לב לשינוים... ממש כל יום היה משהו אחר... כנראה בגלל שזה דיי חדש ולא היו סגורים על זה...

Moor 87

New member
חחח איזה רעה

תגידי תודה המנהלת (סגידה) שלנו תרגמה לך את זה במיוחד!! חחח

למעלה